NOTD: Essie Merino Cool - a little make up obsessed

NOTD: Essie Merino Cool

Jesam li vam ikad napisala koliko volim Essie lakove? Sigurno jesam :D
Ako bi me netko puškom tjerao da odaberem iz svoje kolekcije lakova 2 najdraža, ljetni i zimski, (a svi znamo da je to kao da majku pitate koje joj je dijete draže), moj izbor bi pao upravo na Essie lakove. Kao zimski bih odabrala uvijek Essie Sole Mate (mogle ste ga vidjeti u ovom postu), a kao ljetni Essie Peach Daiquiri (mogle ste ga vidjeti ovdje).

Jedan od lakova koje dugo mjerkam, a ne kupujem jer imam nekoliko sličnih nijansi (pa možda i istih, bit će usporedba u jednom od idućih postova) je Merino Cool. Nekoliko puta sam ga stavljala i vadila iz košarice da bih ga dobila na ovogodišnjem Avon Beauty Blog Dayu. I onda recite da mi nije suđen! :)



Ne trebam posebno pisati o svom oduševljenju četkicom koja je idealna za moju ploču nokta i s kojom bez problema savršeno nalakiram nokte.
Trajnost na mojim noktima mu je nešto manja nego s ostalim Essie lakovima, za što "krivim" ljubičasti pigment u laku (na mojim noktima najkraće traju ljubičasti lakovi), no i dalje je solidna, trećeg dana navečer se pojavio tipwear što je solidno kad uzmem u obzir količinu papira koji su zadnjih dana prošli kroz moje ruke, kao i količinu tipkanja zadnjih dana (uz naravno, sve uobičajene kućanske poslove). Najtrajniji na mojim noktima je ipak Essie Peach Daiquiri.

Boja je čisti klasik, prava elegancija, s primjesama tamnije sive i ljubičaste koja će idealno ići na sve kombinacije. U bočici mi se čini nešto svjetliji nego na noktima dok nisu jedno pored drugog, no kad stavim nokat doslovno uz bočicu, vidi se da je riječ o istoj boji.

Nanijela sam ga u tri tanka sloja, a preko njega je Nutra Nail Speed Dry top coat (recenzija).



Kao što sam vam već napisala, mislim da je potencijalni dupe za nekoliko mojih lakova, pa ću napraviti uskoro (nadam se) i usporedbu.

Do tada vas ostavljam uz slike i nekoliko pitanja: volite li ovakve boje i imate li preporuku za neki lak u ovoj boji?


Ostali Essie lakovi na blogu (klik na naziv će vas preusmjeriti na post o pojedinom laku):


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

16 komentari:

  1. Ovo je nijansa ljubičanstvene koju bih mogla da nosim. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije baš moja nijansa, ali zato sam se sad divila peach daiquiri nijansi :)) sviđa mi se i watermelon, to su baš nijanse za kojima izgubim glavu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Divna, volim takve nijanse u jesen i zimu ♥ A ime je presavrseno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sudjen ti je! :D
    Prekrasan je, kao i ti - i ja sam veeeeeeeeelika ljubiteljica Essie lakova.
    Ustvari, njih i zvanicno najvolim haha
    Merino Cool je prekrasan! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Obožavam Essie lakove, svuda pišem kako su mi oni najtrajniji, a i četkica je odlična. Ova boja me baš ne privlači toliko ali zato bih rado imala još 50 drugih njihovih uz ovih 10ak koje imam :D

    OdgovoriIzbriši
  6. imam, predivan je... ali već ga dugo nisam šetala

    OdgovoriIzbriši
  7. prekrasna je nijansa laka, posebna :D
    onako je neutralna, ide uz sve, ali opet nije neka skroz tipična :D
    jako mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako ja volim te blatnjavo, sivo-ljubičaste...čini mi se da je jedan Kiko koji imam skoro pa identičan, ili vrlo blizu!

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako su mi drage takve boje, neutralne su i lako ih je kombinirati. Imam vrlo sličnu essievu, zove se "don't sweater it", od Catrice "From Dusk to Dawn", te dvije bezimene od beauty UK i benecos. Mislim da je jasno koliko volim takve boje :)

    Baš sam danas bila u potrazi za essie lakovima, ali svugdje su se lakovi već razdvojili pa sam odustala :S

    OdgovoriIzbriši
  10. imam ga i to mi je jedna od dražih jesenskih nijansi :) i meni je nešto manje postojan, ali je oke.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sviđa mi se, baš je lijepa boja! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. imam preporuku za ovaj lak od Jelene sa jelenaswonderfulcolors bloga :))
    jako je lep lak, i sviđa mi se kako ti stoji, jer imaš lepe i negovane nokte :)

    OdgovoriIzbriši