New in kolovoz 2017. - a little make up obsessed

New in kolovoz 2017.

Kad si priuštiš mjesec dana nepisanja, skupi se puno zaostataka, no odlučila sam se uhvatiti u koštac s time i riješiti ih što prije kako bih se mogla posvetiti konkretnijim postovima. Opet, ovi postovi su korisni u smislu da mi možete javiti dojmovi čega vas posebno zanimaju da požurim s recenzijama.

U kolovozu nisam puno kupovala, tako da ni nije bilo previše noviteta, no ipak se među ovim novitetima našlo nešto favorita. 


U kolovozu me (opet) uhvatila manija kupovanja gelova za tuširanje. Kupila sam Fa Magnolia Kiss, te dva koji su bili ponovna kupovina: Fa Purple Leaf Secrets i Fa Coconut water. Sva tri imaju divan miris, stvaraju bogatu pjenu i ne isušuju me. L'Angelica Olio di Argan me nije pretjerano oduševio. Ok, teksturom je dobar, ne isušuje, ali miris mi nije baš nešto i ne zadržava se na koži. 

Garnier Neo Fresh Blossom je ponovna kupovina. Meni najbolji dezodorans iz ove linije, najduže drži, čak i po najvećim vrućinama. 



Stigao mi je paketić od Avona. Nisam ni znala da imaju svoju verziju Konjac spužvice*, no eto, probat ću :)

Osim toga mi je došao i Avon Senses La Vita gel za tuširanje* koji me oduševio. Divna, kremasta tekstura, miris totalno po mom ukusu i bez imalo isušivanja. Super mi je ♥

Avon Mark Big&Style Volume maskara* me nije oduševila nikako o čemu sam pisala ovdje, pa neću više duljiti. 



Dm je u sklopu kampanje povodom izlaska časopisa Lijepa poslao Garnier Fructis SOS Repair liniju* i mini verziju Batiste Tropical šampona za suho pranje*


Stigli su mi i sezonski Catrice noviteti. Posebno me zanimaju korektori.


Dobila sam i primjerke iz Catrice Soleil d' ete TE.*


A kupila sam tri genijalna proizvoda: L'Oreal Baby Doll Mega Volume maskaru u plavoj boji, Deborah Matte Lipstick i The Body Shop Drops of Glow koji me oduševljava i svakodnevno ga miješam s puderom za blistav izgled. 



Koji od proizvoda vas najviše zanimaju da požurim s recenzijama?
Dijelimo li dojmove o kojem od proizvoda?



*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

1 komentari:

  1. Marijana Šimić10/02/2017 01:21:00 AM

    Meni je sve super. Ove catrice sjenke su fenomenalne. Zanimaju me korektori catrice. Zadnji Catrice korektor imam .Super je samo se potrošio jako brzo.

    OdgovoriIzbriši