Essence #secretparty LE - a little make up obsessed

Essence #secretparty LE

Kako mi se u nezgodnom trenutku pokvario fotić i nisam imala uslikane swatcheve, nisam vam pisala o Essence #secretparty kolekciji* čim se pojavila na tržištu, no kako je riječ o još uvijek aktualnoj kolekciji, a proizvodi su vrijedni pažnje, odlučila sam vam napisati poneku riječ o njima kako biste mogle još možda uloviti neki od proizvoda iz ove kolekcije. 


Cijela kolekcija je u znaku ljeta i tuluma, tako da su se kod mene našli markeri za čaše (ove cool naljepnice kojima označite čaše da svatko zna koja je njihova), kabuki kist, rumenilo u nijansi pink up your life i sjajilo u nijansi cute pink. 


Essence #secretparty rumenilo u nijansi pink up your life je jedan od najkorištenijih kozmetičkih proizvoda prošlog mjeseca ♥

Nježne je roze boje koja daje zdrav izgled i divne svilenkaste teksture. Izvrsno se blenda, dobro je pigmentirano i jako trajno. Mene je oduševilo i nadam se da će takvo rumenilo uvrstiti i u stalni asortiman, znam da bih ga odmah kupila da imam zalihe, to vam govori koliko mi je dobro :)

Cijena mu je 25,90 kn.


Essence #secretparty kabuki kist je još jedan proizvod koji me oduševio. Dizajn je presladak i tu se nema što puno reći, a sam kist je mekan i nježan ♥

Perem ga i koristim redovito i nije mu ispala nijedna dlaka do sada, tako da ima moje preporuke ukoliko ste u potrazi za dobrim, a povoljnim kabuki kistom.

Cijena mu je 39,90 kn.


Iako zadnjih godina i nisam neki fan sjajila, ljeti ipak tu i tamo posežem za njima. Essence #secretparty sjajilo u nijansi cute pink je jedno od tih za kojima sam posezala. Ukoliko ste ikad koristile essence sjajila, znate kakva su i ovo se ne razlikuje od njih.


Ugodno je na usnama, laganije pigmentacije i ne lijepi se. Ima spužvasti aplikator tipičan za essence sjajila i njime se jednostavno barata i nanosi proizvod. 

Kao što sam već napisala, ovo nije sjajilo zavidne pigmentacije (ni tekući ruž), daje blagu rozu boju, a ono što me iznenadilo jest to da nakon što nestane, kao da ostavi blagi stain i usne ostanu roze. 


Ne isušuje, no trajnost mu, kao ni ostalim sjajilima, nije zavidna.

Cijena mu je 16,90 kn.


Sve u svemu, ovo je još jedna vesela i prava ljetna Essence kolekcija. Mene su najviše oduševili rumenilo i kabuki kist, naljepnice za čaše su mi fora, dok mi je sjajilo lijepe boje, ali kako nisam neki preveliki ljubitelj sjajila, razumljivo je da me nije ostavilo bez daha.

Jeste li kupile nešto iz ove kolekcije? Kako vam se sviđa?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

13 komentari: