Mini Haul - a little make up obsessed

Mini Haul

Ove vrućine me ubijaju i ništa mi se ne da, pa sam tako i zanemarila blog i sve, moje isprike :D

Slabo i kupujem u zadnje vrijeme jer malo toga trošim po ovim vrućinama, vrhunac su mi transparentni puder, rumenilo i maskara, baš sam neki loš beauty blogger :D

No da vam pokažem što sam zadnje kupila:

Payot Pate Grise


Riječ je o "pasti" za zone skone prištićima i nečistoćama koja se nanosi lokalno i pomaže sazrijevanju prištića kad je riječ o potkožnima, a kad je riječ o aknama vulgaris kakve se meni rade uz vilicu, fino ih isuši i netragom nestanu. Ma divota jedna od proizvoda!
U Farmacia ljekarnama košta 127 kn, a dobijete 15 ml proizvoda.

Druga stvar koju sam dugo čekala iz UK je Kerastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins.Hranjiva maska za suhu kosu, jedan od najdražih proizvoda IKAD. Košta 27.50 € na Feelunique, ne znam koja je cijena kod nas, ali svakako je puno viša.

And last but not the least - Essie Peach Daiquiri ♥


Ovo mi je prvi Essie lakić i ne znam što sam do sada čekala! Uz to što je riječ o prekrasnoj boji, riječ je o laku sa savršenom četkicom i savršene mazivosti. Mislim da je dovoljno reći da sam ga u zadnjih 10-ak dana već tri puta mazala dok mi neki novi lakovi još stoje neotvoreni. Bit će i post sa slikom četkice i boljom recenzijom.
Slijedi osrednja slika, no MORAM vam pokazati tu divotu ♥Kupujete li vi ovih dana išta i što koristite po ovim vrućinama?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. hm, i meni se akne stvaraju uz liniju čeljusti.. grozota! drago mi je što si našla proizvod koji ti odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam mislila da su jajnici, no sve čisto, no svejedno hormoni podivljali nakon što sam prestala pit Yasmin :( no s Pate Grise to riješim bez problema :D

      Izbriši