New in #10 - a little make up obsessed

New in #10

Ovaj new in je malo drugačiji, nekako se osjećam kao da sam se vratila na početke bloganja. Naime, zbog tehničkih problema, trenutno ne mogu prebaciti slike s fotića na kompjuter, ne znam hoće li se taj problem riješiti već u ponedjeljak ili za npr. 2 tjedna, a ne želim da blog (i ja) zbog toga patimo.  Kad kažem da ja patim, pri tome mislim da to da bih jako patila kad ne bih objavila svoj redovni new in post. Naime, stvarno mi se ne da predugo čekati da bih objavila new in post jer bi to značilo i puno previše teksta i popisivanja proizvoda (a to mi se stvarno ne da), tako da sam ga odlučila sada objaviti i ispričavam vam se zbog lošijih slika nego inače jer su slikane mobitelom, pa se nadam da ćete i vi i ja moći zažmiriti na tu sitnicu jer u ovom slučaju nisu potrebne savršene fotke jer nije da je riječ o recenziji nekog ruža pa da je bitno da su 100% savršenog fokusa ili 100% realne boje :)

Ovog mjeseca nisam kupovala puno kozmetike, samo najosnovnije, tako da ćete više vidjeti stvari koje sam dobila, a ovog mjeseca sam se nekako fokusirala na stvari za dom, pa ste dio noviteta mogli vidjeti u nekozmetičkom new in-u. U međuvremenu sam nakupovala još mirisnih svijeća i još nekih sitnica, valjda ću vam ih uskoro pokazati :)

Dobila sam na recenziju lijepu zebrastu Hello Beauty* četku. Odlučila sam napraviti recenziju uspoređujući ju s Macadamia No Tangle četkom, tako da odmah znate je li ovo uistinu dobra zamjena za (moju) voljenu Macadamia četku.


 Od Bipe sam na recenziju dobila još neke proizvode, iz njihove linije prirodnih proizvoda: Bi Good Sensitive šampon s mračnicom*, Bi Good bademovo ulje za lice i tijelo*, Bi Good Anti-age okoloočnu kremu* i Bi Good gel za tuširanje s makom.*


Aussie trenutno ima kampanju kojom upozorava na važnost hranjenja kose zimi, pa sam tom prilikom dobila lijepi Aussie paket -  slatkiši nisu preživjeli, ali divni ljubičasti Aussie ručnik i Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy* jesu. Trenutno je na blogu darivanje u kojoj i vi možete osvojiti Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy ili Aussie 3 Minute Miracle Colour Mate.


Eucerin Complete Repair hidratantna losion za tijelo s 5% uree* je proizvod koji puno obećaje prema onome što piše na Eucerinovoj stranici: "Ovaj lagani, no istovremeno i visoko učinkovit losion za tijelo ima trostruko djelovanje i duboko hidratizira i umiruje hrapavu, zategnutu i suhu kožu." Već ga testiram, pa ćete moći pročitati djeluje li uistinu tako.


Iako sam osoba koja traži dokaze u obliku neovisnih istraživanja da bi se potvrdilo da je neki proizvod štetan po zdravlje, odlučila sam si nabaviti dezodorans bez aluminijevih soli. Ne zato jer se bojim njegove štetnosti (kao što sam već napisala, volim dokaze u obliku neovisnih istraživanja) već zato jer sam htjela dezodorans, a me amtiperspirans. Htjela sam proizvod koji ću koristiti kad sam kod kuće, da dozvolim žlijezdama malo da "dišu" i kad mi nije toliko bitno jesam li se oznojila ili ne već je bitno samo da sama sebi ne smrdim. U tu svrhu sam uzela Bionsen dezodorans i jako samo zadovoljna. Ne usmrdim se s njim, ima lagan, svježi miris i sve u svemu riječ je o solidnom dezodoransu.

Uzela sam i drugu krajnost, Rexona Maximum Protection antiperspirant. Kako si ne mogu (i ne želim) dozvoliti da hodam s flekama i smrdljiva svijetom, za veće napore/stresne situacije uvijek imam ovu Rexonu. Ne koristim ju na svakodnevnoj bazi jer bi bila prejaka za moje osjetljive pazuhe i isušila bi ih, no za povremeno korištenje je idealna.


Dobila sam i dvije Apivita maske, onu od kaktusa* i od naranče*. Nisam ih još isprobala, ali prije ćete dobiti dojmove o ovoj od kaktusa jer joj rok ističe već sad u 12. mjesecu.


Stigle su mi i Oriflame True Perfection kremice* koje neću ja testirati, već ću pokloniti jednoj od vas, pa pratite blog ovih dana ;)


U četvrtak nam je opet stigao Cyrille iz Novexperta i predstavio nam najnoviji Novexpert novitet - 5 Omegas Booster*. Pišem vam uskoro o njemu, što on radi i kome je namijenjen :)


Stigao mi je i Maybelline paketić s divnim sadržajem:  Maybelline Colossal Go Extreme! Leather Black maskara* (jako mi se sviđa, tako da će biti recenzija čim se tehnički osposobim), zatim Maybelline Master Graphic eyeliner* i Maybelline Colorama Be Brilliant! lak u nijansi 418* (a vidjela sam i ostale i sigurno ću kupiti još koju).


I za kraj sam ostavila za mene definitivno najljepši novitet odnosno novitete: L'Oreal Pure Reds Exclusive kolekciju* koja se sastoji od sva četiri ruža dostupna kod nas - dakle Julianne, Freida, Blake i Laetitia i od pripadajućih lakova. 

Jedva čekam normalne vremenske uvjete da ih poslikam i krenem koristiti ♥
Na noktima upravo imam Blake lak i malo je reći da je predivan, tako da jedva čekam pokazati vam sve proizvode iz ove kutije.


Što se vama najviše sviđa od noviteta i s kojim recenzijama i testiranjima da požurim?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

39 komentari:

  1. Kad već pitas, ja bih voljela sto prije citati usporedbu macadamia i hello beauty četke, već dugo ju mjerkam u bipi i nikako ne mogu dokuciti da li moze konkurirati mom voljenom tt koji je već posteno ostario i mogao bi u zasluzenu mirovinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto bih voljela što prije pročitati recenziju, tj.usporedbu te dvije četke jer planiram naručiti od prijateljica za rođendan jednu od te dvije četke ;-) A rođoš je za par dana! :-)

      Izbriši
    2. idući post je o četki, svečano obećajem :D

      Izbriši
  2. loreal ruzevi :D jedva cekam recenziju i slike!
    od ostalih stvari me najvise zanima novexpert jer su mi njihovi proizvodi odlicni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo da ulovim lijepo vrijeme i poslikam :)
      a Novexpert je obećavajuć, bit će vjerojatno među prvim recenzijama iduće godine :)

      Izbriši
  3. L'Oreal set je predivan, jedva čekam da vidim swatcheve. Zadnji lakić mi se najviše dopada i jako me interesuje kako ruž izgleda :)
    Maybelline maskaru gledam otkako je stigla u drogerije,nisam je nabavila jer nisam previše zadovoljna njihovim maskarama, ali nadam se da bi mi ta mogla odgovarati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj L'oreal set je prepredivan stvarno ♥
      A MNY maskara je mene jako ugodno iznenadila. Nisam godinama koristila njihove maskare, pa nisam znala ni što da očekujem, ali eto, sviđa mi se :)

      Izbriši
  4. Meni se Bionsen nije dopao ni u kom pogledu, pisala sam o tome malo detaljnije, pa ako te interesuje pogledaj :)
    L'Oreal set izgleda predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlični noviteti!! Jedva čekam Lorealove ruževe vidjeti u akciji :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Najviše me zanima Lorealov set,predivan je :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijep new in, mene ipak najviše zanima četka za kosu i loreal set :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. četka ide sutra, a Loreal kad riješim tehničke probleme, kao što sam i napisala :)

      Izbriši
  8. Najviše se veselim recenzijama Bi Good proizvoda te usporedbi Hello Beauty s Macadamia četkom za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi Good još nisam isprobala, ali četke uspoređujem uskoro :)

      Izbriši
  9. Voljela bih pročitati recenziju Hello Beauty četke. A Maybellinova maskaraaa... savršena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. maskara je divna, a recenzijačetke ide u idućem postu :)

      Izbriši
  10. sve je jako lijepo :)
    ali požuri s L'oreal paketom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kao što sam u postu napisala, nažalost zbog tehničkih problema to nije trenutno moguće ;)

      Izbriši
  11. Maybelline i Loreal proizvodi!!
    :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jedva čekam recenziju Loreal ruževa i lakova :) jer sam do sada bila jako zadovoljna. Maskaru sam već kupila, ali još čekam s isprobavanjem.

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivan new in, a posebno me oduševljava ovaj L'oreal poklon tako da baš čekam recenziju ruževa :) Iako sam ih isprobala na ruci pa mi se cinilo da su mozda malo suhi za moje usne :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam svojedobno isprobala Freidu na usnama i nije mi se činila suha, dapače, vrlo je ugodna bila :)
      sad ih još nisam isprobala jer čekam da ih poslikam #blogerskemuke , pa ne mogu dati krajnji sud još...
      Ali svakako su manje suhi od MAC mat ruževa :)

      Izbriši
  14. Najviše me zanima četka, nikako da je kupim...i Aussie tretman koji sam i sama počela koristiti.

    OdgovoriIzbriši
  15. Već dugo čekam da neko napiše uporednu recenziju četki, budući da ja Macadamiu jako volim :D
    I ovaj L'oreal paket je tako lijep, meni bi bilo žao sve povaditi haha :D Dobila sam tri laka iz ove kolekcije ljetos na nekom press eventu i nisu mi bili previše zanimljivi, ali mislim da ću im se sada malo posvetiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja Macadamiu volim jako, ali trudit ću se biti objektivna :)

      Jel vjeruješ da mi paket još stoji u kutiji? :D
      a jasno mi je da ti lakovi nisu bili zanimljivi ljeti, ali sad bi ti te boje ipak mogle biti interesantnije :)

      Izbriši
  16. Fenomenalni noviteti kao i uvijek, ali Loreal je rasturio s ovim prekrasnim setom! Predivno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, stvarno su rasturili ♥
      znaš i sama koliko sam cičala :D

      Izbriši
  17. Oduševljena L'Oreal Pure Reds Exclusive kolekcijom. Već sam kružila oko ruževa, jer, naravno, tamnih ruževa nikada dosta, a čine mi se fenomenalno (recenzije koje do sada pročitah potvrđuju).

    Da li je ovakav set dostupan u prodaji ili se samo pojedinačno može kupiti sve?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ruževi prelijepo izgledaju, probala sam prije Freidu i oduševila me, a sad čekaju slikanje i vjeruj mi da patim gledajući ih tako lijepe u kutiji :(

      nažalost, set je bio press kit, nema u slobodnoj prodaji...

      Izbriši
  18. Cool stvarčice. L'Oreal lakovi su divni. Ne mogu vjerovati da nemam/nikad nisam imala L'Orealov lak :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Wow, baš sam uživala gledajući ove novitete :) Mislim da je L'Oreal set sve zasjenio, stvarno je predivan :)

    OdgovoriIzbriši