Empties 2015. - vol. 2 - a little make up obsessed

Empties 2015. - vol. 2

Iako sam još početkom srpnja uslikala slike za moj kvartalni empties post, sam srpanj mi je bio jako intenzivan i nisam stigla objaviti taj post. Potrošila sam opet puno proizvoda i malo ispraznila police s kozmetikom što mi je drago vidjeti jer sam napravila mjesta za nove divote ♥

Kao i uvijek, počet ću s preparativom, a kako je puno proizvoda, za one za koje postoje recenzije ću ih samo linkati, dok ću o onim proizvodima o kojima nisam pisala, napisati poneku riječ.



  • La Roche-Posay Anthelios XL Ultra Light Fluid SPF 50+* - bio mi je izvrstan, no ove godine sam isprobavala nove proizvode. Recenziju možete pročitati OVDJE
  • Vichy Aqualia Thermal SPA noćna krema* - predivna noćna krema. Recenzija OVDJE.
  • Alba Botanica Hawaiian Eye Gel* - gel krema koja me iznenadila svojim dobrim djelovanjem. Recenziju možete pročitati OVDJE
  • Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox ulje - trenutno koristim novu bočicu. Savršen ulje za moju kožu. Recenziju možete pročitati OVDJE.
  • Nuxe Creme Prodigieuse Yeux* - izvrsna (meni dnevna) okoloočna kremica. Recenzija OVDJE
  • Payot Elixir d'Eau - izvrstan hidratacijski serum. Ovo mi je bila druga bočica i vjerojatno ne i zadnja. Recenziju možete pročitati u OVOM postu. 
  • Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil - predivno ulje ne tako predivne cijene. Ako naiđem na njega po povoljnijoj cijeni, uzimam ponovno. Recenziju možete pročitati OVDJE.
  • Filorga Hyal Defence Serum* - prvi serum s hijaluronskom kiselinom koji me oduševio. Recenzija je u OVOM postu. 



  • Mixa micelarna voda za osjetljivu i reaktivnu kožu x2 - mislim da to što već imam 2 potrošene bočice dovoljno govori :) Za mene najbolja drogerijska micelarna voda. Recenziju možete pročitati OVDJE.
  • Afrodita Clean Phase SOFT tonik* - Afrodita me i ovaj put nije razočarala. Tonik pristupačne cijene i dobrog sastava. Fino je tonizirao kožu. Da nisam odlučila isprobati nešto novo na tržištu, sigurno bih ga opet kupila.
  • Afrodita Clean Phase Adstrigent tonik* - još jedan izvrstan Afrodita tonik, također dobrog sastava (bez alkohola je što je bitno naglasiti jer često puta trpaju alkohol u proizvode za mješovitu i masnu kožu). Blago skuplja pore (trenutni efekt) i fino tonizira kožu. Bila sam jako zadovoljna njime. 
  • Dr. Haushcka mlijeko za čišćenje* - mlijeko koje efikasno skida šminku. Recenzija OVDJE


I za kosu se našlo različitih proizvoda:

  • Kevin Murphy Plumping.Rinse regenerator* - istina je da ova linija nije idealna za mene (već za one kojima fali volumena čega meni definitivno ne fali), ali moram napisati da me se ovaj regenerator nije dojmio. Divnog je mirisa, olakšavao je raščešljavanje kose, međutim nije mi nimalo hranio vrhove.
  • Subrina Recept šampon protiv ispadanja kose - šampon kojeg uvijek imam u kupaonici za sezonska opadanja kose. Recenzija OVDJE.
  • Kerastase Bain Fluidealiste* - jedan od meni najdraža 3 šampona IKAD. Recenziju možete pročitati OVDJE.
  • Vichy Dercos šampon bez sulfata - još jedan od moja top 3 šampona za kosu. Recenzija OVDJE
  • Girlz Only šampon za suho pranje za smeđu kosu - omiljeni šampon za suho pranje kose. Recenzija OVDJE
  • L'Oreal Professionnel Mythic Oil maska za kosu* - jako dobra maska za kosu, ali u moru izvrsnih maski, mislim da kod mene neće biti ponovljena kupnja. Recenzija OVDJE



Kad su gelovi za tuširanje u igri, toliko ih trenutno rotiram da sam samo 2 uspjela potrošiti do kraja:

  • Nivea Creme Care je divni, kremasti gel s mirisom klasične Nivea kreme. Ne isušuje i nemam nikakve zamjerke. Kupit ću sigurno ponovno.
  • Le Petit Marseillais s božurom i malinom je postao jedan od meni najdražih gelova za tuširanje ♥ Obožavam miris božura i malina, a i u kombinaciji su božanstveni. Ne isušuje me, a miris se čak neko vrijeme zadržava na koži. Novi je već u upotrebi.
  • Lactacyd gel za intimno pranje - o ovom proizvodu nemam što puno za reći. Osobno nemam nikakvih problema s intimnim područjem, pa ne mogu reći kako bi pomagao nekom s problemima, no meni je dobar za održavanje higijene, ima dobar pH i novi je već u upotrebi. 


Kod dezodoransa sam zahtjevna i tražim da mi što bolje blokiraju znojenje i sprečavaju neugodne mirise, pa najčešće posežem za antiperspiransima.

  • Rexona Maximum Protection Clean Scent je moj favorit za dane kad znam da ću biti izložena većem stresu, pa i znojenju, kao i za ljeto, kad se više znojim nego u ostala godišnja doba. Nenadmašan je po tom pitanju, no trudim se ne koristiti ga baš svaki dan jer je i dosta jak, a moje pazušno područje osjetljivo, pa se bojim isušivanja i iritacija. Do sad s njim nisam imala tih problema, ali ne želim si ih ni priuštiti.
  • Bionsen dezodorans sam kupila jer sam vidjela na prednjoj strani pakiranja da nema aluminijeve soli, no naknadno sam vidjela da ima triklosan koji isto nije neki super sastojak. Kako sam bila u potrazi za "zdravim" dezićem za po doma i treninge, ta informacija mi se nije svidjela. Inače je dezodorans ok, finog, osvježavajućeg mirisa i sprečava neugodne mirise, no ja ga neću ponovno kupiti jer tražim neku zdraviju varijantu.
  • Nivea Fresh Natural antiperspirant dobro drži i ima lagani svježi miris. Kupit ću ga ponovno.


U ovom empties postu sam možda i najponosnija na potrošene proizvode za njegu tijela jer takve proizvode najviše gomilam, a najsporije trošim. Potrošila sam:

  • Balea Bodymousse s malinom - ne znam ima li još uopće ovog proizvoda u prodaji. Nelošeg mirisa i njege, međutim uz sve proizvode koje imam za njegu tijela (a neredovito ih koristim) nije baš stizao na red. Sad sam ga forsirala samo zato da se ne pokvari. Nije loš, no ako ga i ima ponovno za kupiti, sumnjam da će doći na red.
  • Vichy Cellu Destock Serum Flash* - recenzija
  • Gatineau Vital Feeling mlijeko za tijelo - fin miris i njega, međutim poveća cijena.
  • Nuxe Huile Prodigieuse - obožavano Nuxe ulje ♥ Recenziju možete pročitati OVDJE
  • Somatoline Cosmetic anti-celulite treatment* - jedan od boljih anti celulitnih tretmana koje sam probala. Naravno, neće vam celulit nestati samo od kreme, ali lijepo zateže kožu i u kombinaciji s tjelovježbom daje dobre rezultate. 


Našlo se tu i proizvoda za sunčanje i nakon sunčanja:

  • Sundance Apres Fluid je proizvod od prošle ili pretprošle godine, ni ne sjećam se točno. Miris kokosa i šljokice su bili dovoljni da me privuku da ga kupim :D nije bilo efekta hlađenja kojem sam se nadala, a njega je bila osrednja, tako da i kad bi ga i dalje bilo u prodaji, ne bih ga opet kupila.
  • Eucerin Sun Creme-Gel SPF50 - nezaobilazna gel krema sa SPF-om za mene ♥ Zašto, pročitajte u recenziji.
  • La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Invisible Nutritive Oil* - obožavam ♥ Recenzija u OVOM postu. 


L'oreal Professionnel Solar Sublime sprej za zaštitu kose od sunca* nisam uspjela potrošiti, a jedva sam ga stigla isprobati, a razlog možete vidjeti i na slici iznad. Naime, htjela sam ga uslikati (na ogradi) i u tom momentu je zapuhao takav vjetar da je bacio bočicu s terase na katu na donju terasu i bočica je pukla. Sve što mogu reći o proizvodu je da fino miriše (na breskve) i ne masti kosu, no o samoj zaštiti nažalost ne mogu ništa reći :(



Potrošila sam i nešto dekorative :D

  • Nuxe Bio Beaute BB krema* mi je bila solidna. Jako je lijepo izgledala na licu, a mastila sam se nakon cca. 4 sata. Miriše predivno, na breskve, no nikako ne bi bila moj prvi odabir za kupnju zbog tog mašćenja nakon već neka 4 sata.
  • Maybelline Master Precise tuš* je dobar tuš, s izvrsnim kistićem, no dosta brzo se osušio, a našla sam i novog favorita, tako da mislim da neću obnavljati zalihe. Više o njemu u OVOM postu.
  • Essence Pure Skin mousse puder* - puder koji me oborio s nogu! Izvrstan je za mješovitu kožu, ima dobro prekrivanje, matira, ostavlja kožu baršunastom, ne izaziva nered na licu (iz Essence-a kažu da sadrži poseban clearderm kompleks s aktivnim sastojcima pomaže u sprječavanju pojava nečistoća kože), a nijanse nisu za Indijance. Imala sam nijansu 01 matt beige i izvrsno se stopila s mojom kožom, a postoji još i nijansa 02, pa čekirajte testere. Ovo je prvi put da sam koristila Essence puder i ostala sam ugodno iznenađena, pa ukoliko imate mješovitu kožu, a tražite neko povoljno rješenje, bacite pogled na ovaj puder. Ali imam jednu napomenu: ukoliko imate dehidrirane djelove, istaknut će ih (to je i inače svojstveno pjenastim teksturama).
  • Maybelline Lash Sensational maskara* - recenzija
Ako ste došli do kraja posta i sve pročitali, svaka čast :)

Dijelimo li dojmove o proizvodima?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Vidi se tko je bio vrijedan i trošio. :) Ja sam toliko loša u potrošnji, a odlična u gomilanju... :3 Žao mi je kaj ti se ovaj sprej za zaštitu razbio. I ja imam otvorenih gelova za tuširanje i trebaju mi stoljeća da ih sve potrošim.... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene jedino ta potrošnja tješi kad shvatim koliko stvari gomilam :D
      I meni je žao jer je jako hvaljen, ali eto, shit happens, što ću :D
      A za gelove za tuširanje se razumijemo skroz :)

      Izbriši
  2. Isto obozavam Eucerin gel kremu za suncanje! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvrsna je, ne znam nikog tko ju je probao i ne voli ju :)

      Izbriši
  3. A neee, a baš sam jedva dočekala da dođem do recenzije L'oreal Professionnel Solar Sublime sprej za zaštitu kose od sunca.. baš šteta... :/
    Inače svaka čast na količini potrošenih proizvoda, baš dosta zanimljivih stvari. Pootvarah recenzije u posebnom tabu da imam šta da čitam uz jutarnji kafu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutak je bio dovoljan da se to dogodi :(
      Nadam se da će ti biti zanimljive recenzije, ima svašta lijepog ovdje :)

      Izbriši
  4. Uvijek sam gledala taj essencov puder i uvijek me ga bilo strah kupiti, ali sada ću očito morati :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Impresivna gomila :) Koristile smo baš mnogo istih proizvoda, izdvojiću Caudalie ulje, LRP fluid, Mixa micelarnu i dr. Nisam znala da LPM ima i gel sa mirisom maline, to se mora probati! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo si troškarila svaka čast. Koristila sam Nivea kupku i dezodorans i jako sam zadovoljna, kao i sa Sun Dance proizvodima generalno. Volela bih da probam Mixa micelarnu svi je hvale :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kakav je essence puder što se tiče preslikavanja/skidanja? Imam catrice mousse puder,također super prekriva, ugodan je,i ne diram lice kad imam šminku, ali nedajbože naslonim bradu na šaku,ostane rupa(na bradi jel),pa ne izgleda nikako,pogotovo jer koristim tamniji puder nego mi je lice :/
    Super su mi ovi empties postovi! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Hm, hvala za preporuku za ovaj Essence puder. Pravi li ti problem na licu u vidu crvenila nakon nekog vremena, cini mi se da si pisala da se boris sa SD?

    OdgovoriIzbriši
  9. Svaka čast, ovo je pozamašna skupina proizvoda koje si uspela utrošiti :)) Je l' da da ti je ovo dodatna motivacija za nove lepe kupovine? :D Super mi je bila ta vichy spa krema, a lrp fluid jako volim. Nivea kremasta kupka je bila sasvim pristojna....mislim da ove ostale stvarčice uglavnom nisam isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Mene je sram kad vidim koliko proizvoda ti potrošiš i imam osjećaj da ih ja samo gomilam :D
    Dijelimo dojmove o Caudalie ulju, Nuxe okoloočnoj i ulju, Nivea deziću i LPM gelu za tuširanje kojeg obožavam ♥ Ostale stvari, nažalost, nisam probala :)

    OdgovoriIzbriši