Swiss O-Par kura za kosu s D-Pantenolom - a little make up obsessed

Swiss O-Par kura za kosu s D-Pantenolom

Pošto sam potrošila sve svoje maske za kosu, a paketi s feelunique-a kasne, bila sam prisiljena kupiti nešto za njegu kose dok mi ne dođe moja Kerastase maska i odluka je pala na Swiss O-Par kuru s D-Pantenolom. I drago mi je da sam se dovela u ovu situaciju jer sam otkrila super proizvod! Već prije sam čitala hvalospjeve o ovoj kuri/maski, no nikako ju nisam kupovala jer mi se nije sviđalo ovo nespretno pakiranje.


Proizvod dolazi u malo čvršćoj vrećici, u količini od 25 ml i u Mulleru (jedino ju tamo možete kupiti) košta 6,90 kn. Kao što sam rekla, pakiranje je očajno, no tome se lako doskoči, istresla sam sadržaj vrećice u teglicu i sada tako to koristim.
Na deklaraciji piše da je kura za oštećenu kosu – moja nije takva, no kako je prirodno kovrčava, vrhovi su joj suhi i trebam im posvetiti više pažnje. Uz to, kosu teško raščešljavam i po tom pitanju se ova maska pokazala izvrsna! Iako se u zadnje vrijeme ne češljam osim kad operem kosu (jer ju otkad su ove vrućine ne ravnam), kosa je bila u samo dva poteza raščešljana! Uz to, kosa bude mekana i glatka. Imam poludugu kosu i masku stavljam samo na vrhove, pa iako sam je koristila već 3 puta, ima je još sigurno za 2 puta, što ju za 6.90 kn čini isplativom.
Jedina „mana“ ovoj maski je miris, koji mi je nekako starinski, no ne mogu ga definirati. Nije da maska smrdi, ali mi ni ne miriši fino kao npr. Kerastase ili Gliss Kur maske, no za te novce i efekt koji dobijem, zanemarit ću miris. Pošto na moru svaki dan perem kosu, Kerastase mi je malo preskupa investicija u tu svrhu, a i preteška je za svakodnevno korištenje, ovo će biti moj odabir za ljetnu njegu kose, tako da ću je svakako nastaviti kupovati.
Koristite li vi maske za kosu? Imate li kakvu preporuku?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari: