L’Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil - a little make up obsessed

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil


Mogle ste do sada primjetiti kako volim ulja, kako u njezi kože, tako i u njezi kose. Iz tog razloga sam bila posebno sretna kad sam prije dva mjeseca dobila L’Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil** na testiranje i recenziju.



Prvo ću napisati poneku riječ o mojoj kosi - prirodno je kovrčava, no konstantno "zlostavljana" peglom,  gusta, debele vlasi, vrhovi suhi, no korijen mi se masti i uz sve to ju još i bojam. Kad sve to tako napišem, mislim da je jasno zašto dosta pažnje posvećujem njezi kose. Kako mi se svidjelo ovo ulje možete pročitati u nastavku.


Ulje dolazi u plastičnoj bočici "zlatne" boje s pumpicom kojom idealno možete dozirati proizvod, u količini od 125 ml.

Prilikom odabira proizvoda sam se odlučila za ovu verziju namijenjenu bojanoj kosi. 

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil sadrži ulje lana koje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i koje obavija vlakno kose za jaču zaštitu i sjaj te ulje brusnice koje je snažan antioksidans hranjivih svojstava koje hrani kosu za blistav sjaj. 

L’Oréal Professionnel obećaje neposredno upijanje za osjećaj lakoće kose i završni učinak bez otežavanja. Nakon upotrebe kosa je nahranjena, zaštićena, zaglađena i sjajna. Proizvod sadrži UV filter, no bili su škrti na informacijama vezanima uz njega pa je samo to naznačeno.

Ulje se može nanositi na mokru i na suhu kosu. Ukoliko kosu ne peglam, nanosim ju na mokru kosu (samo na vrhove), a ukoliko ju peglam, nanosim ju tek kad završim s peglanjem, u svrhu stiliziranja i zaglađivanja vrhova i baby kosice koju vječno imam.


Prije nego napišem svoje dojmove ću napisati što ja očekujem od ulja za kosu. Očekujem lijepo zaglađivanje vrhova i sitne, "baby" kosice, kao i njegu. Ono što ne očekujem je čudotvorna obnova vrhova jer tu nema druge pomoći osim škara.

Što sam dobila ovim proizvodom? Kako sam napisala, često peglam kosu, a takva kosa zahtjeva savršeno zaglađene vrhove ako želimo lijep i zdrav izgled kose. Ovaj proizvod uistinu lijepo zagladi vrhove, a morat ću citirati i kolegicu Beauty Blogette: "Znate onaj osjećaj kada iz salona izađete s predivnom, zaglađenom i sjajnom kosom? E pa taj salonski doživljaj upravo možete dobiti ovim uljem."


Kosa je uz ovaj proizvod divna, svilenkasta, a čini mi se da joj pruža i njegu jer u kombinaciji s maskom iz iste linije, moji vrhovi i dalje nisu ispucali, a kosa je lijepo nahranjena.

Proizvod nanosim tako da stavljam 2 pumpice na mokru kosu, a ukoliko ga nanosim na suhu kosu, stavljam samo jednu pumpicu. Ono što je super kod ovog ulja jest to da se stvarno sporo troši i mislim da bi mi lako moglo potrajati 18 mjeseci koliki mu je i rok trajanja od otvaranja.

Uz taj efekt svilenkaste kose, savršeno zaglađenih vrhova i njege, tu je još i predivan miris (koji se nažalost zadržava na kosi samo otprilike jedan dan), sjaj koji daje vašoj kosi, a veliki plus je što proizvod ne masti niti ne otežava kosu. 

Sastav:


Ono što će neki smatrati minusom je cijena od 198 kn za 125 ml, no ako uzmem u obzir efekt i to koliko će mi proizod trajati odnosno koliko se sporo troši, cijena se lakše "pregrmi" i ovo je definitivno proizvod koji će od sada biti nezaobilazan u mojoj kupaonici.

Koristite li vi ulja za kosu? Koja? Jeste li probali ulja iz ove linije?

*Popis L’Oréal Professionnel Mythic Oil salona možete vidjeti ovdje.

**PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

31 komentari:

  1. Hvala ti na ovoj recenziji :) Trenutno sam pri kraju Douglasovog ulja za kosu i sljedeći mjesec moram kupiti novi, pa sad moram odlučiti dal L'Oreal P.ili Orofluido :)
    Žao mi je da L'Oreal prošli tjedan nisam uzela na feelu za 5 funti :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja glasam za L'Oreal P., Orofluido jedino pobjeđuje po mirisu, ali nije opet toliko finiji :)
      A za sniženje mi nemoj ništa pričati, dok sam se dokopala kompjutera sve je nestalo :(

      Izbriši
    2. ja ga uhvatila za petaka na fu tralalalala :D
      nisam jos probala ali bas lijepo mirise.

      Izbriši
    3. Anela, nemoj mi sol na ranu stavljati :)

      Izbriši
  2. nemam običaj koristit ulja ali cu morat počet zbog bojanja kose iako se bojam svakih par mjeeci

    OdgovoriIzbriši
  3. Imamo istu kosu, osim što ja svoju ne farbam, ali sam se godinama farbala u crveno i jedva mi je kosa izrasla :D ulje mi zvuči odlično, cijena jeste minus veliki, pogotovo s obzirom da volim da gomilam proizvode, pa nikako da se potroše :D pakovanje mi se baš sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj pogotovo ne bi brzo potrošila, ja ga koristim već 2 mjeseca i tek sam 1 prst potrošila :)

      Izbriši
  4. Ja isprobavam njihovo hranjivo ulje i za sad sam baš zadovoljna. Miris mi je divan, ne masti kosu i baš mi se čini da će mi jako dugo potrajati. Nekad ga stavljam na mokru, nekad na suhu kosu, kako mi dođe :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Također i ja kupila baš prekjučer njihovo hranjivo ulje i zaista je krasno na prvu. Dugo sam ga željela isprobati jer je hvaljeno i čini mi se da neću požaliti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajde, baš s nestrpljenjem čekam i tvoje dojmove :)

      Izbriši
  6. komentar Maruše je sve rekao, a ja kažem želim ga! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja trenutno koristim od Macadamia ulje u spreju,rano je jos za dojmove.jesi ga ti imala?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam luda za Macadamiom i sad se mislim hoću li isprobat ovaj ili opet uzet Macadamiu...

      Izbriši
    2. Imala sam ga, oba su mi bila dobra što se tiče zaglađivanja vrhova i baby kosice, oba lijepo mirišu, ne maste i ne otežavaju kosu, no s ovim mi kosa ipak izgleda njegovanija i sjajnija. Ja kad potrošim ću svakako ponoviti ovu kupnju, tako da je meni ovo ipak nešto bolje :)

      Izbriši
  8. Zvuči obečavajuće ali mi se cijena čini malo previsoka!
    Ja sam osobno zadovoljna i Avonovim uljima za kosu...

    OdgovoriIzbriši
  9. Uff malo je skupo, al ako će mi kosa izgledat kao iz salona, preživjet ću haha :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jako dugo će trajati i stvarno daje divan efekt na kosi, tako da se isplati :)

      Izbriši
  10. Ovo ulje je zaista fantastično i baš mi je drago da se i tebi svidjelo. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ulja za kosu i tijelo su mi fetiš :D nebi se čudila da kupim i ovo.. uglavnom odlična recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni su fetiš - jedan od :D
      mislim da s ovim ne možeš pogriješiti :)

      Izbriši
  12. tog ulja cijedim zadnje kapi :) savršeno je i traje i traje. mislim da sam ga imala godinu dana sigurno, a koristila nakon svakog pranja kose.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš to, imam osjećaj da će i meni toliko trajati, a onda vrijedi svake kune :)

      Izbriši
    2. a si probala Organix? sad se dvoumim da li da ga kupim tu kod nas ili naručim ulje sa neta.....

      Izbriši
    3. imam doma i Organix Macadamiu. Prvo ću naglasiti da sam to ulje koristila samo 3 tjedna, pa možda dojmovi nisu toliko pouzdani no divno miriše, ne otežava kosu, lijepo zagladi vrhove i ne masti kosu. Ono po čemu mi je bolje Mythic Oil je sjaj koji daje kosi, no ukoliko ti to nije jako bitno, onda mislim da bi bila zadovoljna i Organixom :)

      Izbriši
  13. Cijena je jedina mana ovog ulja, sve ostalo je odlično :D Ovo je moje prvo ulje i zaista potpisujem da traje cijelu vječnost. Inače je u našim salonima skuplje pa sam ga bila naručila s feeluniqe-a gdje je jeftinije za čak 70 kn! Nadam se da ću ga uskoro opet nabaviti jer se moja kosa plače za njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, na feelunique se isplati uzeti ga. još je nedavno bila akcija gdje je koštao samo 5 funti, uzela bih si ga i za rezervu, međutim dok sam ja došla do kompa, rasprodalo se :(

      Izbriši