Mini haul - a little make up obsessed

Mini haul

Kupila sam u Mulleru neke neophodne sitnice, pa da to podijelim s vama :)



U zadnje vrijeme imam neku fiksaciju na kosu, pa sam odlučila isprobati ovaj Swiss o-Par šampon s arganovim uljem. Cijena mu je 19,90 kn, pa rek'o da probam :)

Uz to sam kupila svoj prvi preljev u životu - nisam se farbala dobrih 8-9 godina, no to što sam pomalo živček je uzelo svoj danak i počele su se pojavljivat neke sijede (a ja se uvijek tješila da su geni na mojoj strani jer nitko u obitelji nije rano sijedio), pa sam za prvu silu odlučila po frizerkinoj preporuci probat preljev. Riječ je o Garnier Movidi, ima je za kupiti samo u Mulleru, cijena je 32,50 kn, pa ćemo vidjet što će ispasti :)

Zadnja stvar koju sam kupila je Merz maska s hijaluronskom kiselinom o kojoj sam već pisala ovdje i koju obožavam.

Iduća investicija mi je definitivno Macadamia No Tangle Brush. Kod frizera su me češljali s njim i oduševljena sam! Inače sama sebe i drugi me počupaju kad me češljaju, no ovo je divota!




Jeste li vi što kupovale ovih dana?

Vaša Nives

CONVERSATION

3 komentari:

  1. bas sam maloprijke u mulleru mjerkala masku za kosu iz iste kolekcije kao i tvoj sampon!molim te javi kakav je,bas me zanima :) a cetka za kosu izgleda mrak,bas idem malo googlat o njoj,i ja sama sebe cupam cijelo vrijeme i vec sam zakljucila da je vrijeme za novu cetku.. :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam četku fenomenalna je! jedina četka koja bez boli može raščešljat moju kosu...šampon je odličan za suhu kosu

    OdgovoriIzbriši