Favoriti ljeta 2015. - dekorativa - a little make up obsessed

Favoriti ljeta 2015. - dekorativa

Nedavno sam vam pisala o preparativnim favoritima ljeta, a danas je došao red na dekorativu.

Kao što sam već napisala u prethodnom postu o favoritima, ovog ljeta nisam imala toliko vremena uživati u bojama što se vidi i iz mojih favorita - uglavnom su jedine boje koje sam nosila bile one na noktima. Nijedan ruž se nije posebno istaknuo, pa tako ni završio u favoritima što je stvarno čudno za mene, ali eto, i to se dogodilo. Ovih dana zato nadoknađujem boje, ali ne mogu reći da su mi posebno obilježile ljeto.

No da ne duljim kako i zašto, vrijeme je da prijeđem na samu temu posta, a to su favoriti.


Još u svibnju se među mojim favoritima našla Catrice Kohl Kajal u nijansi 180 Too Cool For Pool* i ostala je među favoritima cijelo ljeto. Nosila sam ju na waterlineu uglavnom uz neutralna sjenila, mada sam nekad znala iskombinirati i neki šareni look. Poprilično je trajna na waterlineu, a uz to je i predivne boje što je bilo dovoljno da najčešće posežem upravo za njom. 

Essence rumenilo iz LE #secretparty kolekcije* sam već više puta spominjala. Predivna boja i tekstura su razlozi zašto sam upravo za njim najviše posezala. Swatch kao i više o rumenilu možete naći u OVOM postu. 

Giorgio Armani Maestro tekući puder* je predivan puder, lagan na licu, djeluje prirodno i idealan je za ljeto. Nedavno sam ga recenzirala, tako da recenziju možete pročitati u OVOM postu.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade u nijansi Dark Brown je izvrstan proizvod koji je izdržao i najviše temperature, a i moram vam priznati da sam ovaj proizvod nanosila i kad sam išla na plažu (to je jedino od make up-a što na sebi toleriram na plaži) i izdržao je i plivanje i ronjenje - i nakon tih aktivnosti sam imala obrve :D

 Tri laka za nokte su obilježila moje ljeto i sva tri su imala svoje postove na blogu, pa swatcheve možete pogledati klikom na naziv laka, pa neću duljiti o njima. Riječ je o Catrice (S)wimbledon*, Essie Peach Daiquiri i Essie Watermelon.


I inače volim highlightere, ali ljeti su mi oni stvarno nezaobilazni ♥

Preko dana sam uglavnom koristila MAC Lightscapade koji je ipak nešto diskretnijeg sjaja, dok sam navečer uglavnom birala the Balm Mary Lou-Manizer. Recenziju i swatch MAC Lightscapade-a možete naći u OVOM postu, dok je Mary Lou recenzirana u OVOM postu.

Za bronzerima inače i nisam nešto luda iako ih imam poprilično (o čemu sam pisala u postu o make up inventuri), no ovog ljeta sam ih redovito koristila. Najdraži mi je bio Stila Sun SPF 15 Bronzing Powder u nijansi 01. Daje brončani izgled bez onog narančastog tona koji me nervira i s kojim izgledamo prljavo i trajan je na licu što je ljeti posebno važno.


Kao što vidite, moji favoriti su skoro pa osnovni proizvodi jer sam ovog ljeta koristila stvarno minimalno dekorative, no svaki od tih proizvoda je obožavan i voljen ♥

Jeste li i vi probale koji od tih proizvoda? Koji su vaši dojmovi? Dijelimo li neki favorit?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Jaaako ti zavidim na MAC Lightscapade!
    Essence rumenilo imam, boja je savršena. Iako mi se razbilo dok sam ga fotografirala, ipak ga koristim

    OdgovoriIzbriši
  2. Mozes li mi reci gdje si kupila stilla bronzer? Odican blog, molim te pogledaj i moj nova sam<3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja tražim neki dobar drogerijski bronzer,a pošto si rekla da ih imas puno, možeš li mi preporučiti neki? Hvala :-) škicni moj blog ako želiš. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. I dočekala sam ovaj post! ;) Kada bih ja pisala favorite, bili bi mi prilično asketski u usporedbi s mojom uobičajenom rutinom. Vrućina i godišnji su učinili svoje ;)
    U tvojima sam uživala!

    OdgovoriIzbriši
  5. seceret party je još dostupan u kozma a planiram uzeti sve osim sjenila. kod mene su favoriti i ♥ chocolate naked, lakovi, ali ljeto za mene još nije gotovo tako da cu s konačnim popisom pričekati još neko vrijeme

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala niti jedan od ovih proizvoda, ali planiram si kupiti Mary i Armani, a vjerojatno i Stila bronzer nakon što si ga toliko nahvalila :D
    Za Armani se još mislim hoću li Maestro ili Luminous silk, ali kako tek u prosincu idem u Zg imam dovoljno vremena za razmisliti :D

    OdgovoriIzbriši