New in - studeni 2016. - a little make up obsessed

New in - studeni 2016.

U studenom sam bila poprilično dobra i suzdržavala se od kupnje jer sam znala da je krajem mjeseca Black Friday i da ću se tu razuzdati (i jesam - vidjet ćete to u new in postu za mjesec prosinac), pa sam se barem do tada trudila biti disciplinirana i kupovati samo ono što mi uistinu treba. Naravno, tu su se našli i neki pokloni, kao i proizvodi poslani od mojih beauty partnera, tako da ovo ipak neće biti kratak post.


Od kolega sam dobila Decleor proizvode namijenjene mom tipu kože. To su Decleor Hydra Floral 24 h hydrating light cream, Decleor Aroma Lisse krema za područje oko očiju, Decleor  Aromessence Neroli serum i Decleor Aromessence Neroli noćni balzam. Znate da volim uvoditi jedan po jedan proizvod u njegu lica kako bih vidjela kako mi što djeluje, tako da sam za sada počela koristiti okoloočnu i noćni balzam, a uskoro planiram ubaciti i proizvode za dnevnu njegu, tako da će među postovima u siječnju sigurno biti i recenzija ovih proizvoda. 


Među poklonima koje sam dobila prošlog mjeseca su i Thalgo micelarna voda, te mini pakiranja Madara Oil to Milk Scrub i Madara SOS Hydra Mask Moisture+Radiance. Madara piling me oduševio, dok masku još nisam isprobala. Micelarnu sam za sada koristila samo ujutro, tako da ju još trebam testirati kakva je za skidanje šminke. 


Trenutno se non stop piše o sheet maskama, a i ja sam potpala pod taj utjecaj. Garnier Hydra bomb maska za suhu kožu mi se jako svidjela, tako da sam ju kupila već 2 puta. Pisat ću vam o njoj. Jako je hvaljena i Afrodita Why maska za područje oko očiju, pa sam ju odlučila probati - pisat ću vam svoje dojmove. 


Alpha H Liquid Gold je još jedan proizvod oko kojeg vlada hype, a kako volim taj brand, ipak nisam odoljela i odlučila sam ju probati. Lijepo čisti lice i daje mu blistavost, no mene i isušuje, tako da još nisam donijela konačan sud o njoj. REN Vita Mineral balzam za usne koristim noću, kako bi mi oporavio usne i super djeluje i obnavlja moje usne. L'occitane kreme za ruke s karite maslacem jako volim, a trenutno je aktualna divna LE s ljubičicama koje obožavam, tako da je L'occitane Handcream Violet morala biti moja. 


Vichy* uz kupovinu bilo kojeg pudera daruje torbicu s uzorcima, tako da sam i ja dobila svoju torbicu. 


Nuxe Bio Beaute dezodorans* je dezodorans bez (potencijalno) štetnih sastojaka poput aluminijevih soli, a citronovac koji koriste je fair trade. Pošto na svakodnevnoj pazi koristim antitranspiranse, ovaj dezodorans ću koristiti vikendima za po kući i za treninge, no svakako ću vam negdje napisati svoje dojmove. 


Olival čarobna linija ima novi proizvod, a ja sam dobila Olival Čarobni set* koji se sastoji od Olival Čarobnog pilinga i Olival čarobnog ulja.


The Balm Sexy Mama je standard u mojoj kozmetičkoj kolekciji, tako da sam ponovila kupovinu. Kako bi vam bilo jasnije zašto ju stalno kupujem, ovdje možete pročitati recenziju. Stigla mi je i predivna Catrice Kaviar Gauche paleta sjenila.* Pigmentacija bi im mogla biti malo bolja, no s bazom je dobra, a i pakiranje mi je predivna. Može se napraviti više varijanti lookova s njom i meni se generalno sviđa. 


Na Aliexpressu sam uzela brush egg kako bih lakše čistila kistove.


Prošli mjesec mi je stigla i Foreo Luna Play. Pisat ću vam o njoj.


I za kraj sam ostavila Spring CLA* i Spring Zelenu kavu* koji su dio moje trening rutine.


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Što vas najviše interesira, s kojim recenzijama da požurim?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

4 komentari:

  1. divan new in! decleor okoloočna i afroditina maska me najivše zanimaju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivni proizvodi, ovo olival pakiranje izgleda prekrasno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ren balzam mi je odličan:D Čarobni set mi se baš sviđa i nadam se da je piling dobar kao i ostali proizvodi iz linije

    OdgovoriIzbriši