Favoriti 2014. godine - tijelo - a little make up obsessed

Favoriti 2014. godine - tijelo


Nakon favorita za njegu kose (link na post) i lica (link na post), došlo je vrijeme i za favorite kad je u pitanju njega tijela.

Ovdje se nije našlo previše proizvoda, no svi redom su mi fenomenalni ♥

Neki favoriti su moji favoriti veći dio godine, a zadnji proizvod je kupljen u prosincu, no potpuno me osvojio u kratkom roku (riječ je o Afrodita 100% SPA maslacu za tijelo). 


Kad su u pitanju gelovi za tuširanje, vratila sam se nakon dugo vremena gelovima za tuširanje koje već godinama volim, no u zadnje vrijeme sam ih nekako zanemarivala - riječ je o Nivea gelovima. Ima onih s uljnim česticama (moj favorit je Water Lily od takvih), kao i onih kremastih i svi redom ne isušuju. Ima raznih mirisa i volim ih sve redom isprobavati.

Također, tu su se našli i Le petit Marseillais gelovi za tuširanje o kojima sam pisala u ovom postu, a kao apsolutni favorit mi se pokazao onaj s mlijekom pamuka i makom koji me mirisom podsjeća na Kenzo Flower. Kao i Nivea gelovi, ni ovi gelovi ne isušuju.


Što se tiče njege, moja suha koža tijela voli kad se mazuckam iako to ne radim dovoljno često (no redovito skupljam mazalice). 

L'Occitane Opuštajuće ulje za masažu je proizvod koji me osvojio u roku keks. Prekrasan opuštajući miris lavande u kombinaciji s mirisom ulja badema, bergamota, slatke naranče, mandarine i geranija i izvrsna njega su zaslužni da je ovaj proizvod našao mjesto u mom srcu i na listi favorita. Ovo je proizvod koji mi je idealan i ljeti i zimi jer se brzo upija (što mi je važno, posebno ljeti - da ne hodam masna okolo), a s druge strane izvrsno njeguje. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje



L'Occitane bademova koncentrirana uljepšavajuća maglica je izvrstan proizvod za topliji dio godine. Ima u sebi mikro perle koje ostavljaju tijelo lagano svjetlucavim i predivno miriše (ok, mirisi su subjektivni, no ja obožavam miris badema, pa tako i ove linije). Za hladniji dio godine bi bila odgovarajuća za normalnu kožu, no moja ipak zahtjeva tada jaču njegu no to me nije spriječilo da ju uvrstim među omiljene mazalice jer je to bila, posebno u ljetnom periodu.

Afrodita 100% SPA maslac za tijelo je u kratkom vremenu postao moj favorit. Piling iz te linije obožvam otkad sam ga kupila i podijelila s vama moje otkriće (link na recenziju) nakon kojeg je postao jedna od zvijezda blogosfere, no više od godine dana sam se odupirala kupnji. Iskreno, ne znam zašto se nekad mučim i trudim se oduprijeti, bilo bi mi bolje da sam ga odmah kupila jer bih već godinu dana uživala u njemu. Predivan gurmanski miris kao i kod pilinga, divna, bogata tekstura i ista takva njega su ga učinili mojim favoritom u jako kratkom roku.


Biobaza Harmony bademovo mlijeko za tijelo je proizvod koji baš obožavam. Iako nije tipičnog badem mirisa (zbog citrusa u sastavu), meni se sviđa miris, a i njega koju pruža. Puno je laganije teksture od Afrodita maslaca, puno brže se upija, ali jednako dobro njeguje. To je razlog zašto koristim već drugu teglicu, a i nastavit ću ga kupovati. Recenziju možete pročitati u ovom postu. 


I zadnji proizvod koji se zaslužio naći na listi je p2 Ultra Rich Cuticle Cream. Riječ je o proizvodu za njegu kutikule (kožice kod noktiju). Predivno njeguje kožicu i nokte (i uvijek sam ju voljela zbog toga), no postala sam svjesna njene uloge u rastu i kvaliteti mojih noktiju najbolje u periodu kad sam ju prestala koristiti (od lijenosti). Nokti su mi u tom periodu poprilično oslabili i počeli pucati (u jednom danu su mi pukla 2 nokta što je meni nezamislivo). Naravno, vjerujem da su dosta utjecaja u slabljenju mojih noktiju imale niske temperature kojima sam bila izložena no svakako je bilo i do nekorištenja ove kremice jer su mi se nokti nakon što sam ju počela ponovno koristiti počeli i oporavljati. Za detaljnu recenziju, bacite pogled na ovaj post

To je to što se tiče mojih favorita za njegu tijela. Dijelimo li neke zajedničke? Koji su vaši prošlogodišnji favoriti na tom polju?

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Jako volim LPM gelove a meni su najdraži onaj od vanilije i badema.Isto tako volim i piling od Afrodite koji si spomenila..Biobazu mazalicu za tijelo cu svakako probati:) A moj favorit za proslu godinu je bio svakako pjenasti maslac za tijelo(vanilija&naranca) od Green girl...:D i dalje je,ali ja volim isprobavati nove stvari;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Od svega navedenog, LPM gelove sam probala (više vrsta) i nisu me oduševili. Nivea mi je odlična. Ostale proizvode nisam isprobala, ali bih jako voljela

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, dijelimo. L'Occitane bademova linija mi je..... <3 Taj miris mi je predivan, a i učinak proizvoda. Cijela ta linija moj je apsolutni favorit od L'Occitane-a.

    OdgovoriIzbriši
  4. Želim tu Biobazu soooo bad! Imam mlijeko za tuširanje, kupila sam ga na sniženju od 50%, shodno tome čini mi se da su mu najbolji dani već prošli a i fale mu ti citrusi koje ima mlijeko. Afroditu još odgađam, argument mi je masa nepotrošenih maslaca za tijelo, sad gledam kako da ih uvalim mami da mogu kupiti nešto novo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovaj Afroditin maslac i piling - nikako da se pridružim zadovoljnim korisnicima. Stalno me kopka da moram to kupiti, ali s druge strane, znam da mi ne treba trenutačno. Slatke muke :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Zao mi je sto od mog licnog uvoznika p2 kozmetike nisam trazila i ovu kremicu za zanoktice. :D Oh well, neki naredni put!

    OdgovoriIzbriši
  7. Iz ove Afroditine 100% SPA kolekcije sam probala piling i jogurt za lice i telo, ostalo je još da kupim ovaj maslac pa da kompletiram kolekciju i nastavim uživanje u mirisu i nezi. Za sada mi je piling favorit stvarno je divan, ma božanstven :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja još uvijek nisam probala Afrodita maslac, baš sam partibrejker :D

    OdgovoriIzbriši
  9. lijepi favoriti :D
    afroditin maslac i sama obožavam <3
    LPM gelove planiram uskoro kupiti, ovaj crveni me jako privlači :D
    p2 Ultra Rich Cuticle Cream me kao proizvod isto zanima, nadam se da ću biti u mogućnosti nabaviti ga nekada :D

    OdgovoriIzbriši