Favoriti mjeseca - rujan 2018. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - rujan 2018.

Nemojte da vas naslov zbuni, riječ je uistinu o favoritima rujna :)
Naime, ovaj post stoji napola napisan još od početka mjeseca, ali nikako da ga napišem do kraja i objavim.

Rujan je bio mjesec u kojem sam se opet navikavala na šminku nakon ljeta s minimalno šminke na sebi pa je sukladno tome i fokus u favoritima upravo na šminki, ali našlo se tu i nekih drugih proizvoda :)

Počet ću s jedinim skincare proizvodom, a to je Thalgo Source Marine Sleeping krema. Riječ je o hidratantnoj kremi koja je namijenjena za njegu noću, a koja se može koristiti kao krema ili maska. Ujutro koža bude hidratizirana i blistava, čak i ako možda niste dovoljno spavali (što je kod mene čest slučaj).

REN Skincare BB krema je još jedan proizvod koji me oduševio. Moja koža je mješovita s masnom T-zonom i uvijek mi je lutrija pronaći proizvod uz koji se neću mastiti. Ova BB krema je jedna od takvih genijalnih proizvoda. Uz korištenje Trend it up Blotting pudera ( kojem sam pisala u ovom postu), ne zamastim se kroz cijelo radno vrijeme. Prekrivanje je lagano prema srednjem, osobno mi savršeno ujednači ten (više toga mi ni ne treba), a bojom mi se savršeno prilagođava tenu. Riječ je o BB kremi koja se zahvaljujući posebnoj tehnologiji pigmenata prilagođava boji kože pa će odgovarati većini nijansi kože koje su prisutne u Hrvatskoj. 


ColourPop sjenilo u nijansi Weenie je moj stalni favorit. Riječ je o bakrenoj nijansi, kremaste teksture koji je idealan čak i za samostalno korištenje. Super mi je kad se moram našminkati u žurbi jer uz minimalno truda ostignem maksimalni rezultat. 

NARS Audicious Anita ruž je jedan od mojih najdražih ruževa. Audicious ruževe krasi divna, kremasta tekstura i izuzetna trajnost, a ova nijansa mi je idealna za svaki dan. 

Benefit Coralista je još jedan moj stalni favorit. Divna, breskvasto-koraljna nijansa koja omogućava zdrav i svjež izgled, a izvrsno se kombinira uz bilo koji ruž. Možda i najtrajnije rumenilo koje imam. Pri kraju mi je i ovo je proizvod koji ću svakako opet kupiti. Recenziju možete pročitati ovdje. 

Neutro Robert Delicate roll-on je proizvod o kojem sam godinama, ali doslovno godinama slušala hvalospjeve, ali nikako ga nisam kupila i probala - do ovog proljeća. Tad mi je postalo jasno čemu hvalospjevi i od tada ga redovito kupujem i koristim, a nije me razočarao ni tokom ljetnih vrućina. Uz ovaj dezodorans se manje znojim, a miris je svjež kroz cijeli dan. Potpuno me osvojio i nastavljam ga i dalje koristiti.

Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Slažete li se s mojim dojmovima? Imate li vi preporuku nekog proizvoda koji vas je oduševio?

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Ovaj roll-on svakako moram isprobati! Rumenilo već neko vrijeme čeka svoj red na isprobavanje kod mene :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sada si me zainteresirala za Thalgo kremu. Gdje si je kupila? Već sam čula da su njihovi proizvodi dobri, mogli su se kupiti u Muller-a, ali više ih nema

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš Thalgo u Mulleru, konkretno u Splitu u Jokeru :)

      Izbriši