Nivea linija za čišćenje lica - darivanje - a little make up obsessed

Nivea linija za čišćenje lica - darivanje

Ovo je moj rođendanski mjesec, pa da ne slavim samo ja, odlučila sam malo i darivati vas koji me pratite i čitate :)

Kako trenutno isprobavam Nivea proizvode za čišćenje lica, u suradnji s Niveom ću darivati i jednu od mojih čitateljica (ili čitatelja) ♥

U paketiću za jednu/jednog od vas će se naći:
  • Nivea Skin Refining Peeling koji dubinski čisti i otklanja mrtve stanice kože istovremeno održavajući prirodnu razinu hidratacije kože s vitaminom E i Hydra IQ sastojkom.
  • Nivea nježni odstranjivač šminke oko očiju koji sadrži provitamin B5, te istovremeno uklanja maskaru, čisti i hidratizira osjetljivo područje oko očiju.
  • Nivea osvježavajući tonik za čišćenje koji sadrži osvježavajuću formulu s vitaminom E i Hydra IQ sastojkom tonira i hidratizira kožu koja izgleda zdravo i osvježeno. 
  • Nivea osvježavajuća pjena za čišćenje lica koja sadrži formulu s vitaminom E i Hydra IQ sastojkom, čisti lice i ostavlja kožu mekom i osvježenom.



Što trebate učiniti kako biste se prijavili za darivanje?

Opisati mi u komentarima svoju rutinu čišćenja lica odnosno napisati koje proizvode vi koristite u tu svrhu :)

Nije obavezno, no bit će mi drago ako ste fan moje stranice na Facebooku i ako podijelite javno (public) sliku darivanja i u komentarima ostavite ime i prezime na koji ćemo Nivea i ja nasloviti paket. U tom slučaju, vjerojatnost da baš vi osvojite poklon paket će se udvostručiti :)

Dobitnika/dobitnicu bira random.org

Darivanje traje do 12.9. u 23:59. Dobitnica ima 48 sati nakon objave da mi se javi na mail ili u inbox sa svojim podacima.

Obavezno ostavite ime i prezime u komentaru ukoliko komentirate anonimno!

Ovaj put je darivanje samo za osobe s hrvatskom adresom, no i vi iz ostalih zemalja pratite blog, biti će darivanja i za vas ♥

Sretno svima ♥

CONVERSATION

56 komentari:

  1. Lijepo darivanje
    FB Ane Saric

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja dnevna rutina čišćenja lica satoji se od: uklanjanjanja šminke s očiju dvofaznim skidačem Nivea, uklanjanja šminke s lica mlijekom Redness-relief Dermo-cleansing, umivanje lica Nivea Gel kremom te na kraju toniziranje za što koristim rado Melvita cvjetnu vodicu damašćanske ruže za hidrataciju i obnavljanje.
    Ljiljana Stanić

    OdgovoriIzbriši
  3. Za svakodnevno ciscenje lica oristim Caudalie njezno mlijeko za ciscenje, u svrhu ciscenja lica od sminke koristim Uriage micelarnu vodu te Byphasse maramice, a nakon ciscenja stavljam Caudalie s.o.s. serum i Avon nutra effects kremu.

    Sanja Korpar

    OdgovoriIzbriši
  4. Lice čistit sa običnim sapunima (Dove, Nivea), a trenutno koristim Yves Rocher sapun od kokosa i prefin je, a lice mi je od njega čisto, mekano mirisno. Jednom tjedno koristim piling i poslije njega negu finuuu masku za hidrataciju. :) Što se tiče njege, koristim Avonovu kremu s čajevcem i krastavcima.
    Ines Cordas

    OdgovoriIzbriši
  5. Zarazils sam se micelarni otopinama, pa sad isprobavam sve moće :)

    Jasmina Sukalić

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja dnevna rutina čišćenja i njege lica:oči čistim micelarnom(trenutno Garnierovom),lice operem Nivea gelom za normalnu i mješovitu kožu,zatim Nivein tonik i nakraju Balea urea okoloočna krema i Nivea Cellular Perfect Skin noćna esencija

    Ivana Džaić

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozz... Lice prvo umijem sa Balea gelom za umivanje,zatim domaćim starim sapunom(pravljenim od svinjske masti).Zatim na red dolazi balea tonik za čićenje da otklonim ako je ostalo još kakve nečistoće. Kada sve to napravim stavim nivea kremu,soft. te stavim bioderma kremu na prištiće koji su upaljeni da dođu sebi. :P

    OdgovoriIzbriši
  8. ujutro umivanje i Garnier zeleni tonik te Garnier kremica za mješovitu;
    navečer Garnier micelarna, gel od lavande s Rio cleanserom i kao noćna njega aqualia therman serum :D

    Jelena Pankretić

    OdgovoriIzbriši
  9. Moja rutina čišćenja lica započinje skidanjem makeup-a micelarnom, trenutno koristim Garnierovu. Zatim se umijem Afrodita Clean Phase gelom za umivanje i nanosim na lice Byphasse rozi tonik. Na kraju na područje oko očiju nanosim Afrodita okoloočnu kremicu od kamilice, a na ostatak lica Ulola noćnu kremu. Osim toga, jednom tjedno radim piling i nanosim masku, trenutno od Avona.
    FB: Tea Šainović

    OdgovoriIzbriši
  10. Koristim čistač za lice Oriflame SkinPro Cleansing System u kombinaciji sa First Aid Beauty umivalicom od crvene gline i to mi se za sada pokazalo kao najbolja kombinacija u vječnoj borbi protiv akni. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Trenutno koristim Baleinu pjenu za umivanje lica i moram priznati da je to jedan jako dobar proizvod po jako niskoj cijeni i svakako preporučam! Za skidanje šminke koristim Garnierovu miceralnu otopinu i stvarno je dobra... Dva puta tjedno koristim masku od bjelanjka :D Znam da suludo zvuči ali to je nešto toliko dobro za lice sklono aknama i suhoći i ja sam se preporodila i lice mi se znatno promijenilo i očistilo od toga... Maska može biti na licu koliko god se želi ,ja osobno stavim minimalno na 30 minuta... Također koristim svakodnevno kreme za lice i imam posebno i za dan i noć i koristim Niveine kreme pure & natural.

    FB-Kristina Soldo

    OdgovoriIzbriši
  12. Moram priznat da prije nisam vodila toliko brige oko kože lica, dok nisam počela koristiti micelarne.. Isprobaa sam ih dosta.. Trenutno je na redu Bioderma.. Kojom sam prilično zadovoljna.. Jednom tjedno nanosim crnu masku za lice, a što se tiče same dnevne njege, umivanje gelom, čišćenje micelarnom i krema za lice.. :)

    FB - Gordana Laco

    OdgovoriIzbriši
  13. Umijem se operem zube i onda s niveinim tonerom ocistim lice i poslje namazem s kremom ..FB Suzy Suzy

    OdgovoriIzbriši
  14. Ljiljana Gligorevic Lice umijem balea gelom pa zatim ocistim tonikom' a na kraju nanesem Nivea kremu,

    OdgovoriIzbriši
  15. Njega lica svodi se na redovito čišćenje svaku večer Zijainom micelarnom, zatim Vichy-evim tonikom i nakon toga Vichy noćna krema Aqualia Thermal. Za dnevnu hidrataciju koristim Yves Rocherovu Elixir 7.9 kremu za mješanu i normalnu kožu. Piling radim dva puta mjesečno nakon čega stavljam masku od meda. A preko dana za osvježenje koristim Vichy termalnu vodu.
    FB Katarina Bošnjak

    OdgovoriIzbriši
  16. Fantastično Marica Opačak

    OdgovoriIzbriši
  17. Umijem se, očistim lice miceralnom a na kraju ju namažem Nivea soft kremicom :)
    Nikolet Varga

    OdgovoriIzbriši
  18. Ujutro nakon umivanja nanesem Nivea kremu a zatim šminku,a navečer nakon skidanja šminke Nivea maramicama,umijem lice Nivea gelom i nanesem noćnu kremu Nivea.
    Antea Antic

    OdgovoriIzbriši
  19. Za čišćenje lica koristim Avene micelarnu otopinu :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Čistim sa Bioten gelom i malim Ebeline masažerom, zatim Nivea micelarnom :). Tijana Ilić FB podeliću post sve ostalo Tijana sjz

    OdgovoriIzbriši
  21. Jutro- umivanje prirodnim sapunom od gline, večer- bioderma sensibio micelarna otopina. Ana Zdjelarević

    OdgovoriIzbriši
  22. Dnevna rutina trenutno: ujutro cistim lice sa essence tonikom za lice i namzem lice kremom balea..s mirisom meda..tjekom dana po vrucini poprskam lice sa termalnom vodom :) navecer skinem sminku sa Nivea dvofaznim sredstvom za skidanje sminke..pa opet tonik i balea krema :) usput pratim te na fb..otkad si otvorila blog.. Mia Sara Čingel ☺

    OdgovoriIzbriši
  23. Moja rutina čišćenja lica sastoji se od skidanja šminke Garnier dvofaznim odstranjivacem, i Garnier micelarnom s lica. Nakon toga se umijem Michael Todd umivalicom i toniziram Thayers tonikom od ruže
    Nika Jemric

    OdgovoriIzbriši
  24. Koristim Nivea micelarnu vodu i namazem lice Nivea soft kremom, preko dana poprskam lice Avene termalnom vodom i to je to. Uvece isto kao i ujutru. :)
    Jelena Djurdjevic

    OdgovoriIzbriši
  25. Nedavno sam kupila Biotenove proizvode za ciscenje lica sa ekstraktom dunje. Cistim lice ujutru tako sto se umijem njihovim sredstvm za umivanje, a nakon toga nanesem kremicu, i uvece ponovim postupak, s tim sto ako sam se sminkala u toku dana, prvo skinem sminku maramicama za skidanje sminke :)
    Minja Žilić

    OdgovoriIzbriši
  26. Tea lovrić
    Skidanje sminke miceralnom otopinom (nivea) ili baleinim gelom za umivanje. Mazanje rosal kremom .

    OdgovoriIzbriši
  27. Koristim Nivea micelarnu vodu i Clinique sapun za lice.
    FB Ankica Miloš

    OdgovoriIzbriši
  28. Hanna Ruza Matich9/06/2015 09:02:00 AM

    Moram priznati da dnevno podosta vremena posvećujem svojoj koži kao bi što duže ostala lijepa, njegovana i mladolika. Što se lica tiče, imam mješovitu kožu s masnom T-zonom. Svako jutro umiva lice pjenom, nakon toga čisto lice umivam hladnom mineralnom vodom. Na tako osvježeno lice nanosim kremu za područje oko očiju, serum na područje oko nosa na kojem imam lagano ispucale kapilare te dnevnu kremu na ostatak lica. Jednom tjedno radim piling a dva puta tjedno stavljam masku nalice. Na usne balzam, koristim ga tijekom cijele godine. Navečer obavezno šminku skidam mlijekom i tonikom za lice. Nakon toga masiram lice s 2 kockoce leda i na tako vlažno, neobrisano lice nanosim kremu za područje oko očiju, serum i noćnu kremu. Kad tako pravilno tretiram lice, ujutro se to i vidi, vidi se koliko mi je koža zahvalna a to mi odmah izmami osmijeh na lice. Uvijek mi kažu, "kad si vedra i nasmijana, izgledaš mlađe". To je istina, a moja zahvalna koža mi doista skoro svako jutro izmami osmijeh na lice. Većinom koristim Nivea proizvode jedino je serum Lierac koji mi je pri kraju i tražim neki drugi.
    Ruža Matika

    OdgovoriIzbriši
  29. Umivanje u pjeni Afrodita Clean Phase, zatim nanošenje kreme Nivea hidratizirajuća dnevna krema protiv bora obogaćena uljem sjemenki grožđa i vitaminom E , kasnije skidam šminku s mlijekom za skidanje šminke, trenutno koristim od DM-ovo mlijeko, i umivanje, tonik s vremena na vrijeme, trenutno Afrodita Clean Phase. Kristina španić na fc isto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Temeljito se umijem mlakom otopinom kamilice i sode bikarbone. Nakon što tako temeljito očistim lice nanesem bogatu i hranjivu kremu tipa, Nivea Soft kreme. I to je to.
      FB Magdica Duvnjak, podijelila sam post o darivanju

      Izbriši
  30. Moja rutina čišćenja lica: umivanje, skidanje šminke micelarnom s smiljem od Olivala, krema za osjetljivu kožu (trenutno Clinique). Peeling 2 x mjesečno-najčešće iz Lusha. Noćna njega: umjesto kreme koristim Ulola uljni serum, s obzirom da mi je koža osjetljiva i dehidrirana. Podjeljeno na FB. Gordana Brezovečki

    OdgovoriIzbriši
  31. FB: Sanela Tot

    Rutina čišćenja moga lica je jednostavna: svako jutro umijem se toplom vodom i namažem lice Dove sapunom, ostavim da odstoji 2-3 minute dok perem zube. Nakon toga isperem lice i umijem se hladnom vodom i ne obrišem lice ručnikom, već ostavim da se lice samo osuši.
    Vrlo sam sretna nakon svakodnevnog jutarnjeg rituala jer je moja koša meka i čista.

    OdgovoriIzbriši
  32. Rutina ciscenja lica: umivanje mlakom vodom, te zatim umivanje gelom za umivanje (garnier) kojim skinem sminku, zatim ostatak sminke skinem micelarnom otopinom ( biobaza) i nakon toga isperem ju s lica jer ne volim taj osjecaj na licu, zatim nanosim tonik od lavande koji sama spremam. Nakon toga ovisno o doba dana dnevna/nocna krema i serum (afrodita) , te kremica oko ociju trenutno karite maslac od Loccitanea..
    Valerija Lakatos
    FCB- VaLe Rija

    OdgovoriIzbriši
  33. Zdenka Juraic
    Prije spavanja skinem sminku, nanesem nivea kremu, ujutro umijem se nanesem kremicu i to je sve jer nevolim pretjerivanja sa nekim preparatima koza mora biti prirodna i disati, a ne ju gusiti

    OdgovoriIzbriši
  34. Moja rutina čišćenja lica je sljedeća:
    Svoje lice umivam gelom za čišćenje lica svako jutro i svaku večer prije spavanja. Nakon toga ga osvježim tonikom za lice. Ujutro na lice nanesem laganu hidratantnu kremu, a navečer bogatu noćnu kremu.
    Marka kozmetike koju najčešće koristim je La Roche-posay i Nivea.

    OdgovoriIzbriši
  35. Podijeljeno na FB: Nikolina Tot

    Svako jutro umivam se sapunom koji sam sama napravila, a sadrži aktivni ugljen koji mi jako pomaže u smanjenju prištića. Počela sam prije dva tjedna upotrebljavati sapun i do sada su jako vidljivi rezultati jer su prištići gotovo nestali i moje lice sjaji. Preporučam svima korištenje aktivnog ugljena jer izbacuje toksine iz organizma i poboljšava opće zdravlje.

    OdgovoriIzbriši
  36. Svako jutro lice umijem mlakom vodom i očistim sa Ziajinim gelom (Manuka tree cleansing gel),zatim jos dodatnom ocistim tj. lice toniram sa Lush-ovom vodicom (Tea tree water) i potom lice namazem sa Ziajinom noćnom kremom koja smanjuje hiperpigmentaciju,a dolazi iz iste linije. Dva do tri puta tjedno se počastim i maskom za lice (Mask of magnaminty) ,a jednom tjedno obavim i piling lica. Piling koji koristim,a pokazao se izvrsnim za moju problematicnu kozu je od essenc-a ( pure skin anti-spot micro peeling ). Navecer, sminku skidam sa gelom od Cadeaver-e koji savrseno skida puder ,a i maskaru. Time si ustedim na vremenu ( Cv face 2in1 gel za umivanje+odstranjivac sminke). Ako je potrebno, maskaru jos dodatno skinem sa essence odstranjivacem s očiju (plavo pakiranje). Zatim slijedi ista rutina kao i ujutro,osim sto jos dodatno na upaljene pristice stavim i ulje čajevca.
    Sara Dejanović

    OdgovoriIzbriši
  37. Moja rutina ciscenja lica: navecer obavezno lice ocistim sa Uriage micelarnom (plavo pakiranje) otopinom jer odlicno skida sminku i hidratizira lice. Onda stavljam kremu na citavo lice te vrat. Trenutno koristim Olival ekstra hidratantnu kremu s uljem smilja koja se pokazala kao nr.1 u borbi protiv suhe koze s kojom se mucim vec dosta dugo.
    Jednom tjedno obavim piling lica,najboljim mi se pokazao od Afrodite Clean Phase kremasti piling jer njezno ocisti lice te ne izaziva nikakve iritacije i crvenilo koze.
    Ako mi izbije kakav pristic u 'onim danima', na njega stavim malo paste za zube i do jutra se vec osusi. Ja sretna!
    Podjeljeno na fb, Miladinka Dejanović.

    OdgovoriIzbriši
  38. Moja dnevna rutina uključuje miclearnu otopinu s kojom skinem sve nečistoće i šminku s lica. Trenutno koristim Olival miclearnu otopinu i jako sam zadovoljna. Nakon toga umivam lice Balea 3u1 gelom za čišćenja čiji sam obožavatelj već godinama. Na kraju moje rutine su Balea Aqua serum i Balea Young matirajuća krema protiv prištića. Iz svega se vidi da obožavam Baleu, ponekad uvrstim i druge marke ali Balea najviše odgovara mom zahtjevnom licu.

    Josipa Kristić

    OdgovoriIzbriši
  39. Za čišćenje koristim Sapun Afrika Loko prirodne kozmetike, i Eveline 3u1 čistilicu, za uklanjanje šminke Byphasse micelarnu, a za hidrataciju Avon kremicu, dok za isušivanje prišteva Esi aloe vera gel :D

    Marta Husnjak :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Moja dnevna rutina čišćenja lica sastoji se od: jutarnjeg čišćenja lica Garnier mlijekom za lice te toniziranja i pripreme kože hidratantnom kremom na šminku :D
    Navečer slijedi uklanjanje šminke Olival micelarnom otopinom, umivanje lica Garnier mlijekom te na kraju toniziranje za što koristim Garnier tonik :D

    Marina Belak

    OdgovoriIzbriši
  41. Sto se tice jutarnje njege lica, lice volim nahraniti kremom od kamilice od Yves Rochera! Nocna njega je nesto opsirnija jer koristim Lorealovi micelarnu za skidanje sminke i nakon toga koristim Nivea Cleansing cream wash i nije mi potrebna vise dodatna hidratacija jer je ova Niveina sama po sebi hidratantna :-) i ponekad volim staviti ruzino ulje na suho podrucje oko ociju! Takodjer, barem 1 put tjedno ocistim lice koristeci ebelin cetkicu i neutrogenu!

    OdgovoriIzbriši
  42. Moja rutina čišćenja lica :) Ujutro lice operem sa Neutrogena Visibly Clear pink grapefruit facial wash u koji sam ukapala par kapljica ulja čajevca. Nakon toga, na vaticu stavim malo Kozmo tonika za osjetljivu kožu lica i na samom kraju Mixinu kremicu za mješovitu kožu. Navečer skidam šminku sa uljnim skidačem šminke od Zimzelene kozmetike, nakon toga opet prođem lice tonikom te nanesem Bioderminu Sebium Global ukoliko imam kakvih problema na licu, a ukoliko ne, neku hranjivu kremicu.

    FB: Martina Kreminski

    OdgovoriIzbriši
  43. Kao prvo sretan rođendan :)
    Gordana Tubić
    Rutina njege lica započinje umivanjem Afroditinom umivalicom, nanošenjem okoloočne kreme-Balea, hidratantne kreme Nivea i seruma-Balea. I to je to, onda započinje nanošenje makeup-a.

    OdgovoriIzbriši
  44. Podijelila post o darivanju na FB-u pod imenom Tina Ivanisevic
    Za skidanje šminke koristim Nivea micelarnu otopinu, a nakon toga umivam lice Ziaja gelom za masnu kožu uz pomoć Clarisonic Mia čistača

    OdgovoriIzbriši
  45. Ujutro umivanje Bourjois kremom za umivanje.
    Nakon posla skinem šminku La Roche Posay micelarnom, A navečer opet umivanje Bourjois kremom.
    Pizeta Suzana

    OdgovoriIzbriši
  46. Ujutro koristim Nivea Q10 dnevnu kremu, poslije posla osvježavam se LRP micelarnom ili termalnom vodom, navečer Nivea Q10 noćna krema.
    FB: Rajka Kovačević
    ***Podijelila sam post o darivanju

    OdgovoriIzbriši
  47. Trenutno koristim: ujutro- avene cleanance gel za pranje koze bez sapuna, i avene cleanance tonik, te stavim la roche posay hydreane riche, hidratantnu kremu za osjetljivu kozu, a sminku skidam vlaznim maramicama i garnier micelarnom, pa avene tonik, a uvecer umijem lice hladnom vodom, i po potrebi stavim nivea kremu, onu plavu univerzalnu. 1 tjedno napravim peeling lica, i to pastom od meda i smedeg secera. :)
    FB: Ivana Meglic

    OdgovoriIzbriši
  48. umijem lice i namazem obicnom nivea kremom!
    Martina Filipovic

    OdgovoriIzbriši
  49. Jutro :) he he ja po kojekakvim savjetima za homade ciscenje lica to radim,limun,soda....i onda ispadne da to ipak nije dobro :(

    Facebook Vlatka Inhof

    OdgovoriIzbriši
  50. Prvenstveno skinem make-up Byphasse micelarnom, pripomognem si i vlažnim maramicama, najčešće Baleinim. Zatim koristim gel za umivanje lica, u većini slučajeva Nivea ili Balea. Potom nanesem ili neku hidratantnu kremu, čak i neku dječju poput Becutana i slično, ili La Roche Duo+ ako mi lice divlja. Ispod očiju ponekad nanesem kokosovo ulje, jer mi je područje ispod očiju isušeno. I to je to. U rutinu ubacim ponekad i Afroditinu ili Niveinu kremu za lice. FB: Magdalena Magi Gustin

    OdgovoriIzbriši
  51. Koristim Nivea rozu pjenicu za umivanje , Eucerin Aquaporin rich kremu za lice u jutro i po potrebi nuxe suho ulje, a navecer bioderma roza miclearna i avene cleance k kada lice bukne :) Iva Iveković

    OdgovoriIzbriši
  52. Od kako sam otkrila i kao svoju jutarnju rutinu počela koristiti Nivea osvježavajuću pjenu za čišćenje lica koža mi se preporodila. Ova pjena doista dubinski čisti i hidratizira kožu, a ima i zbilja ugodn miris tako da uz nju i par kapi Nivea cellular anti-age seruma mogu započeti svoj dan.

    Fb: Ana Pušić

    OdgovoriIzbriši
  53. Prvo skinem šminku La Roche Posay micelarnom, zatim koristim Biobaza blagi gel za čišćenje lica, potom nanosim Olival tonik sa uljem smilja. Poslije toga stavljam Caudalie detox prekonoćno ulje ( i meni je favorit godine, obožavam ga), a zatim La roche posay okoloočnu kremu. Ponekad nakon Caudalie ulje ne koristim ništa, ali sad kako je sve hladnije stavljam neku La roche posay ili Vichy kremu....obično jednom do dva puta tjedno koristim Olival peeling sa uljem smilja i masku ( ili Lush ili Olival).....

    Fb: Martina Šuperba

    OdgovoriIzbriši
  54. Svakodnevno njegujem lice melemom (stara provjerena krema), SAN dnevnom i noćnom kremom, Afroditinom hranjivom kremom na bazi masline i Nuxe bb kremom, te koristim Niveinu micelarnu otopinu za skidanje šminke.
    Maria Grozdanić

    OdgovoriIzbriši
  55. Nivea je broj 1 u mojoj kozmetici i volim čitati o njoj,a verujem da je i ostalim curama.Odličan blog!!!

    OdgovoriIzbriši