Normaderm Total Mat - a little make up obsessed

Normaderm Total Mat

Vichy je opet predstavio inovaciju - Normaderm Total Mat, svježi hidratantni gel koja upija sve znakove masnog sjaja te pruža svjež izgled tijekom cijelog dana. Kombinacija Perlita - prirodnog sastojka koji matira kožu i mikro pudera s velikom moći upijanja, omogućuje dugotrajni osjećaj svježine i suhoće na dodir.


Normaderm Total Mat je svježi hidratantni gel koji kontrolira prekomjerni masni sjaj te pruža svjež izgled tijekom cijelog dana. Normaderm Total Mat je nova Vichy njega koja upija sve znakove masnog sjaja, čak i znoj. Kombinacija perlita- prirodnog sastojka koji matira kožu, i mikro pudera s velikom moći upijanja omogućuje dugotrajni osjećaj svježine. Baršunasta i hidratantna tekstura gela pruža osjećaj suhoće na dodir. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži paraben, primjeren je za osjetljivu kožu, hipoalergen, nekomedogen te sadrži termalnu vodu Vichy koja umiruje i jača kožu.

Normaderm Total Mat prva je Vichy njega čija inovativna formula upija sve znakove masnog sjaja ( sebum + znoj) te pruža osjećaj suhoće i svježine tokom cijelog dana:

• Puderasta gel tekstura - snažni matirajući puder koji apsorbira sebum
• Vlakna s matirajućim učinkom koja kontroliraju znojenje
• Perlite - prirodan aktivni sastojak s iznimnom moći upijanja

Puderasta gel tekstura

Normaderm je za ovaj proizvod izabrao gel teksturu za iznimno svjež osjećaj na koži, čak i u ekstremnim uvjetima. Sadrži glicerin koji hidratizira kožu do 24 sata. Koža je matirana, svježa i baršunasta na dodir uz osjećaj ugode i čiste kože cijeli dan. Tekstura proizvoda Normaderm Total Mat iznimno je učinkovita te je također odlična podloga za šminku, primjerena i za osjetljivu kožu.

Uz Normaderm njegu Total Mat protiv masnog sjaja i znoja koja matira kožu bitno je istaknuti i rutinu čišćenja koja je za zdrav izgled problematične kože vrlo važna. Normaderm micelarna otopina 3 u 1 iznimno je učinkovita i nježna te predstavlja idealnu njegu za čišćenje osjetljive kože s nepravilnostima koja objedinjuje čistoću i poštivanje osjetljive kože. Normaderm gel za čišćenje dubinski uklanja nečistoće i otčepljuje pore te je koža čista, glatka i vidljivo zdravija. U Normaderm liniji se također nalaze slijedeći proizvodi za čišćenje lica: losion za čišćenje lica i sužavanje pora, Normaderm 3 u1 ( za čišćenje, piling i matiranje kože u u jednom koraku) te piling gel za svakodnevno čišćenje lica.


Preporučena cijena: 121,47 HRK

*PR objava


CONVERSATION

9 komentari:

  1. Nek ne izbacuje vise niko ove kreme i kremice :D Ja vise ne znam sta hocu i sta mi treba :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se. Ja isto više ne znam što ću kupiti iduće, wishlista pretrpana, a uopće mi ništa ne treba, kad realno sagledam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I mene muči isti problem. Za sada sam namirena... Čudo, zar ne? ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vichy je poludio, samo noviteti :D

    Mislim da će ova krema naći svoje obožavatelje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, stalno nešto izbacuju ♥

      i ja mislim da će imati svoje obožavatelje :)

      Izbriši
  5. S Vichy nemam dobra iskustva pa ću preskočiti i ovaj novitet!

    OdgovoriIzbriši