New in #9 - a little make up obsessed

New in #9

I tako je došlo vrijeme za novi new in. Neke stvarčice sam vam već pokazala, ali ih nisam "prijavila" u new in, pa će se pojaviti i ovdje.

Došla mi je sa feelunique moja najdraža Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins, moj favorit među maskama za kosu o kojoj sam pisala hvalospjev u ovom postu.

Kako sam bila u Sloveniji, iskoristila sam tu priliku za ponovnu kupnju Subrina Strawberry Sorbet gela za tuširanje. Ovo je bio prvi voćni gel za tuširanje valjda ikad koji me oduševio. Divan miris koji ostaje na koži i u kupaonici još dugo vremena i ne isušuje. A cijena: prava sitnica: 1,50 € u Intersparu za 400 ml proizvoda. Naravno, uzela sam još jedan gel za probu - Tropical Passion sa hibiskusom. I moram reći da je i ovaj divan ♥ Jako mi je žao što ih ne uvoze kod nas (iako na pakiranju ima i hrvatska deklaracija), ali što se može.

Uz to, tu se našao i Vichy dezodorans za regulaciju znojenja za odjeću bez mrlja i 48-satnu zaštitu. Nisam ga probala testirati 48 sati (za one koji misle da to znači da proizvođač misli da se nećete prati 48 sati malo objašnjenje: proizvođač tvrdi da će proizvod "držati" (unatoč tuširanju) 48 sati), no sasvim solidno drži 10-ak sati. Vidjet ćemo kakav će biti na 35+ stupnjeva :D
I da, zasad mi nije napravio mrlje ni na crnoj ni na bijeloj odjeći.

Zatim tu je i razlog zašto sam išla u Sloveniju - Protopic 0,1% krema koju mi je dermatologica preporučila za vitiligo. Vidjet ćemo hoće li išta djelovati.
Onda tu je i La Roche-Posay Anthelios XL „dry touch“ gel-krema za lice SPF 50+ *. Zasad sam ju koristila tek nekoliko puta, no moram reći da mi se sviđa. Kako je s takvim kremama uvijek kocka jer mnoge isušuju, pričekat ću za svoje dojmove dok ju ne isprobam nekih mjesec dana :)

Tu je i La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 balzam* koji potiče obnavljanje i djeluje poput flastera koji ubrzava cijeljenje oštećene kože. Ja sam ga nanijela na isušeni dio lica i nakon 2 mazanja, koža se više nije gulila. Zasad mi se sviđa. Trenutno se u La Roche-Posay partnerskim ljekarnama prodaje XXL pakiranje od 100 ml u inovativnoj poklon “kutiji prve pomoći“ - SUPER CICAPLAST BOX po preporučenoj cijeni od 100 kn (inače je cijena 40 ml 66,50 kn pa se to isplati).

Od dekorative ste veliku većinu već vidjele. Tu se našla Sleek Showstoppers paleta recenzirana u ovom postu, zatim Maybelline Color Tattoo sjenila u nijansama Endless Purple i Rose Gold koje ste mogle vidjeti u ovom postu, Maybelline 904 Vivid Rose i 150 Faint For Fuchsia čije ste swatcheve mogle vidjeti ovdje, tester Givenchy Le Rouge ruža u nijansi 103* već viđen ovdje, Flormar lak za nokte u nijansi 394, Deborah Sense Tech 100% MAT u nijansi 04 i tester nove formulacije Coverderma za moj vitiligo. Tu se naravno našla i Chanel Le Volume De Chanel maskara iz Glorije Glam (2 komada). Još ju nisam isprobala, pa ne mogu podijeliti svoje dojmove s vama.

I za kraj, parfem: Givenchy Dahlia Noir L'Eau*. Moram priznati da me na prvu nije oduševila, no dala sam joj drugu priliku i drago mi je zbog toga. Sviđa mi se, a i dobila sam nekoliko komplimenata za parfem.

Eto, to je to. Sad nema shoppinga tako skoro jer sam imala nekih neplaniranih troškova tipa popravak laptopa, ali sreća pa imam puno toga za recenzirati, tako da materijala za postove neće faliti.

Što ste vi kupovale? Jesmo li kupile nešto isto?

*PR uzorak

CONVERSATION

38 komentari:

  1. Pliz, daj koju info za ovu LRP gel kremu, moram si kupito nesto sa SPF I namjerila sam se na nju:D Ostavlja li lice masnim?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne ostavlja lice masnim, čak sam jedan dan i vježbala sa njom na licu i nisam se nimalo uznojila u licu, zamastila ili imala osjećaj težine :)

      Izbriši
  2. Jao jesam post je na blogu...odakle da pocnem? haha :)) A tvoj ulov je ooooodlican!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je divno, naročito parfem i dekorativa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Imamo i istih stvarčica :D a i ove koje nemam su DIVNE :D!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Upravo si mi pomogla s odlukom koju kremu za lice sa zaštitnim faktorom kupiti, a i ova LRP promocija nevidljivog flastera mi je došla u dobro vrijeme. Hvala na informaciji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da je informacija bila korisna, a i nadam se da će ti krema biti ok, ovo je zasad prvi dojam o kremi, pa možda ću dugoročno drgačije misliti :)

      Izbriši
  6. Jako lijepi noviteti :)

    Ne znam što bih odvojila, definitivno moram obnoviti zalihe dezića pa će slijedeći biti ovaj Vichy-ev:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se sviđa dezić, ništ lošiji od njihovih ostalih, a izgleda da i stvarno ne ostavlja mrlje :)

      Izbriši
  7. Ah Sleek...divno. I ja sam nedavno kupila jednu od La Roche Posay mazalica za sunce. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Svašta toga se skupilo a ti ko i ja najavila neko smanjenje potrošnje :-D Vidim ne ide nam baš B-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nikako nam ne ide :D
      sad ću imati prisilno smanjenje potrošnje zbog štednje, možda nastavim u tom tonu. Ili ću opet puknuti i nakupovati svašta :D

      Izbriši
    2. Identična situacija i kod mene :-D

      Izbriši
  9. Glupa kvarljiva tehnologija!!!
    Slinim nad ovim postom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ah nije tehnologija kvarljiva, nego ja nespretna, pa zalila laptop vodom :(

      Izbriši
  10. Studiram u slo pa sam ovu subrinu od jagode uzela na zalihu jer je miris apsolutno prekrasan i trajan. Ali mene strašno isušuje pa sam mu dala prenamjenu- sapun za ruke. I doslovne bi pojela ruke nakon sto ih operem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidiš, ja inače imam osjetljivu kožu, no nimalo me ne isušuje. A miris je stvarno prekrasan ♥
      i samo da znaš, zavidim ti na studiju u Sloveniji :)

      Izbriši
    2. Ma ja inace imam problema s odabirom gelova (isto osjetljiva koza), najosjetljivije su mi noge, znam imati nakon tusiranja crvene mrlje... :(
      Odusevljena sam mirisom te tusiralice i ne mogu prezaliti sto ne mogu koristi, sva sreca pa rukama nesmeta pa mogu uzivati u divnom mirisu :)

      Izbriši
  11. Super noviteti kod tebe, baš su se lijepo nagomilali :D

    OdgovoriIzbriši
  12. prelepi noviteti! jedva cekam sleek :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Uh, uh koliko lepih noviteta, radujem se recenzijama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dosta ih je već objavljeno, a ostale će isto uskoro :)

      Izbriši
  14. Lijepi noviteti! I ja imam La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 balzam i nisam znala za što da ga koristim. Mazala sam ispucale usne s njim ali nije mi se baš pokazao dobar za tu primjenu. Onda sam pročitala na netu da je dobar za zanoktice i sada ga i ja koristim za tu svrhu i odličan je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e da, za zanoktice je super! meni je riješio i malu dehidraciju iznad obrve :)

      Izbriši
  15. Uh, savršeno mi je sve! Inače, šta se tiče Subrine, ja već 10-ak godina koristim njihovu kremu za kosu i najbolja mi je. Istina, nema ih baš svugdi za kupit, al kad god naletim na nju, odmah kupim dvi da se ne moram bojat. Znala sam je nać u Mercatora, u Splitu u Victe i tako... :D
    Kad budem pisala post o svojoj kosi, moja Subrina će imat poseban odjeljak. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj da, naslušala sam se hvalospjeva o toj kremici, baš me zanima, trebalo bi mi za ljeto tako nešto kad mi se ne da ravnati kosu :)

      Izbriši
  16. Odlican ulov!Da li znas jel ima u Brezicama u Intersparu taj gel za tusiranje?To mi je najblize!

    OdgovoriIzbriši
  17. Hvala ti,idem po njega:)

    OdgovoriIzbriši