Favoriti mjeseca - svibanj 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - svibanj 2015.

Svibanj je za mene jedan od najljepših mjeseci u godini, uživala sam u njemu punim plućima, pa je i blog malo ispaštao, no to što sam pomalo zanemarila blog i pisanje postova, ne znači da nisam bila revna u korištenju (i isprobavanju novih) kozmetičkih proizvoda. 

Među ovomjesečnim favoritima su uglavnom i neki kozmetički noviteti, no našla su se i dva klasika  koje sam već spominjala na blogu, no da ne duljim, krenut ću s favoritima. 


La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux* je najnoviji proizvod iz LRP Toleriane Ultra linije. Linija je namijenjena osjetljivoj koži, o kremi za lice iz te linije sam pisala ovdje, a ostala sam vam dužna recenziju fluida koji se našao u favoritima godine, a i ovaj primjerak za okoloočno područje ima puno potencijala za naći se na takvoj listi. Namijenjen je osjetljivom okoloočnom području, obećava umirenje, a dobar sastav (hint: ima shea maslac u sastavu) garantira i njegu. Meni se za sada jako sviđa, no krajnje dojmove ću vam iznijeti nekad tokom ovog mjeseca. 

Laino The Authentic Oil* je još jedno suho ulje u mojoj kolekciji. Nije tajna da suha ulja za njegu tijela obožavam, a ovo se izdvaja mirisom koji je potpuno različit od svih ulja u mojoj kolekciji, lagan je i cvjetni, a sam proizvod pruža dobru njegu. 

L'Angelica gel za tuširanje s limetom i zelenim čajem me oduševio svojom kremastom teksturom, a još više osvježavajućim mirisom koji mi odgovara i za početak dana, ali i na kraju napornog dana. Meni tuširanje dođe kao opuštanje, a dobar miris tome svakako doprinosi. I ono najvažnije - ne isušuje me. Nažalost, u Hrvatskoj nema L'Angelica proizvoda, moj je kupljen u Sloveniji, a znam da su dostupni i u Italiji.


Što se tiče dekorative, opet sam se zaljubila u Chanel Le Volume maskaru koja je za mene definitivno HG maskara, no moram priznati da si teško mogu opravdati cijenu HE maskara kad znam da će za točno tri mjeseca letjeti u smeće. Iako bi ova maskara kvalitetom i dalje bila dobra, ne želim se igrati s potencijalnim infekcijama jer nosim leće i imam osjetljive oči. Sama maskara mi najljepše produžuje trepavice i daje im volumen, no kako dosta dobar rezultat mogu postići i s drogerijskim maskarama, nekako ipak češće biram njih. Ovo je GWP verzija kakva se svojedobno dijelila i u Gloria Glam.

MAC Gentle je definitivno jedno od meni najdražih rumenila ♥ Krase ga divna boja i trajnost, a uz to ga je moguće i kombinirati sa skoro svom šminkom. Za njim sam najčešće posezala prošlog mjeseca. Swatch možete vidjeti u ovom postu


Iz slijedeća dva proizvoda je jasno koja mi je boja bila hit prošlog mjeseca, a čini mi se da će biti i hit cijelog ljeta.

Catrice Kohl Kajal u nijansi 180 Too Cool For Pool* je valjda jedina olovka za oči za kojom sam posezala prošlog mjeseca. Nosila sam ju na waterline-u kako bi malo razbila neutralne nijanse kakve uglavnom nosim na očima. Uz predivnu boju, pokazala se i poprilično trajnom, tako da ima palac gore od mene.

Catrice (S)wimbledon lak za nokte* je najnošeniji lak prošlog mjeseca. Jasno je koja me boja oduševljavala, tako da vam ne moram pisati ništa dodatno :) Swatch možete vidjeti u ovom postu

I iako su trebale biti samo kao rekvizit u kadru, moram spomenuti i ove narukvice. Trenutno me drži faza takvih narukvica, a ove su mi među najdražima i često sam ih nosila (u kombinaciji s Catrice lakom, naravno :D).

Koji su se proizvodi vama svidjeli u zadnje vrijeme? Dijelimo li kojeg favorita?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Predivno rumenilo, oduševljena sam nijansom <3

    OdgovoriIzbriši
  2. meni su ovakve narukvice isto super. odlične su mi za ljeto i pune su mi ih ruke (čak i ovaj tren, dok tišem) :)
    sviđa mi se Mac rumenilo i kajal i lak za nokte, prave morske boje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah, Chanel, da nisu ti novci tko je nebi kupovao tako često? Shvaćam omamu za njon i opravdana je ♥ ostatak kozmetike i nakita je predivan

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam Chanel maskaru i stvarno je odlična, kao i Laino suho ulje. Zavidim ti na MAC rumenilu, ja još nemam niti jedan njihov proizvod.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne dijelimo favorite jer nisam nista od ovog isprobala jos, ali stvarno si me zainteresirala za gel za tusiranje, no steta da ga nema kod nas :(( Laino suho ulje djeluje super, mislim da cu si nabaviti neko za ovo ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
  6. L'Angelica proizvoda je svojedobno bilo u trgovini Grincajg u Heinzelovoj, blizu Kvatrica.

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam L'Angelica proizvode - vodicu za usta, tuširalice i pastu za zube!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne dijelimo niti jedan favorit, ali sigurna sam da ćemo jednog dana dijeliti ovo rumenilo :)
    Dopadaju mi se i suho ulje, a i gel za tuširanje i baš šteta što nije dostupan kod nas :/

    OdgovoriIzbriši