OPI Vodka&Caviar - a little make up obsessed

OPI Vodka&Caviar

Skratila sam nokte, pa sam odlučila staviti lak za koji jednostavno ne mogu vjerovati da ga već nisam zalijepila na blog - OPI Vodka&Caviar.


Riječ je o jednom od moja tri najdraža laka - ostala dva su essie Peach Daiquiri i drugi ljepotan kojeg isto nikad nisam stavila na blog - OPI Feelin' Hot Hot Hot.
Uz to što je ovo jedan od moja tri najdraža laka, ovaj lak je i iz meni najdraže OPI-jeve kolekcije - one ruske. Što da vam kažem, iz te kolekcije, od 12 lakova, ja bih voljela imati njih 10. Nažalost, neki od tih lakova postižu poprilično visoke cijene, pa nikad neće biti moji. No to ne umanjuje moju ljubav prema Vodka&Caviar i prema drugom ruskom ljepotanu kojeg imam - Russian Navy (koji mi je vjerojatno 4. najdraži lak ikad).

Namjerno sam ga stavila na blog ovako na kratkim noktima da pokažem njegovu ljepotu i to koliko s tim lakom i kratki nokti mogu izgledati elegantno.


Da ne duljim više i prestanem s hvalospjevima, pozdravljam vas :)

Vaša Nives

CONVERSATION

7 komentari:

  1. A koja je razlika izmedju npr Loreal, Maybelline i Max factor lakova(onih kvalitetnijih iz drogerija) i O.P.I. i Essie? Isplati li se dati toliko novca i koja je razlika koja se primjeti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se kod OPI i essie puno više sviđa četkica (iako i novi L'Oreal lakovi imaju izvrsnu četkicu) i uz to izbor boja. Osobno ne gledam previše na trajnost jer nikad nemam isti lak tjedan dana, no kažu i da su trajniji. Ako naručuješ lakove online, svakako se isplati jer dobiješ takav lak za 50-60 kn, a i nije zanemariti što dolazi u većoj količini - 15 ml, pa takoispadaju i po hrvatskim cijenama jeftiniji od jednog L'Oreala koji 5 ml košta 35 kn :)

      Izbriši
  2. Jao KAKVA BOJA!!!!! SAVRSENO!!!

    OdgovoriIzbriši