New in 2015. - vol. 03 - a little make up obsessed

New in 2015. - vol. 03

Nakon empties posta, došao je konačno red na post s novitetima. Puno toga sam dobila, a definitivno sam prekršila i odluku da ću smanjiti kupovinu, ali ajde, jednom se živi :D



Neću puno duljiti s uvodom jer će ovo ionako biti poduži post, pa ću odmah prijeći na stvar :)

Vichy micelarno ulje* je jedan od noviteta u Purete Thermale linji za čišćenje. Izvrsno skida šminku i našlo se i u mojim prošlomjesečnim favoritima (klik za post), no više ću reći uskoro u recenziji (čekam još malo da prođe onaj moj rok od minimum mjesec dana za testiranje preparativnih proizvoda, pa da budem sigurna u dojmove). 


Bocassy hidratantna noćna krema* je još jedan novitet u mojoj preparativnoj kolekciji. Do sada sam vam pisala o Bocassy serumu, pa vas ovim putem podsjećam na nju - KLIK


Stigle su mi i Konjac spužvice za lice*. Odabrala sam onu s rozom glinom (i našla se već u mojim mjesečnim favoritima) i s ugljenom (koju ću testirati tek kad završim s rozom). Moram priznati da sam bila jako skeptična i da nisam mislila da bi jedna spužva mogla napraviti neku razliku na licu, ali može. Spužvice nisu dostupne kod nas, ali ima ih na UK online shopovima. 


Mixa micelarna vodica je moj prvi Mixa proizvod. Ne znam, nekako me zaobišla Mixa manija, no načitala sam se toliko pohvala za ovu micelarnu, kao i usporedbe s meni omiljenim Vichy i LRP micelarnama, da sam ju odlučila isprobati.


Stigli su mi i Nip & Fab blazinice s glikolnom kiselinom* i Nip & Fab Dragon's Blood Plumping Serum.* Nip & Fab je izgleda odlučio agresivnije ući na tržište angažirajući Kylie Jenner za svoje zaštitno lice, a kažu da ona koristi i ova dva proizvoda. Blazinice koristim i sviđaju mi se, a serum tek trebam isprobati. Nip & Fab ponudu možete pogledati ovdje.


Kupila sam i neke klasike u mojoj kupaonici, Rexona Maximum Protection, antiperspirans koji koristim onih dana kad znam da će mi dan trajati od jutra do večeri i u stresnijim danima, dok su za svaki dan tu Nivea dezodoransi, Powder Touch i Fresh Natural. Tu je i obnovljena kupnja - Le Petit Marseillais gel za tuširanje s mlijekom pamuka i makom.


Stiglo mi je i limitirano izdanje Nuxe Huile Prodigieuse Black.* Što reći nego čista elegancija ♥


Došao mi je i Dr.Hauschka Hrvatska dezodorans s s mirisom kadulje i metvice.* Ne sadrži aluminijski klorhidrat ni druge aluminijske spojeve koji inače stežu znojne žlijezde. Sadrži pripravke dobivene iz dva prirodna borca protiv bakterija i neugodnih mirisa – kadulje i hamamelisa odnosno vještičje lijeske i iz Dr. Hauschke kažu da odgovara svima onima koji su fizički veoma aktivni i često se znoje.

Nakon peripetija s Royal mailom, konačno mi je stigao željeni Magnitone Lucid (prvi je završio u Brazilu umjesto u Hrvatskoj, pa sam imala jedno 50-ak živčanih slomova dok se konačno nismo uspjeli dogovoriti da mi pošalju drugi, a ne da čekam 30 dana da mogu povući prvu pošiljku iz Brazila). Koristim ga prekratko da bih dala dojmove, no mislim da ukoliko tražite električnu četku za lice, a puno vam je dati novce za Clarisonic, ovo bi mogao biti izvrstan odabir. Olay četka (jedina dostupna kod nas na tržištu i povoljnija od Magnitone-a) razvlači kožu zbog svojih rotacija, pa bih vam ipak preporučila da uložite nešto više novca, ali da vaša koža bude dugoročno zadovoljna. Magnitone je dostupan na Lookfantastic, HqHair, Beauty Expert i Feelunique. Uz kombinaciju s nekim popustom ili kodom je stvarno izvrsna kupnja (a i bez nje, moram priznati). 


Nedavno je predstavljen još jedan Vichy novitet, Vichy Idealia Skin Sleep*, noćna krema koja obećava odmorenu, svježu i blistavu kožu nakon spavanja. Tek ju trebam testirati, no dojmove ćete svakako čitati na blogu :)


Kerastase je nedavno predstavio svoju najnoviju i najluksuzniju liniju, Kerastase Chronologiste, a na recenziju su mi stigli Kerastase Chronologiste šampon*, Kerastase Chronologiste piling za vlasište* i Kerastase Chronologiste parfemsko ulje za kosu.*


Stigao mi je i L'Oreal Professionnel Tecni Art Hollywood Waves dvofazni serum u spreju* za holivudske kovrče i već sam na Facebooku napisala da mi se sviđa, lijepo definira kovrče, a ostavlja ih savršeno laganima. 


Na naše tržište su stigli i proljetni Essence noviteti, pa su neki od tih noviteta* završili i kod mene. 


Vichy trenutno ima posebnu ponudu, uz kupnju Vichy pudera poklanja make-up torbicu dostupnu u zlatnoj i crnoj boji, s uzorcima proizvoda za čišćenje i njegu lica. Meni je stigao Vichy Teint Ideal puder* i divna crna toaletna torbica ♥


Parfumerije Douglas su prošlog tjedna predstavili novu, poboljšanu make up kolekciju svog kućnog, Douglas branda i tom prilikom sam dobila proizvode koje možete vidjeti na donjoj slici.* 


Uspješno sam ulovila predivno Essence Cinderella rumenilo (klik za recenziju), a nisam odoljela ni Essence olovkama, Essence Longlasting Lipliner u nijansi Sweetheart i Essence Lipliner Honey Berry. Iskreno, ne znam što mi bi da sam ih kupila jer inače i nemam baš fetiš na olovke za usne, ali dobro, jeftine su, pa nek' se nađu.


I  za kraj sam ostavila valjda najdražu kupovinu u prethodnom razdoblju, KIKO Infinity sjenila i pripadajuće palete, a na poklon uz kupnju sam dobila veliku paletu s 24 mjesta, tako da me sad muči to što ju trebam popuniti :D

Slike za recenziju su spremne, još samo trebam napisati tekst o ovim divnim, a izuzetno povoljnim sjenilima.



I to je to za prethodni mjesec :)

Kako vam se sviđaju moji noviteti? Recenzije kojih proizvoda vas posebno zanimaju?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

16 komentari:

  1. Kao i svai put, oči mi ispadaju, divni proizvodi, lep text i prelepe fotografije <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Nuxe ulje u prethodnom pakovanju je bilo slatko, a sad je neodoljivo! :D Više mi se sviđa limitirano.

    OdgovoriIzbriši
  3. KIKO SJENE!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD Sve je extra, ali one mi se najvise svidjaju... :DDDDDDDDDD

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno je sve, zavidim ti na magnitone-u. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kiko *.* cekam da cujem sta ces ti rec za njih :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Bacaš u depresiju s ovakvim postovima!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelepi proizvodi!
    Oduševljena sam izborom i pristiglim poklonima :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam vec duži period Lucid i moram priznat da sam razočarana. Smatram da sve te četke rade mikrooštečenja na koži i da je to nešto najgore što si možemo učinit .

    OdgovoriIzbriši
  9. Onesvestila sam se od noviteta, kako kvantitativno, tako kvalitativno. Divne stvari. <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlicni noviteti, kiko senke mi deluju odlicno :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakvo ti je kerastase ulje?? Prvi dojmovi :)

    OdgovoriIzbriši
  12. kiko sjenila <3 napokon da jos netko pise o njima, jedva cekam njihov post :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nakupilo se kod tebe svega divnoga :D Mene najviše zanimaju Konajc spužvice za lice :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Uh uh, preeedivan new in! Nadam se da će ubrzo recenzija Dr.Hauschka dezića, a Konjac spužvice za lice me baš posebno zanimaju :).

    OdgovoriIzbriši
  15. Ah, fejomenalan new in! Nadam se da uskoro čitamo o Kiko senkama ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. sve lijepooooooo, pregledam evo svaki detalj :D
    želim kerastase, konjac spužvice i naravno magnitone.

    OdgovoriIzbriši