La Roche-Posay radionica tekstura - a little make up obsessed

La Roche-Posay radionica tekstura

Jučer sam imala priliku sudjelovati na jako zanimljivoj radionici koju je organizirao La Roche-Posay, pod nazivom La Roche-Posay radionica tekstura. Tema radionice je bila njega osjetljive kože, pa smo tom prilikom, uz vodstvo Tanje Vučković, inače zadužene za edukaciju farmaceuta, popričali o proizvodima namijenjenima njezi osjetljive kože.



Oni koji me prate redovito, znaju da je moja koža osjetljiva, tako da su meni jako dragi proizvodi la Roche-Posay fiziološka micelarna (recenzija), kao i kreme iz La Roche-Posay Toleriane Ultra linije (recenziju same kreme ste mogli pročitati u ovom postu, dok recenzija fluida iz iste linije još uvijek čeka svoju recenziju iako sam ga potrošila do zadnje kapi i uvrstila i u godišnje favorite). 


Potrebe kože treba osluškivati, a kako bi nam olakšali odabir odgovarajuće njege, La Roche-Posay je osmislio Sensitest, patentiranu dijagnozu za određivanje profila osjetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6.000 ljudi diljem svijeta. Jednostavan test dostupan je u odabranima La Roche-Posay ovlaštenim ljekarnama te omogućuje preporuku njege upravo za određen tip osjetljive kože. Ono što vam ja mogu reći jest da je uistinu dobar jer je meni ispalo da trebam koristiti proizvode iz Toleriane Ultra linije koje, kako sam već napisala, volim i koji su učinili dobro mojoj koži.

Potrebe kože su različite, pa je i odabir različit ovisno o tome što trebate. 

Ukoliko vam je potrebna hidratacija, tu su HYDREANE Legere & Riche hidratantne njege za osjetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osjetljivosti kože. Sadrže hidrolipide- prijenosnik vode nove generacije koji djeluje poput vanjskog zaštitnog sloja kože. 

Ukoliko trebate intenzivnu rehidrataciju, tu je HYDRAPHASE INTENSE intezivna rehidratantna njega s dugotrajnom učinkovitošću sadrži fragmente hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje: intenzivno hidratizira i učvršćuje veze među stanicama radi zadržavanja vode u koži. Njega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Linija se sastoji od Hydraphase Intense Legere & Riche njege, Hydraphase UV Intense Legere & Riche njege s UV zaštitom, seruma te njege za područje oko očiju.


Ako je vaša koža suha, dobar odabir je  NUTRITIC INTENSE hranjiva njega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epiderme dostupna je u dvije teksture: Nutritic Intense za suhu i Nutritic Intense za vrlo suhu kožu. Njega sadrži novu generaciju lipida s dokazanom učinkovitošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i bjelančevina nužnih za osjećaj ugodnosti i zaštitu kože. 

Ukoliko imate netolerantnu kožu poput moje, za vas je TOLERIANE umirujuća zaštitna njega za netolerantnu kožu dostupna u dvije teksture ublažuje zatezanje, bockanje i osjećaj peckanja koji su specifični za osjetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suhu i Toleriane Ultra Fluid za mješovitu do masnu kožu prikladni su za iznimno osjetljivu i kožu sklonu alergiji. Ultra hermetičko pakiranje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

La Roche-Posay ima odgovor i za kožu slonu crvenilu. ROSALIAC UV hidratantna njega protiv crvenila kože dostupna u dvije teksture za normalnu i suhu kožu dugotrajno neutralizira uzrok crvenila te intenzivno umiruje osjetljivu kožu. Sadrži zaštitini faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.

Za kožu pod utjecajem starenja, tu je linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC koja sadrži napredne dermatološke aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osjetljive kože. Redermic R s novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) djeluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za zaglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože.

Trenutno je u odabranim La Roche-Posay ljekarnama akcija u kojoj prilikom kupnje dnevne njege dobivate na poklon lijepu kozmetičku torbicu od eko kože.


Nakon ovog dijela, Sandra Kljunak je podijelila s nama i akciju kojom La Roche-Posay doprinosti društveno odgovornom ponašanju, "Podijelite s nama, mi brinemo za vas." 

PODIJELITE S NAMA, MI BRINEMO ZA VAS” inicijativa je marke La Roche-Posay nastale s ciljem da se svatko od priključi misiji i pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Ovom prigodom LRP pomaže djeci u Dječjem domu Zagreb tako što će za svaki objavljeni „selfie” na web stranici donirati jedan La Roche-Posay proizvod njihovim štićenicima. Pridružite im se, pošaljite „selfie” i postanite dio La Roche-Posay donacije za bolji život osjetljive kože! Inicijativi se lako možete priključiti putem internetske stranice La Roche-Posay. Mi smo se slikali već na radionici,  a ovim putem vas pozivam da sudjelujete jer je za dobar cilj ♥

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar