Favoriti mjeseca - siječanj - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - siječanj



Došlo je vrijeme za prve ovogodišnje favorite. Kao što ćete vidjeti, ovaj mjesec ih nema puno kako ih nekad zna biti. Dva su razloga za to, prvi je taj da sam uglavnom koristila proizvode koji su već puno puta završili u favoritima, pa nisam htjela biti dosadna s ponavljanjem istih proizvoda (poput Payot Hydra maske), a drugi razlog je što me novi proizvodi koje sam ubacila u njegu nisu toliko oduševili da bi zaslužili mjesto među favoritima.



Mislim da nikad nisam imala manje preparativnih proizvoda na listi, a bilo bi ih i još manje da ovaj mjesec nisam bila "vrijedna" i "operirala" onih par tvrdokornih komedona kojih se nikako riješiti, čak ni uz Bioderma Sebium Serum.



Tako su se među favoritima što se tiče lica našli Pantenol sprej koji mi je poklonila Martina i kojim sam špricala "operirano" mješto nakon što bih ga raskopala i La Roche-Posay Cicaplast Baume B5* koji sam nakon toga mazala na to mjesto i stvarno sam minimalno vremena imala posljedice mojeg ručnog rada na licu. Unatoč tim, ne preporučam vam kopanje, budite bolje od mene.

Što se tiče tijela, favorit mjeseca mi je bilo The Body Shop Moringa suho ulje o kojem sam pisala u ovom postu.



Koliko prošli mjesec nije bio nešto plodan po pitanju preparative, toliko je bio plodan po pitanju dekorative pa se tu iskristaliziralo nekoliko favorita.

Prvo ću spomenuti proizvod koji je na granici između preparative i dekorative i nisam bila sigurna u koju bih ga skupinu točno stavila, no kako god, riječ je o Garnier 5 sec Blur primeru. Riječ je o primeru na silikonskoj bazi, pa u slučaju da vam silikon i inače izaziva nered po licu, preskočite. U suprotnom bih vam savjetovala da probate jer je riječ o primeru koji stvarno lijepo popuni pore i zagladi kožu. Iako ga mnoge cure hvale po pitanju matiranja, ja moram priznati da meni nije nešto genijalan po tom pitanju, ali zbog popunjavanja pora i zaglađivanja kože je proizvod koji mi se jako svidio.

Početkom mjeseca sam puno nosila MAC Flat Out Fabulous, ruž čiju ste recenziju mogle pročitati u ovom postu, a uvrstila sam ga i u post s mojim izborom top 5 zimskih ruževa.

Koristila sam i MAC Blot Powder. Ne mogu reći da mi je savršen po pitanju matiranja, ali mi je uz Ben Nye Banana Luxury Powder proizvod koji je najbliže tome. Više o njemu ću pisati u recenziji koju vam spremam.

I zadnja dva proizvoda su ruževi koji su me potpuno oduševili. Riječ je o Avon Hidrokolor Absolute ruževima*, u nijansama Tender Mauve i Lovely Cherry. Riječ je divnim, pigmentiranim ruževima koji su uz to i savršeno hidratantni što mi izvrsno odgovara s dolaskom prave zime. Trenutno sam u fazi da uopće ne nosim mat ruževe jer nisam sigurna kako bi to moje usne podnijele u kombinaciji s minusima vani, ali zato ih ovakvi ruževi savršeno štite i njeguju.

Koji su vaši favoriti? Imamo li išta zajedničko?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

44 komentari:

  1. Delimo ljubav prema Garnierovom Perfect Bluru :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemamo ništa zajedničko. I kada bi me sada pitala koji mi je favorit prošlog mjeseca ja bi ti rekla sva moja kozmetika. Jako mi se teško odlučiti za bilo što. Hajd, mogla bih reći Dior bb krema i balzam za usne. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni pantenol sprej nije nista posebno pomogao koži, ali opet nije ni aktivni kiseonik koji je toliko hvaljen za sanaciju kopanja po faci. :/ Ja na to samo natrackam Weleda SkinFood i ono se ne ljuspa, barem toliko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moje lice izgleda dobro reagira na pantenol, smirilo mi je to što sam raskopala i u kombinaciji s kiselinama i c vitamin serumom, već danas se ne vidi što sam kopala (a raskopala sam to u utorak)
      ne paše nam svima isto.. a taj aktivni kisik nisam probala, nema kod nas mislim, ali Weledu bih mogla probati, hvala na preporuci :)

      Izbriši
  4. Delimo ljubav prema pantenolu i cacaplastu, samo je moj cicaplast krema za ruke. MAC jedva čekam da krenu u RS. Već su ušli na tržište, sve se mislim ajte, ajde prodaju krenite već jednom hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. volim ja i cicaplast za ruke :D
      zavidim vam, mi ćemo se još morati strpiti do nekad iza ljeta sigurno :(

      Izbriši
  5. Garnier 5 sec Blur primer savršen! Imam ga i ja!

    OdgovoriIzbriši
  6. Julie Bergdorf2/02/2014 02:28:00 AM

    Super su ti favoriti :)
    Zajednički nam je Flat out fabulous, i ja sam ga često nosila prošli mjesec, a kupila sam i Blur zbog ludnice koja je nastala za njim na forumu. Stavila sam ga par puta i ok mi je, inače ne koristim primere, al sigurno ću ga potrošiti do kraja.
    Jedva čekam recenziju Blot pudera u kamenu, mog su ukrali u pošti, kupila mi ga je jedna cura i poslala no nikad nije stigao do mene :( E, i zanimaju me i ovi Avon ruževi, ne pamtim kad sam zadnji put uzela nešto preko Avona, ali privlače me ove zadnje linije ruževa koje su izbacili. Morat ću se počastiti s nečim sad za rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)
      Čitala sam o tvom MAC Blotu i baš mi je žao :((((
      Oko Blura je baš nastala ludnica, a ja baš i nisam bila neki Avon korisnik, pa sam stvarno ugodno iznenađena ruževima, posebno ovom linijom, jako mi se svidjela :)

      Izbriši
  7. Ne dijelimo zajedničke favorite jer ja odavdje nemam ništa... a meni je ovaj mjesec favorit bila Biodermina Sebium umivalica i Lush Herbalism piling i Melem za suhe čubice :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam na čisto da li mi treba Perfect blur... mislim da će kupovina još malo pričekati :D Nemamo zajedničkih favorita ali bih voljela isprobati Moringu, znaš mene i ulja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj da sam znala da te zanima, ubacila bi ti ga za probicu :)
      ne znam kako bi se ponašao na suhoj koži, probat ću mami uvaliti pa nek ona isproba :)

      A Moringa... sigurna sam da bi ti se svidjela <3

      Izbriši
  9. Odlični favoriti :) Mislim da ću Perfect blur ipak preskočiti, nisam baš sigurna da mi treba :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ti treba nešto za zaglađivanje pora, isplati se probati, no ako su ti pore dobre, preskoči slobodno :)

      Izbriši
  10. Imam pitanje ne vezano za temu. Kojim programom za uređivanje slika koristis? Odlican je. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jao pa hvala ti :)
      ne koristim ništa super ekstra posebno, Photoscape :)

      Izbriši
  11. Perfect Blur mi je najugodnije iznenađenje ovoja mjesec, a to već znaš :) Željela bih probati Avon Hidrokolor Absolute ruževe jer sam čula puno pohvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je, znam kako ti se svidio :)
      Probaj ove ruževe, sad su još i samo 25 kn na akciji :)

      Izbriši
  12. Mogla bih preuzeti koješta sa ove tvoje liste :)
    Garnier Perfect Blur isprobavam, ali prvi utisci su pozitivni. Avon ruževe plansi neću kupiti jer sam iz prethodne edicije pokupovala pola ponude, pa se to mora disciplinovano prvo uprepoloviti :D The Body Shop ulje mi stoji na listi zelja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bravo za disciplinu što se tiče ruževa, ja se pokušavam oduprijeti porivu da ih ne kupim još nekoliko :)))
      A TBS ulje svakako preporučam :)

      Izbriši
  13. jako me zanimaju Avon ruževi, pogotovo nijansa Lovely Cherry :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. predivna je nijansa, mislim da je došlo ovih dana do zasićenja avon ruževima pa možda ga stavim na fb :)

      Izbriši
  14. Dijelimo blur i pantenol :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Garnier Blur nam je zajednicni favorit za ovaj mesec :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ovo je jos jedna pohvala za avon ruzeve i po tom pitanju cu morat nesto poduzeti :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Def se slazem za LRP Cicaplast i Avon ruzeve a znaci Garnier prajmer je dobar? Mozda ga i nabavim, nije skup pa vrijedi probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. po pitanju matiranja meni nije nešto, mada ga druge cure i za to hvale, ali za popunjavanje pora je genijalan :)
      i nije skup, probaj :)

      Izbriši
  18. Dijelimo samo LRP Cicaplast Baume...al već sam ti rekla da ti kradem ovaj Avon Tender Mauve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e pa ne dam ga :P
      divan je, njega više nosim jer je nosivija bojica, idealna za svaki dan :)

      Izbriši
  19. Uh, dijelimo Pantenol sprej i moram pod hitno nabaviti novu zalihu. Ovo čudo od Garniera svi hvalite, već se vidim kako ću pokleknuti :D

    I da, Avonov ruž Mauve je divaaaan, imam i obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je Pantenol sprej, hvala ti <3
      ako ti silikon izaziva nerede, preskoči, ako ne, probaj :)

      Ruž je divan, slažem se :D

      Izbriši
  20. Ako mene pitaš, ovako nekako mjesečni favoriti i trebaju izgledati :-D Ponekad kad vidim dvadesetak proizvoda to mi izgleda baš neuvjerljivo :-D Uglavnom ne dijelimo ništa al me zanimaju ovi novi Avon ruževi :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ali, ali... nema ništa od preparative za lice praktički :)))
      ne znam, ja sam zaključila da ima mjeseci kad me puno proizvoda oduševi, no ovo svakako nije bio jedan od tih mjeseci :D
      a Avon ruževe probaj, jako hidratantni i divne bojice <3

      Izbriši
  21. Mene isto kao i sve cure zanimaju ovi Avonovi ruzevi, moram naruciti barem dva za proljece :) nemam nista od tvojih favorita, tj. imam Garnier Perfect Blur ali mene je malo razocarao, tj. moram ga jos istestirati :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon ruževi su me oduševili i svima ih preporučam :D
      pratit ću tvoje dojmove Garniera :)

      Izbriši
  22. gdje naručujes mac? zanima me the body shop,neznam dali je to onaj isti sto prodaje testere mac proizvoda,jer bi rado naručila neke stvari.

    OdgovoriIzbriši