Catrice Rocking Royals ruževi C01 Pink Punk i C02 Of Royal Blood - swatchevi - a little make up obsessed

Catrice Rocking Royals ruževi C01 Pink Punk i C02 Of Royal Blood - swatchevi

Danas sam u Mulleru ugrabila 2 ljepote iz aktualne Catrice Roking Royals kolekcije - ruževe u nijansama C01 Pink Punk i C02 Of Royal Blood. Iako sam prvo uzela samo Of Royal Blood, srce mi ne bi bilo na mjestu da nisam uzela i Pink Punk.lijevo Pink Punk, desno Of Royal Blood

Riječ je o matte ruževima za kojima trenutno ludujem, pa iako imam sličnih boja poput Pink Punk, presudilo je to što nemam takvih u mat varijanti (naravno da sam si našla ispriku za kupnju).

Iako na promo slikama (a i u pakiranju) Pink Punk djeluje ljubičasto, istina je da je više pink, u skladu sa svojim imenom, a ljubičast je podton, no meni je i takva boja prelijepa ♥lijevo Of Royal Blood, desno Pink Punk

Namazala sam na usne Of Royal Blood da bih vam prenijela dojmove i o osjećaju na usnama i moram vam reći da je divan! ♥
Usne su mi bile savršeno glatke i djelovale su mi nahranjeno, pa nisam ništa stavljala na njih prije nanošenja ruža, nego sam direktno na usne nanijela ruž. Divan je, savršeno maziv i nimalo ne zateže. Za više dojmova nije bilo vremena, pa ću o tome naknadno, a tada ću vam objaviti i slike ruževa na usnama, sad sam htjela samo sa vama podijeliti swatcheve jer je LE, pa da ih pokušate uloviti ako vam se svide.(sjaj koji vidite je odsjej od umjetnog svjetla, kako vrijeme nije naklonjeno swatchanju, htjela sam da dobijete dojam o boji, u tome sam uspjela, ali nažalost, djeluje sjajan, a sjaja nema uživo)

Cijena ovih ruževa je 33,90 kn, a dostupni su u Mullerima (moji su kupljeni u Mulleru u City Centru West).

Kako vam se čine?

CONVERSATION

29 komentari:

 1. Moja slabost <3 <3 <3 oba su savršena :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čine se bajno :) Pink Punk mi nekako više privlači pažnju pošto sam trenutno u ljubičastom raspoloženju. Mada je svejedno Royal Blood savršena jesenja crvena - mislim kakvu ja volim da nosim u jesen :). Interesantno da obe imaju neki plavičastu notu.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. da, oba imaju plavičasto u sebi, zato se i meni sviđaju jer mi više odgovaraju takvi ruževi :)

   Izbriši
 3. Of royal blood mi je lipši. Još san večeras bila u CCW i nisan ušla u Mullera. :D
  AH..
  al nije da mi triba, šteta šta nije ljubičastiji ruž ka na promo slikama, već bi tukla glavom od zid šta nisan bacila pogled

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ja mislim da mi se nije dogodilo da sam bila u CC1 i da nisam ušla u Muller :o

   Izbriši
 4. Prekrasni su ti :)

  Nijanse kakve ti najviše voliš , šteta što meni ne pristaju :(

  OdgovoriIzbriši
 5. I ja sam ih gledala, ali kad sam swatchala jedan od njih (mislim da je bio royal blood) pored Matt-erial Girl (iz catrice redovne linije), vidjela sam da su identični (skoro), pa mi ga je bilo bezveze uzeti, budući da sam već odlučila da mi Matt-erial Girl ne odgovara. Drugi ruž mi je bio malo pre-kričav. Inače je ova kolekcija predivna. Najbolji je crveni mat lak za nokte (i drugi su lakovi mat, ali imaju šljkice pa mi nisu nešto)...oh da, i sjenila su fenomenalna.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. nemam Matt-erial girl i pravo da ti kažem, nisam ga ni gledala jer sam generalno prestala gledati Catrice, no ovi ruževi su me očarali ♥
   Lakove za nokte sam ovaj put preskočila - začudo :D
   Kao i sjenila jer sam zaključila da mi stvarno ne trebaju :)

   Izbriši
 6. Of royal blood mi je vise po mom ukusu :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Divni su a i cijena im je potpuno prihvatljiva :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Royal Blood nema potrebe hvaliti, dovoljna je slika :) Ali ni drugi ne zaostaje puno.

  OdgovoriIzbriši
 9. boje ruževa nisu ni približno slične ko na slikama najave kolekcije :((( jel rumenilo stvarno ljubičasto il su i to zeznuli?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. nisu ni približno slične, ali meni su i ovako divni ;)
   rumenilo IZGLEDA ljubičasto, no nisam ga probala (zapravo nisam sigurna ni ima li tester za njega), pa ne znam kakav je na koži :)

   Izbriši
 10. Of Royal Blood moram imati! :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Želim! i nadam se da će ih biti ovaj vikend!

  OdgovoriIzbriši