Favoriti mjeseca - veljača 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - veljača 2015.

Ne znam kako vama, ali meni su prva dva ovogodišnja mjeseca doslovno proletila, osjećam kao da je Nova godina bila jučer, a ono 1/6 godine je već za nama. 

Nisam se ni okrenula, a već je vrijeme za druge ovogodišnje mjesecčne favorite. 


Kao i prošlog mjeseca, i ovog sam izdvojila svega nekoliko proizvoda koje sam posebno voljela i koji su me oduševili.

Melvita Cvjetna vodica cvijeta naranče je klasičan hidrolat, a ja sam ju voljela i koristila prilikom večernje njege, prije nanošenja mog omiljenog Caudalie Overnight Detox ulja (recenzija). Tonizira kožu, umiruje ju i omekšava, a kako se ulja uvijek preporuča nanositi na vlažnu kožu, moj odabir je pao na ovaj hidrolat i dobro funkcioniraju u kombinaciji. 

La Croa Argan Macadamia Oil maska je proizvod koji me ugodno iznenadio. Kosa je nahranjena, meka, svilenkasta i jako sjajna, a uz to imam osjećaj da se i lakše pegla. Super je što u Mulleru ima za kupiti ovih pakiranja u vrećicama, pa ju se može isprobati prije kupnje full size proizvoda. Meni se jako svidjela i svakako ju planiram kupiti u velikom pakiranju.

Afrodita Kamilica kremica za područje oko očiju je jedan od meni najdražih drogerijskih proizvoda i ovo je i sama ne znam koja po redu teglica koju sam kupila. Na blogu postoji recenzija iz mog početka bloganja i možete ju pročitati ovdje, no u bližoj budućnosti planiram napisati novu, detaljniju recenziju kakvu ova kremica zaslužuje. Iako sam nekoliko godina starija nego kad sam pisala spomenutu recenziju, ova kremica mi je i dalje predivna noćna kremica. Hrani moje okoloočno područje, ne izaziva nikakve iritacije i čini da okoloočno područje izgleda odmornije. Sve u svemu, ova kremica je jedan od mojih all time favorita :)


U proteklih par tjedana su mi usnice ludile i isušivale se u roku keks. I dogodilo se nešto čega sam se bojala - nakon godina korištenja Nuxe Reve de Miel balzama za usne (recenzija), izgleda da su se moje usnice navikle na njega i nije mi pomagao. Posezala sam onda za raznim balzamima, no kao apsolutni favorite se izdvojio La Roche-Posay Cicaplast Levres balzam za usne.* Obnovio mi je usnice u izuzetno kratkom roku i spriječio daljnje isušivanje, a uz to je dobra podloga za ruževe. Sve u svemu, on će biti moj suputnik dok usnice opet ne požele Nuxe balzam. 

Što se tiče dekorative, izdvojit ću samo dva proizvoda - Maybelline Master Precise tuš* i theBalm Mary-Lou Manizer. Maybelline tuš je tuš izvrsne pigmentacije i savršenog tankog aplikatora s kojim je praktički pa nemoguće pogriješiti. Uz to je i trajan i izdržat će vam bez problema cijeli dan na kapcima.

Mary-Lou Manizer (recenzija) je valjda milijun puta spominjan na mom blogu i definitivno je jedan od meni najdražih highlightera, a prošlog mjeseca sam jako često posezala za njim jer sam htjela stalno imati taj sjaj na sebi. 

Kako vam se sviđaju moji favoriti? Koje ste vi proizvode voljele u proteklom periodu?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

21 komentari:

  1. Moraću isprobati ovu Afrodita okoloočnu, uvijek sam u potrazi za nekom dobrom koja ne košta cijelo bogatstvo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ta okoloočna u rangu s Clinique AAE Rich, onda znaš koliko mi je dobra :)

      Izbriši
    2. Ne moraš me više nagovarati, već sam ju danas kupila ;) Hvala na preporuci a ako je u rangu spomenute Clinique onda ću je sigurno i ja mnogo voljeti :)

      Izbriši
    3. Meni je efektom stvarno tu negdje, nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Ja bih Maru stavljala svaki put u favorite ali sve kontam da cu pretjerat :D al sta cu kad ide u bas svakom sminkanju na lice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha znam koliko dugo si ju htjela, drago mi je da ti je opravdala želju :)
      Ja imam faze kad ne koristim highlightere, no prošli mjesec sam se baš voljela sjajiti :D

      Izbriši
  3. Kratko, ali slatko. Uvijek volim vidjeti u čemu drugi guštaju. Ova kamilica me baš zanima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kamilica mi je eto godinama već jedna od najdražih okoloočnih, ići će ovih dana detaljna recenzija, pa ću malo više obrazložiti :)

      Izbriši
  4. na meni cicaplast nije imao neku preveliku funkciju, a okus mu je bljaki :D ali je zato mary-lou kraljica svih highlightera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da cicaplast nema super okus, ali meni je to super jer barem nemam želju oblizivati usnice :D
      I efekt mu je kod mene stvarno izvrstan, spasio me :)
      A za mary-lou se slažemo :D

      Izbriši
  5. Stvarno me jako zanima ova okoočna kremica i podržavam tvoju odluku da ponoviš recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mary Lou je moj omiljeni highlighter, odlican je! :)

    Nikoleta, xoxo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tus imam i ja i slazem se sa svime sto si rekla, odlican mi je. Jako me zanima ova La Croa maska za kosu, da li mozda znas da li je ima i u Dm-u i Bipi ili samo u Mulleru?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, tuš je stvarno izvrstan :)
      La Croa je samo u Mulleru dostupan, šteta jer bi sigurno imao još više poklonica, ipak Mullera nema baš u svakom gradu :/

      Izbriši
  8. Krasni favoriti,sve odreda!Djelimo ljubav prema Mary Lou,a sad i ja,jedva cekam recenziju okoloocne.Sjecam se da si je vec,spominjala,ali ja kad god pitam u Dm i Kozmu za nju,u cudu me gledaju.Cak sam mislila da se vise ne proizvodi!Gdje je ima za kupiti,mozda u Mulleru?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebalo bi je biti i u dm-u i Kozmu, no u Mulleru je 100% ima i znam da je tamo najjeftinija :)

      Izbriši
  9. Ahhh pa ne možeš mi toliko hvaliti tu okoloočnu kremicu dok koristim Antipodes i imam zabranu kupnje nove dok nju ne potrošim! :DD
    La croa maska je zaista divna i drago mi je da se i tebi svidjela.
    Imala sam mini pakiranje Melvitine narančine vodice i meni je također bila dobra tako da su mi pozitivni dojmovi u potpunosti jasni. Baš bih mogla uzeti full size uskoro.

    OdgovoriIzbriši
  10. Mary Lou ♥ Melvita cvjetnu vodicu bi baš voljela probati i možda jednom i hoću kad potrošim hidrolate i tonike koje imam kod kuće :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Želim Mary Lou i La Croa Argan Macadamia Oil masku za kosu jer je dva puta tjedno peglam

    OdgovoriIzbriši