Favoriti mjeseca - lipanj 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - lipanj 2015.

Još jedan mjesec je za nama što znači da je vrijeme i za nove favorite mjeseca :)

Nisam ubacivala previše novih proizvoda u rutinu, nisam previše eksperimentirala ni po pitanju make up-a, tako da je i malo prošlomjesečnih favorita.

Što se tiče preparative, tu su se našla dva proizvoda.

Eucerin Sun Gel-krema za lice sa SPF 30* me oduševila! I inače volim Eucerinovu liniju za sunce (klik na recenziju gel-kreme za tijelo), a ni ovaj proizvod me nije razočarao. Pruža zaštitu od sunca, ne masti kožu i matira ju, a ne isušuje (što zna biti slučaj s takvim proizvodima) i nije mi izazvala baš nikakav nered na licu. Riječ je stvarno o izvrsnom proizvodu i Eucerin je i ovaj put napravio izvrstan proizvod. Ima moje preporuke ukoliko imate mješovitu kožu s masnom t-zonom ili masnu kožu.

Dr. Stribor Dermaplanta* je čudo od kreme. Nakon što se pokazala izvrsnom kod opeklina (onih uzrokovanih nespretnošću, one od sunca srećom nisam imala, pa nisam tako isprobala) i kod iritacija kože, izvrsna se pokazala i kod prehlade. Naime, u kratkom roku sam potrošila preko 300 maramica za brisanje nosa što je ostavilo kožu oko nosa u poprilično lošem stanju, no Dermaplanta ju je spasila doslovno preko noći. A već nakon drugog mazanja je koža bila potpuno obnovljena. Ovu kremu redovito preporučam svima iz moje okoline i svakako je SOS proizvod koji bi trebalo imati doma jer je izuzetno efikasna, a primjena joj je široka.


Što se tiče dekorative, kao što sam rekla, nisam baš puno eksperimentirala po pitanju šminke prošlog mjeseca. Moj make up se uglavnom sastojao od pudera ili BB/CC kreme, matirajućeg pudera, maskare, rumenila i ruža. Oči skoro uopće nisam šminkala sigurno pola mjeseca, a onda sam se sjetila da imam MUA tuš u tirkiznoj boji i "inovativnog" naziva - Shade 2. Postojan, a divne boje. I uz minimum šminke na očima je bio efektan, a to je ono što sam tražila prošlog mjeseca. Što efektniji i bolji make up uz što manje truda.

Marc Jacobs Lovemarc Matte Lip Gel 140 Gossip (recenzija) je još jedan od proizvoda koji su idealni za dobar izgled uz minimum truda. Postojan, predivne boje i izuzetno ugodan na usnama. Prvom prilikom ću probati nabaviti još koji MJ ruž jer me ovaj stvarno oduševio.

I zadnji proizvod je jedan matirajući puder što ne čudi s obzirom na doba godine. Catrice Prime and Fine matirajući puder* mi je ugodno iznenađenje. Do sada nisam našla  (za ljeto) zadovoljavajući matirajući puder u drogerijama, pa nisam puno očekivala ni od ovog pudera. Transparentan je, dobro me matira i nije mi izazvao nikakav nered na licu. Za male novce stvarno jako dobar puder. Kažu i da je vodootporan, no moram priznati da taj dio nisam testirala.

To bi bila moja mala lista prošlomjesečnih favorita :)
Dijelimo li neki od proizvoda? što ste vi voljele prošlog mjeseca?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

17 komentari:

  1. Koristim jedino Eucerin gel kremicu, samo sa 50spf, i bas mi odgovara. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerujem da nije velika razlika :)
      I stvarno je super kremica :)

      Izbriši
  2. Dijelimo dojmove za Eucerin kremu, za nas s masnijom i prištićima sklonom kožom sada više nema izgovora za izbjegavanje krema s SPF-om :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jel bi mogla ova krema za normalnu kozu ili bas samo za masnu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogla bi proći i za normalnu, no preporučila bih ispod možda ipak hidratacijski serum da ne bi došlo do zatezanja :)

      Izbriši
  4. Na žalost nisam koristila novu Eucerin kremu iako slinim za njom ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je prime and fine super puder, imam suhu kožu i koristim ga setovanje korektora ispod očiju i odličan mi je za to :) Predivan mi je ovaj MJ ruž, nijansa je prava ljetna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i za korektor je izvrstan :)))
      A ruž - da, prava ljetna nijansa iako ga ja bez problema nosim i zimi :D

      Izbriši
  6. Ja sam kupila nešto drugo s SPF-om za lice jer sam se požurila s kupnjom prije tvoje recenzije, ali već sam rekla da ću ove hvaljene proizvode svakako isprobati! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Slažem se za Dr. Stribor Dermaplanta kremu, zaista je dobra, i za suhu kožu ruku (noćna kura), njegovanje zanoktica te nogu stopala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čudo od kreme ♥
      Morat ću probati koristiti ju i za stopala, hvala na ideji :)

      Izbriši
  8. Dobar je ovaj Catrice puder! Bolje matira od većine pudera koje imam :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni favoriti :D Sad me baš zanima Catrice puder, ali kako je povoljan, vjerujem da ću ga isprobati :D

    OdgovoriIzbriši