Favoriti svibanj 2013. - a little make up obsessed

Favoriti svibanj 2013.

Malo kasnim s postom o favoritima, no puno toga mi se događalo i jednostavno se nisam stigla prije pozabaviti time.


Prošli mjesec je za mene bio jako težak, puno obaveza, puno stresa i za kraj mjeseca gubitak jedne od najvažnijih i najdražih osoba u mom životu, no neki proizvodi su se ipak "izborili" da budu spomenuti kao prošlomjesečni favoriti. Neke od ovih proizvoda sam spomenula i u svom prvom videu i raspričala se o njima.


Proizvod koji sam koristila na svakodnevnoj bazi i kojim sam oduševljena je svakako La Roche-posay Anthelios XL Dry-touch krema* (spomenuta u videu). Inače mi je kao osobi s mješovitom kožom teško naći kremu s visokim faktorom od koje se neću mastiti, no ova krema je jedna od tih rijetkih krema s kojom neću pomisliti kako bih mogla ispeći jaje na čelu. Dakle, od ove kreme se ne mastim, nemam osjećaj težine na koži (što je čest slučaj s kremama s faktorom) i dobra je podloga za puder. Svakako planiram napraviti recenziju jer ovaj proizvod to zaslužuje.

Kako sam bila pod strašnim stresom, nezdravo se hranila i malo spavala, to je rezultiralo u jednom momentu neredom na mom licu. Kako ionako po danu nanosim visok faktor, odlučila sam se vratiti Bioderma Sebium serumu jer sam znala da ako nešto može dovesti moje lice u red, to je on ♥
I doveo ga je, naravno. Ovaj proizvod je već bio u mojim favoritima i stvarno je jedan od proizvoda koji će uvijek morati biti u mojoj kupaonici.

Kao noćnu njegu sam koristila prvo samostalno, a kasnije preko gore navedenog seruma Vichy Aqualia Thermal noćnu SPA njegu* čiju sam recenziju objavila prije nekoliko dana pa neću duljiti o njoj.

Kako mi je nekoliko dana suzilo oko, što je rezultiralo užasnom osjetljivošću okoloočnog područja, kupila sam Bepanthen Augen und nasensalbe kremu za područje oko usta i očiju. Ljudi moji, ovo je čudo od kreme! U danima kad me čak i voda iritirala, ova krema to nije radila. Spasila mi je okoloočno područje - koža mi je bila na rubu pucanja i ova krema je u 2 mazanja to sanirala.

Skoro sam zaboravila spomenuti i Zejlković sapun od kozjeg mlijeka s medom. Proizvod koji smiruje kožu i ne isušuje ju. Koristim ga za pranje lica, ponekad navečer, a ujutro redovito. Nježan je, a lijepo riješi višak sebuma ujutro i umiri kožu. I o ovom proizvodu planiram napisati recenziju - da sad ne duljim.



Što se tiče make up-a, tu sam bila jako jednostavna. Često sam koristila Maybelline Color Tattoo u nijansi #65 Pink Gold. Totalno mi je jasan hype oko ovih sjenila, divno se nanose i dugo traju. Ova boja je nosiva u svakoj prilici pa sam ju tako i ja nanosila stalno. Ovdje možete vidjeti swatch.

Najčešće sam koristila MAC Gentle rumenilo koje jako volim i koje sam zapostavila u zadnje vrijeme, no sad sam mu se vratila i neću ga pustiti tako skoro ♥

Kako sam uglavnom nosila nekakav prirodni look prošli mjesec, tu se savršeno uklopio i Maybelline Whispers u nijansi 150 Faint For Fuchsia. Krasni ruževi koji njeguju kao balzami, slabije pigmentacije od npr. njihove Vivids linije, no ovaj ruž je jedan od bolje pigmentiranih iz te linije i sviđa mi se boja koju daje usnicama. Ovdje je swatch na ruci, a morat ću ga swatchati i na usnama da vam još više pokažem kako je lijep ♥

Krajem mjeseca sam bila na predstavljanju Depend lakova u Kozmu i tom prilikom sam odmah kupila još 2 laka (uz 2 koja sam dobila u goodie bag-u) i Depend #351 je jedini koji sam zasad isprobala jer sam ovih dana nosila nude lak. Boja je predivna, a i trajan je na noktima - trajao mi je 4 dana na noktima, a onda sam ga skinula.

Prošli mjesec me spašavao Missyln 60 sec top dry top coat jer stvarno nisam imala vremena za čekanje da mi se osuši lak.

I zadnji proizvod koji me oduševio prošli mjesec je proizvod kojim nisam baš bila zadovoljna kad sam ga recenzirala - riječ je o Clinique High Impact Curling Mascara*. I dalje stoji da trebam paziti kod nanošenja jer će mi inače završiti na pola kapka, no ono što me oduševilo je njena postojanost. Naime, bilo je puno suza krajem mjeseca i ova maskara je sve to savršeno podnijela, bez da sam izgledala kao panda ili da sam završila slijepljenih trepavica. Od trenutka kad sam ju stavila do trenutka kad sam ju skidala je izgledala isto.

Nadam se da ću se ovaj mjesec više posvetiti sebi i isprobavanju svih noviteta u mom domu pa da vas idući mjesec udavim s još više favorita :D

Koristite li vi koji od ovih proizvoda ili zanima li vas koji od njih?

*proizvodi označeni zvjezdicom su PR uzorci (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)

CONVERSATION

35 komentari:

  1. Super su ti favoriti! Ova pink gold senka me privlaci :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro sam i pretpostavila da će favoriti biti odlični ;-) ma u posljednje vrijeme samo slušam o tim kozjim sapunima, moram ga potražiti kod nas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod vas ih ima po ljekarnama, svakako potraži ;)
      Nisu dobri samo za lice, već i za tijelo, pa mogu ti sapuni biti i za sina jer su skroz prirodni i tako blagi ♥

      Izbriši
    2. Hvala puno na info, sigurno ću ga potražiti :-D

      Izbriši
    3. Potraži, košta smiješno, a stvarno je izvrstan :)

      Izbriši
  3. Moram priznati da mi je Vichy Aqualia Thermal linija jako dobra, ja koristim Riche dnevnu kremu iz te linije i oduševljena sam :)
    Isto tako, Maybelline Color Tattoo i Whispers ruževi <3 stvarno sam zadovoljna i jednim i drugim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma obožavam Aqualia liniju ♥
      Drago mi je da se slažemo :D

      Izbriši
  4. Zao mi je zbog tvog gubitka... :*

    Favoriti su divni, taman koliko treba od svega. Planiram da kupim maybelline colour tattoo ali onu smedju nijansu, nisam upamtila naziv. Samo sam je isprobala na ruci ali ne mogu da vjerujem koliko sam mogla prelaziti preko i da se ne pomjeri. Odlicne su!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :*

      I super da si ju kupila, sigurna sam da ćeš biti zadovoljna :)

      Izbriši
  5. Super favoriti! :) Koristim ovaj sapun sa kozjim mlekom, zaista je sjajan, lepo cisti, a pritom je neezan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja također koristim sapun od kozijeg mlijeka ali Ulolin i odličan mi je! Pomogao mi je s nekim kožnim problemima koje nisu riješile kreme koje su namijenjene tome. Zbog toga je sapun od kozijeg mlijeka moj vječni favorit!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulolin ima raznih dodataka, pa ako si oduševljena Ulolinim, bila bi posebno oduševljena i ovim sapunom jer je još finiji ♥

      Izbriši
  7. Sve mi je krasno al mene zanima najviše kozji sapun :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanimljivi favoriti, imam i ja nekoliko među tvojima.
    Ono što želim probati je Vichy noćna kremica :))

    OdgovoriIzbriši
  9. MNY <3 :) Divni su favoriti :)

    I baš me zanima sapun, jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  10. A gde si kupila tu okoloocnu kremicu i koliko kosta?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. okoloočna je kupljena u ljekarni (no nema ih u svakoj navodno) i košta 35 kn (cca. 4,70 €)

      Izbriši
  11. Lijepi favoriti, jedva čekam kupiti Vichy noćnu!

    OdgovoriIzbriši
  12. Super favoriti, baš treba da probam taj Bioderma Sebium serum :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj moram si ovu Bepanten kremu nabaviti! Sjećam se da ju je još prije netko na forumu spominjao i ja zapisala na neki papirić koji sam vjerojatno izgubila, te sam skroz zaboravila na tu kremu, no sad si me ti podsjetila :-D

    OdgovoriIzbriši