Laino L'Huile Authentique (The Authentic Oil) - a little make up obsessed

Laino L'Huile Authentique (The Authentic Oil)

Jedan od proizvoda koji je kod mene obilježio ljeto je svakako Laino L'Huile Authentique (The Authentic Oil).* 
Suha ulja su zadnjih godina vrlo popularna, a i Laino ima svog aduta. Ovo je suho ulje namijeno licu, kosi i tijelu, a koliko mi se sviđa dovoljno govori to da se našlo u mojim favoritima ljeta (klik na post). 


Laino brend postoji već nešto više od 60 godina, već nekoliko godina je dostupan u Hrvatskoj, no tek se nedavno počelo više pisati o njihovim proizvodima. Laino za svoje proizvode koristi prirodne, jednostavne i autentične sastojke.

Nije tajna koliko volim suha ulja u njezi tijela i da sam ih isprobala dosta, ali ovo me uistinu osvojilo. Zašto? Svojim fenomenalnim, blagim mirisom koji u sebi ima cvjetne i zelene note koje nisu nimalo naporne čak ni po najvećim vrućinama, pa su idealne za dan, no isto tako su idealne za noć - neovisno je li riječ o izlasku ili odlasku na spavanje. Miris je istovremeno nježan i ženstven, a meni osobno je predivno zaspati i probuditi se dok osjećam miris ovog ulja (da, i budim se s tim mirisom jer se osjeti i tada) ♥

Nije miris jedino što je pohvalno kod ovog proizvoda.  Divno njeguje kožu koja je nakon korištenja hidratizirana i meka i ima izgled svile zbog sjaja koji pruža.




Amabalaža je nešto skromnija nego kod ostalih suhih ulja koja redovito dolaze u staklenoj ambalaži dok je ova plastična, ali veliki plus ide za izvrstan raspršivač koja izvrsno raspršuje proizvod. Dolazi u količini od 100 ml po cijeni od 169 kn.

Iako je ulje namijenjeno kosi, licu i tijelu, najviše pišem o efektu na tijelu jer sam ga u te svrhe redovito koristila, dok ga npr. za lice nisam uopće koristila. Za kosu sam ga koristila na moru (jer nisam posebno nosila ulje za kosu) i lijepo ju je hranilo, zagladilo i davalo sjaj i to bez dodatnog mašćenja ili otežavanja kose, no nisam ga koristila na duže staze da bih mogla reći puno po pitanju njege. 

Ono što je specifičnost suhih ulja jest to da se brzo upijaju i ovo ulje je stvarno jedno od najboljih po tom pitanju, jako brzo se upija u tijelo, neovisno nanosite li ga na vlažnu ili na suhu kožu što je izvrsno ako ste u stisci s vremenom, a želite imati nahranjenu i mekanu kožu. 

Laino ulje se sastoji od 98% prirodnih sastojaka, a u sastavu su ulja masline, slatkog badema, argana i jabuke.

Sastav/INCI:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PYRUS MALUS (APPLE) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE.


Sve u svemu, meni je ovo jedno od najdivnijih suhih ulja koje sam koristila, koje me oduševilo efektom i mirisom i u koje ćete se vrlo vjerojatno zaljubiti ako ga probate :)

Proizvod je dostupan u Muller drogerijama i u Formasana trgovini u Teslinoj 13.

Jeste li isprobale Laino ulje? Koje je vaše omiljeno suho ulje?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Generalno nisam sklona uljima, ali me je nedavno Hawaiian Tropic baš očaralo tako da sam spremna da dam šansu i drugima, ovo zvuči jako fino :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuči izvrsno :)
    Meni je omiljeno Caudalie ulje, ali kad budem u Zagrebu, otići ću do Formasane da isprobam ovo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ga probala, ali generalno mi se stvarno sviđaju suha ulja. Caudalie i L'Occitane su me slomili! ;)

    OdgovoriIzbriši