New in #06 - a little make up obsessed

New in #06

New in post sam planirala objaviti još prije mora, no jednostavno ga nisam stigla prije natipkati, pa ide tek sada. Opet se skupilo dosta proizvoda, neke sam već i recenzirala, a neki tek čekaju svoje vrijeme na blogu. Pa da ne duljim pošto ima dosta toga :)

St. Tropet Self Tan Starter Kit sam naručila jer mi je trebao tamniji ten za žutu haljinu koju sam vam pokazala u ovom postu, međutim nije stigao na vrijeme, tako da sam za samotamnjenje i tu svadbu na koju smo išli ipak koristila drugi proizvod o kojem će biti riječ u nastavku posta. Ovaj proizvod ću testirati, tako da možete očekivati recenziju ove inače jako hvaljene pjene za samotamnjenje.



Nuxe Prodigieuse ulja* su mi došla od mog beauty partnera kao poklon za čarobno (prodigieuse) ljeto i stvarno su me jako obradovali time ♥
Običnu verziju sam recenzirala OVDJE, a recenzija zlatnog ulja je skoro pa gotova.


Stigla mi je i L'Occitane Frisson de Verveine - Ledena svježina citronovca EDT* čiju sam recenziju objavila OVDJE, a sve što sam napisala tada i dalje vrijedi, riječ je uistinu o predivnom valu svježine ♥


Nakon mora sam dobila još jedan poklon od L'Occitanea - L'Occitane opuštajuće ulje za masažu (recenzija) i Opuštajuće mirisne vrećice. O ulju sam pisala, a vrećice su po meni za jako male prostore jer ih ja u svojoj spavaćoj sobi ne osjetim osim ako ih ne stavim doslovno uz jastuk. Cijena im nije mala - 118,80 kn, a po meni se sličan proizvod može dobiti za puno manje novce. 


Što se tiče proizvoda za tijelo, novitet su Le Petite Marseillais gel za tuširanje s mlijekom pamuka i makom čiji miris neodoljivo podsjeća na Kenzo Flower, zatim Balea Totes Meer uljni piling (recenzija), Barfuss maska za stopala koja je ponovljena kupnja (recenzija), Garnier Ambre Solaire sprej za samotamnjenje kojeg sam spomenula u favoritima mjeseca, Olea gel za tuširanje s cvijetom bazgei shea maslacem i Nivea In-shower after sun losion (recenzija). 


Među novitetima su se našli i La Roche-Posay Lipikar BaumeAP* i La Roche-Posay Anthelios Comfort ulje za sunčanje* (recenzija).


Prije mora sam iskoristila popust (mislim da je bio 30%) i promotivnu akciju i kupila voljenu Eucerin Sun gel kremu (recenzija) i kao poklon dobila Eucerin After sun losion.


Što se tiče proizvoda za kosu, po ni sama ne znam koji put sam kupila Vichy Dercos Antipelliculaire Sensitive šampon (recenzija), stigla mi je na recenziju Kerastase CC krema*, a ponovna kupnja je i Batiste Blush suhi šampon. 


Novost kod mene je i Philips Lumea*, IPL uređaj za dugotrajno uklanjanje dlačica. Svoja razmišljanja o njemu sam iznijela u ovom postu


Novost u dm-u je i Bocassy, novi premium brand prirodne kozmetike. Za testiranje sam odabrala Bocassy serum* i Bocassy hidratantnu noćnu kremu*. 


Zadnji event prije ljetnog odmora je bio Maybelline Baby lips event o kojem ste mogli čitati OVJDE, a tom prilikom smo, osim Baby lipsa u svim verzijama dostupnim na našem tržištu dobile i još neke Maybelline proizvode. 


Kao suvenir iz Grčke sam dobila Lm i ORD lakove, kao i ovaj Golden Rose plavac, a kupila sam Essence Beach Cruisers lak u nijansi 02 Girls Just Wanna have fun i Essence 2in1 eyeliner u nijansi Life Is Better when you surf iz Wave godess kolekcije. Ne znam koja je od te dvije kolekcije trenutno u dm-u, no tuš slobodno preskočite - iako ostavlja lijepu boju, nemoguće ga je skinuti, tako da ćete i sutradan imati plavi stain na kapcima. Osim toga, tu se našao i Maybelline Colorama Bleached Neons lak u nijansi 242 kojeg ste mogle vidjeti u OVOM postu, kao i Golder Rose Velvet Matte ruž u nijansi 08 čiji swatch i recenziju možete pročitati OVDJE


Konačno sam s WL skinula Urban Decay Naked 3 paletu, MAC Blushbaby je bio neka impulzivna kupovina, ali neka, nemam nijedno rumenilo u takvoj nijansi, a Essie Peach Daiquiri je ponovna kupovina - ovaj lak obožavam već nekoliko godina i ne popušta me ta ljubav. Kako izgleda na mojim noktima možete vidjeti OVDJE


Sad ću se pokušati natjerati na kozmetičku dijetu iako sam već napravila novu wish listu, no pokušat ću (barem neko vrijeme) biti karakter. 

Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što vas najviše zanima da znam s kojim recenzijama požuriti?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

25 komentari:

  1. Predivni noviteti kao i uvjek. Mene je Nuxe ulje oduševilo pa sam razmišljala o kupovini tog zlatnog ulja ali eto prodje ljeto - možda drugu godinu :)
    Baš me zanima Kerastase CC krema, inače su mi bili svi njihovi proizvodi koje sam do sada kupila top pa vjerovatno i CC nije loša ali ipak čekam na tvoju recenziju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ljeto nismo pošteno ni imali nažalost :(
      Bit će uskoro recenzija CC kreme, slike su spremne, samo treba tekst natipkati :)

      Izbriši
  2. One mirisne vrećice koštaju 118 kn, OMG! To je stvarno too much... mi sami radimo te vrećice kod kuće od naše lavande, potpuno besplatno :D Lijepih noviteta si skupila, posebno me zanima St. Tropez i naravno, Naked 3, ali i MAC rumenilo :)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U ovima nije samo lavanda, ali da, baš sam na takve vrećice pomislila kad sam vidjela cijenu jer ostali sastojci stvarno ne rade toliku razliku u cijeni da je ona opravdana :/
      St. Tropez ću uskoro isprobati, pa i tipkati o njemu, a Nakedicu samo swatcheve još poslikam i ide post :)
      MAC će isto nadam se ubrzo, samo da napravimo photosession :D

      Izbriši
  3. krasni noviteti! najviše me zanima ovaj novi brend Bocassy :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam još ništa isprobala jer testiram trenutno neke druge proizvode, tako da će nažalost dojmovi biti tek nekad u 10.mjesecu :)

      Izbriši
  4. Odlična kupovina! Naked palete su mi već dugo na wish listi!
    Voljela bih da prvo recenziraš La Roche-Posay Lipikar BaumeAP

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko toga *-* i već imaš naked3 *-* Nego daj mi reci kakav je ovaj olea gel? Nema veze što je jeftin, reci ako ne valja :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olea gel me privukao zbog mirisa bazge na koju totalno padam u svim oblicima, pa sam zato uzela i gel. Ok je, ne isušuje me, kremast je, no nešto manje od LPM gelova, miris se kratko zadržava na koži i više se osjeti shea nego bazga, ali sve u svemu solidan gel za male novce, vrlo vjerojatno ću ga nekad opet kupiti :)

      Izbriši
  6. Ovaj ST.TROPEZ set sam htjela još od 5. mj i cijelo ljeto razmišljala da ga kupim i sad sam sretna što nisam jer mi se ne bi dalo koristiti ga, ali sljedeće ljeto možda dođe na red haha :D
    Naked 3 <3 obožavam ju :D
    Šampon za suho pranje kose, jel pomaže pri volumenu? I da, kosa mi se jako i brzo masti, jel bi mi to moglo pomoći?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja St.Tropez na kraju nisam koristila jer mi je stigao prekasno, ali eto :)
      šampon za suho pranje dodaje nešto volumena, a što se tiče masne kose - da, jedan dan si svakako možeš produžiti razdoblje između pranja kad ga koristiš :) ja ga uvijek imam doma za takve SOS slučajeve :)

      Izbriši
  7. Uh, kakva prekrasna gomila! Zavidim na divnim L'occitane proizvodima, a jako me zanimaju utisci za Kerastase CC kremu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zanima me La Roche-Posay Lipikar BaumeAP, piši, piši o njemu...za ovaj plavi Essence tuš baš šteta, čim sam ga vidjela na fotki zaslinila sam i ovaj GR plavac izgleda predobro! Blushbaby mi je savršeno neutralno rumenilo, na mojem tenu više konturira nego što osvježava pa ga znam još dodatno kombinirati s nekom pinkie bojom i to mi je super kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dekorativa koju si kupila je krasnaa, Maybelline i MAC <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni noviteti :) NUXE, Naked 3 i L´Occitane - predivno.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sve predivno,veselo.šareno :) Zanima me ovaj Vichy šampon jer koristim jedan sličan,a gde god vidim Niveu i Garnier to čitam obavezno i parim oči :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jako lijep new in. Top mi je naked paleta jer i na mojoj listi želja. I jedva čekam recenziju Bocassy proizvoda jer ih planiram kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  13. sve je divno <3
    posebno me oduševljava Nuxe, L'occitane :D paket baby lips proizvoda :D
    Essie lak je lijep :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Jakoooo mi se sviđa Essie lak <3

    OdgovoriIzbriši
  15. Predivne novosti. Ja se uporno odupirem LPM ludilu, a i imam previse gelova na zalihi pa sam na no buy rezimu, ali si me totalno ubila ovom usporedom s mojim omiljenim kenzom i sad cu ga morati kupiti...

    OdgovoriIzbriši
  16. Super su ti noviteti, lijepo si se ponovila. Ponesto od pobrojanog i ja imam, a zanima me recenzija tog Maybelline kamenog pudera, ali i ruzeva. Baby Lips sam uzela neki dan u inostranstvu jer kod nas tek pristizu, u nekim gradovima ima, al kod mene jos ne, pa mi se nije dalo cekati. Totalno sam pala na tu silnu pricu o njima, a jedino su mi se bas svidjeli rozi i crveni, ostali solidni, ali nista posebno. :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. zanimljivi noviteti :D slatki su mi ti lakovi, pogotovo taj što izgleda kao jabučica :D

    OdgovoriIzbriši
  18. noviteti su predobri :))
    listam iznova i ne znam što bih izdvojila, gledam da se držim najneutralnije strane,
    pa da biram medicinsku kozmetiku kojom si se ponovila :))

    OdgovoriIzbriši