Calvin Klein Mesmerize Lipstick - a little make up obsessed

Calvin Klein Mesmerize Lipstick

Danas sam vam odlučila pisati o Calvin Klein ružu u nijansi Mesmerize. Ovaj ruž je bio GWP uz neku kupnju na Jagodici, moglo se birati između nekoliko nijansi, a ja sam, guglajući swatcheve (kojih uistinu nije puno) nekako zaključila da bi mi ova nijansa mogla odgovarati.



Calvin Klein već duže vrijeme nije dostupna u Hrvatskoj, tako da sam od njihovih proizvoda do sad isprobala samo sjajila (koja sam voljela), no ruževe nisam jer su ih prestali uvoziti prije moje faze ruževa.

Proizvod dolazi u prilično jednostavnoj i neuglednoj ambalaži od crne plastike, no ne treba suditi knjigu prema koricama, zar ne?

Moram priznati da kad sam ga otvorila, nisam baš nešto bila ni oduševljena nijansom, nije mi djelovala nimalo atraktivno kao na slikama koje sam našla na netu. Čak i nakon što sam ga swatchala na ruci nisam znala što da mislim. Da se razumijemo, boja mi je i tada bila lijepa, no ništa posebno.



Ali kad sam ga stavila na usne, zaljubila sam se! Boja različita od one na ruci, lijepa, manje crvena, a dovoljno živahna da bih ju ja voljela.

Tekstura ruža je isto fenomenalna, ruž je hidratantan, a opet, ne razlijeva se preko ruba usnica niti uvlači u borice i nimalo ne isušuje. Bojom je savršeno pigmentiran (inače - kremast je, a ovo što izgleda sjajno na gornjoj slici je odsjaj njegovog sjaja, a ne nikakav shimmer) i nanosi se bez problema. 

Mirisom me malo podsjeća na ruževe koje je mama koristila kad sam bila dijete, no nije jak niti nametljiv i odmah nestaje s usana.



Što se tiče trajnosti, i ona mi se svidjela - traje mi na usnama otprilike tri sata što je za tako kremast ruž i više nego solidna trajnost.

Sve u svemu, ovo je bio izvrstan GWP, no kad bi bilo više swatcheva i ostalih nijansi, možda bih uzela još koji cK ruž jer me ovaj osvojio. 

Cijena na Jagodici je 14,50$ za 3,5 grama proizvoda.

Jeste li probale što od cK kozmetike? Imate li preporuku za neki drugi ruž u ovoj boji?

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Lijep je ruž, prava ljetna nijansa! Nisam probala ništa od CK!
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, idealan je za ljeto. Ma zapravo, meni je idealan za sva godišnja doba :)

      Izbriši
  2. Divan jeee.. Totalno moja boja. Šteta što su poprilično nedostupni ovi ruževi i uopšte ta kozmetika :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Za mene je ovo baš prava svakodnevno nosiva nijansa :) Nisam probala puno CK proizvoda, sjećam se da sam imala sjajilo, ali bilo mi je jaaako ljepljivo pa nisam s njim baš bila zadovoljna, ali imala sam i bronzer koji mi je baš bio dobar i imao je baš lijepo, čvrsto pakiranje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja sam baš voljela njihova sjajila :D
      No to je jedino njihovo što sam koristila :)

      Izbriši
  4. Nijansa je stvarno lijepa, puno ljepša na usnama nego na swatchu. Al meni ti njihovi ruževi smrde na kombinaciju china shopa i pastela :-/ Doslovno, imala, probala i istog trena proslijedila dalje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja sam mislila da ja imam osjetljiv nos :D
      Meni ne mirišu na china shop, nego starinski, kao što su mirisali ruževi krajem 80-ih :)

      Izbriši
  5. Krasan krasan! Čak mi je i ljepši na usnama nego na swatchu kao i tebi i divno ti pristaje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je nijansa, ali sličnih imam i previše xD Ne smijem se opet raspištoljit.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan je :) Od CK kozmetike sam probala jedino sjenila i bila sam jako zadovoljna s njima, a u posljednje vrijeme nisam kupovala ništa njihovo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sličnu boju furam od essence-a... nisam probala njihove proizvode niti mi nije neka želja ih isprobati...
    Kolko tolko tješim se našim dućanima -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam dugo gledala essence ruževe, baš ću pogledati :)

      Izbriši
  9. Nisam puno očekivala od ovog ruža a na kraju se i meni jako svidio. Boja se možda na prvu ne čini ništa special, ali meni je posebna, nemam joj ništa slično...sjećam se kad je CK kozmetika odlazila iz Hrvatske pa su imali akciju u Martimexu. Od dva sjenila koja sam kupila jedno je bilo grozno tvrdo da si ga morao strugati, a drugo je bilo jako dobro i imam ga i dan danas. Isprobala sam bila još neku maskaru koja me nije oduševila....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je isto ugodno iznenadio, stvarno je ispao izvrstan GWP :)
      Izgleda da je kvaliteta stvarno varirala od proizvoda do proizvoda, ma čak i od nijanse do nijanse :)

      Izbriši