Favoriti mjeseca - studeni 2013. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - studeni 2013.



Ne mogu vjerovati da je praktički još jedna godina za nama i da su ovo zadnji ovogodišnji favoriti. No eto, još malo i ulazimo u novu godinu koja će nadam se biti ljepša i sretnija nego ova. No bolje da stanem i da se sad previše ne raspišem na tu temu, bit će vremena i za to.

Među favoritima su se uz neke novootkrivene našli i neki proizvodi koje sam već koristila i koji su već i bili među favoritima, ali svojom kvalitetom i djelovanjem me svaki put iznova oduševljavaju, pa su zaslužili da ih ponovno spomenem.




Što se tiče lica, moja njega se, uz C vitamin serum iz Skin79 therapy seta, svela na tri proizvoda. Da, dobro ste pročitale, trenutno od kremica i seruma koristim samo ovo i prezadovoljna sam jer mi je lice u tako dobrom stanju da mogu i bez pudera hodati - komedoni su nestali (još imam 2-3 u fazi NEstajanja), a lice je hidratizirano.



Ti proizvodi su: Bioderma Sebium Serum o kojem sam pisala ovdje, La Roche-Posay Redermic R Yeux* intenzivni koncentrat protiv starenja kože oko očiju, kremica koja fino nahrani okoloočno područje, a mojem okoloočnom području je u zadnje vrijeme trebala jača hidratacija. I zadnji proizvod je prirodna hidratantna krema od Bamije*. Moram priznati da sam u startu bila jako skeptična zbog više stvari (o kojima ću vam pisati u recenziji), no kremica se pokazala izvrsnom. Koža mi je hidratizirana, mislim da je i ona dodatno doprinjela smirenju komedona (jer joj je i to jedna od funkcija) i nije mi izazvala nikakve negativne reakcije. Pripremam recenziju nadam se idući tjedan, pa ćete više čitati o njoj.



Što se tiče njege tijela - tu se našao moj stari favorit - Uriage Xemose emolijent krema o kojoj sam pisala ovdje i jedan novi afvorit kojeg sam već spomenula na Facebooku - riječ je o SPA by Bathique Verbena&đumbir gelu za tuširanje. Ova linija sadrži 0% parabena, bojila i sapuna, a mene oduševljava miris, bilo da ga koristim za jutarnje tuširanje ili navečer nakon napornog dana. U svakom slučaju me diže iz mrtvih i ne isušuje, a kako mi je prošli mjesec bio strašno naporan i puno sam ga koristila, zasluženo se našao ovdje.



Po pitanju make-up sam bila uglavnom jednostavna prošli mjesec pa se on uglavnom sastojao od nude nijansi na očima i jakih ruževa. Najčešće sam koristila ruževe iz Catrice Rocking Royals kolekcije (koje ste mogle vidjeti ovdje) i MAC Flat out Fabulous. Rumenilo mjeseca je definitivno bilo Revelique duo powder blush - 10 raspberry* o kojem ste mogle čitati u ovom postu. Maskara mjeseca je definitivno bila KIKO Super Colour mascara 01 Viola (recenzija) jer se super uklapala uz nude look na očima i jače ruževe. No znala sam nekada napraviti odmak i na oči ipak nanijeti jači make up, a onda bi posezala za predivnim i jedinstvenim sjenilom - riječ je naravno o Lancome Erika F (o njoj ste mogle čitati ovdje).

Eto, to je to za zadnje ovogodišnje mjesečne favorite, idući mjesec pišem one godišnje, pa trebam početi mozgati koji proizvodi se zaslužuju naći na toj listi :)

Što ste vi voljele u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Baš bih da probam Uriage. Ja imam mnogo favorita u poslednje vreme LRP Effaclar duo i gel, Batiste šampon, manna puteri i ulja, LRP termalna voda, Ružina voda... Svašta nešto, da ne nabrajam baš sve :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja jako volim tvoje postove o mjesečnim favoritima. Moram priznati da sam ostala zatečena kremicom koja ti je favorit jer znam ono što znam, tako da jedva čekam recenziju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve mi se dopada,posebno MAC i Lancome :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super favoriti, najvise mi se svidja rumenilo. A kremica od bamije mi je interesantna, jos kada pomislim na njih onako sluzave... cekam post. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. sviđaju mi se tvoji favoriti !
    maznula bih ti eriku da se igram šminkanja,
    jer pojma nemam sa čime bih je ja kombinovala,
    a inače jeste jako lepa da ne bude zabune :)
    ova uriage krema zvuči idealno, sad pročitah
    recenziju, uspela sam da je preskočim ranije (evo stidim se )

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja obozavam Revelique rumenilo. Oba Catrice ruza su mi prelepa. Mada nisam ih probala ali volela bih. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Mene isto zanima recenzija ove kremice od bamije :) Od navedenog, najviše su mi oko ugodni Catrice ruževi :DD

    OdgovoriIzbriši
  8. Lijepo probrano društvo! Ja bih ti sve ruževe ukrala ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. kremica od bamije i ova oko očiju me najviše zanimaju :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam i ja Eriku F, ali ju nekako ne koristim često. Budem to popravila.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlični favoriti, pogotovo MAC ruž (nadam se da će ići recenzija) i Bioderma Sebium Serum - meni se koža doslovno peporodila od kada ga koristim.

    OdgovoriIzbriši