[NAJAVA]Make up radionica sa Silvom Stojanović powered by Budi.In - a little make up obsessed

[NAJAVA]Make up radionica sa Silvom Stojanović powered by Budi.In

Prvog vikenda u lipnju (7. i 8. lipnja) portal Budi.IN i make up škola Ministry of beauty organiziraju radionicu šminkanja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14 u Zagrebu. 


Silva Stojanović, poznata make up and hair artist će na radionici polaznicima pokazati ideje i trikove profesionalnih vizažista kako se našminkati ovog ljeta.

Silva Stojanović je educirana na Fleurimon Ecole de Maquillage Professionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/markentiškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču.

Između ostalog, radila je i video spot za Robbie Williansa – Lovelight, dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauschka dekorativne kozmetike, te s Borisom Čavlinom 2009.godine osniva Make up školu u Zagrebu "MINISTRY OF BEAUTY" gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up.



O Make up radionici sa Silvom Stojanović 

Radionica će se održavati 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14, Zagreb, a po potrebi će se osigurati i dodatni termini radionica 

Raspored radionica:

subota 7. lipnja

Party at the beach (10-14 h)

Razigrani, svjež, bojom okupan look. Ovaj atraktivan popodnevno-večernji look, privlači jednostavnošću i osebujnošću u isto vrijeme. Naučite kreirati dramatičan večernji make up od početka do kraja, vještinu nanošenja tuša i kako tenu dati ljetni sjaj. Ovaj J.Lo 'glow look' neizostavno će vam dobro doći ako ste 'summer party beach girl'.

Gradski dnevni look (16-20 h)

Sofisticirani lagani ljetni svakodnevni look kojeg jednako dobro nose kako mlade djevojke tako i zrele žene, bilo brinete, plavuše ili crnke. Naučite kako kožu pripremiti za make up prilagođen vrućim ljetnim danima. Naglasak je na kreiranju savršene podloge za make up u gradskim ljetnim okolnostima.

nedjelja 08. lipnja

Večernji look (10-14 h)

Elegantan večernji look čija igra boje ističe preplanuli ten. Ljeto je doba godine kad unosimo boje na lice i pravo je vrijeme da naučite uspješno sjenčati oči bojama koje ste možda izbjegavali i odmaknete se od uobičajenog stila na koji ste navikli. Boje na licu mladu kožu čine sjajnijom i još privlačnijom, zreliju kožu osvježavaju i pomlađuju. 

Coffee at the beach (16-18 h)

Nosiv brončani look za jutarnju šetnju prije plaže, popodnevni kolač poslije ručka ili boravak na samoj plaži. Bronzer kao omiljeni proizvod ljeti, naglašava preplanutost ili vješto glumi preplanuli ten ako niste pristalica sunčanja lica. Naučite kako ga pravilno nanositi, na koje sve načine se služiti njime i koje teksture birati. 


Cijena svake pojedine radionice je 450 kuna, a dvaju radionica 900 kn. Cijena paketa za sve četiri radionice je 1500 kn. 
Polaznice dobivaju certifikat o završenoj radionici. 

Ako vas zanimaju trikovi profesionalnih vizažista i ideje kako se našminkati ovog ljeta pridružite nam se na Make up radionici sa Silvom Stojanović koja će vas naučiti kako kreirati 4 looka koja su vam nužna kako biste zablistali ovog ljeta.

Kako se prijaviti? 

U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja potrebno je poslati mail na adresu silva@ministryofbeauty.at s naznakom 'Make up radionica sa Silvom Stojanović' te napisati koje radionice želite pohađati.
Na mail ćete dobiti potvrdu rezervacije s podacima o uplati. 
Radionice je potrebno platiti do 5. lipnja, inače se vaša rezervacija poništava. 

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar