Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta sjenila - a little make up obsessed

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta sjenila

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta sjenila je paleta kojoj sam se divila od trenutka kad je lansirana, no dugo sam se dvoumila treba li mi. Naime, uglavnom potežem za neutralnim hladnim nijansama, a ova paleta je sve samo ne hladna i još sadrži crvenkasta sjenila za kakvima ne posežem na redovnoj bazi. Kao što sam napisala, od starta sam joj se divila, no trudila sam se biti racionalna. I to je funkcioniralo do jednog trenutka ludila kad sam samo kliknula na buy ikonu - i nisam požalila! 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette prva je paleta sjenila za oči ovog brenda koja ostaje u stalnoj prodaji. Do sada su lansirali razna ograničena izdanja i mislim da je za beauty ljubiteljice to izvrsna vijest - posebno za one koje se kao ja dvoume oko kupnje. 


Paleta je inspirirana nijansama koje su koristili renesansni slikari i sadrži 14 sjenila u neutralnim, toplim i berry tonovima od kojih je 11 mat, a 3 imaju shimmer završetak. Uz njih dolazi i dvostruki kistić, s jedne strane je kist za blendanje, dok je s druge plosnati kist za nanošenje sjenila. Kist je solidne kvalitete i za silu će poslužiti bez problema.  Vanjska ambalaža je izrađena od velura, identično kao kod Urban Decay Naked 1 palete s razlikom da je ABH svjetlo ružičaste boje pa je još sklonija prljanju. Osobno mi je takvo pakiranje predivno, no kako sam poprilično osjetljiva na čistoću, nisam sretna zbog njega jer nije nimalo praktično i morate JAKO paziti ukoliko želite da vam ostane savršeno čista. 


Paleta se sastoji od 14 nijansi sjenila od kojih svako sjenilo iznosi 0.7 g proizvoda. Sama sjenila su izuzetno mekana, teksture poput maslaca i s grubljim kistom može doći do trušenja sjenila, no kako ih koristim s mekanim kistovima, nemam tih problema.


Tempera je svijetla bež nijansa, toplog podtona, ima lagani satenski finiš i idealna je za highlight.
Golden Ochre je prigušena smeđe žuta nijansa, mat finiš i izvrsne pigmentacije.

Vermeer ima frost finish što se lijepo primijeti na swatchevima. Radi se o champagne boji s laganom breskvastom primjesom.

Buon Fresco je mauve ljubičasta nijansa, hladnijeg podtona, mat finiš.  Jedno od meni najdražih sjenila. 

Antique Bronze je srednje smeđa nijansa s izrazitom primjesom zlatnih i crvenkastih tonova, isto ima sjajan finiš.

Love Letter je prekrasna, vibrantna berry nijansa, hladnijeg podtona i mat finiša.

Cyprus Umber tamna smeđa nijansa, mat finiš.


Raw Sienna i Burnt Orange su poprilično slične nijanse, razlika je u tome što je Burnt Orange malo narančastija. Obje imaju mat finiš. Po meni je ovo jedini fail ove palete i mislim da nije bilo potrebe za dvije jako slične nijanse, umjesto nje su mogli ubaciti neku drugu nijansu. 

Primavera je breskvasto zlatna nijansa s frosted finišom.

Red Ochre je boja cigle, mat finiš.

Venetian Red je više berry od prethodne nijanse, mat je iako se ponekada čini kao da ima neki sjaj u sebi.

Warm Taupe je taupe smeđa nijansa, idealna za pregib kapka, mat finiša je.

Realgar je ciglasta narančasta nijansa, mat finiša.


Svi swatchevi su naneseni bez baze, tako da vam je jasno da su izuzetno pigmentirana. Sjenila su jako kvalitetna, mekane teksture, poput maslaca. Jako lijepo se kupe na kist i divno nanose i blendaju. Imat ćete malo (ali uistinu malo) fall-outa prilikom aplikacije, ali ništa značajno.

Na kapcima ih nanosim isključivo uz bazu i tako traju cijeli dan, bez toga da izblijede ili se nakupe u pregibu kapaka. 

Ukoliko volite ovakve nijanse, ova paleta ima moju preporuku. Meni je ovo postala najdraža paleta, kako zbog boja (izašla sam iz svoje zone komfora s ovim crvenkastim nijansama), tako i zbog vrhunske pigmentacije i kvalitete. Cijena nije mala, međutim po meni je ovo apsolutni best buy, tako da ne žalim ni lipe koju sam dala za ovu paletu. Cijena palete je £41 na Cult Beauty odnosno 54,10€ na Beauty Bay, međutim paleta je tamo trenutno out of stock. 

Kako se vama sviđa ova paleta?

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Ma nema šanse da ti ostane čista...koliko god pazila nemoguće je...heheh.. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakon 4,5 mjeseca je i dalje savršeno čista, nadam se da će i ostati tako

      Izbriši
  2. Divna je <3 ja sam u zadnje vrijeme opsjednuta takvim nijansama.
    Početkom ožujka sam je htjela kupiti, ali je bila dugo rasprodana, nisam mogla čekat i potrošila sam lovu, a onda je došla u prodaju. Htjela sam se lupat po glavi. No planiram je uzeti sljedeći mjesec jer je stvarno divna

    OdgovoriIzbriši
  3. Kad vidim ovu pigmentaciju, srce mi poskoci. Obozavam vidjeti lijepo pigmentirane proizvode i nikad mi nece biti jasno zasto ostalo uopce idu u prodaju. Da ja imam svoj brand, nikad ne bih tako nesto pustila van, testira se prije prodaje i ti budes zadovoljan s tim da los proizvod nosi tvoje ime. Bezveze.

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna je ali na mom stoliću bi stajala samo za dekoraciju, nemam hrabrosti nositi tako odvažne boje.

    OdgovoriIzbriši