Nedjelja uz Kevin Murphy Plumping liniju u frizerskom studiju Opium - a little make up obsessed

Nedjelja uz Kevin Murphy Plumping liniju u frizerskom studiju Opium

Nedjelja je dan kad obično odmaram i dan kojim se pokušavam posvetiti sebi, najčešće sam do podneva u pidžami i uživam u sporom ispijanju kave, čitanju novina ili omiljenih mi blogova. Ove nedjelje se Frizerski studio Opium posvetio meni i kolegicama blogericama i nimalo ne žalim što sam šalicu kave u pidžami zamijenila za boravak u prekrasno uređenom Frizerskom studiju Opium u Centru Kaptol.

Opium tim: Sara Krstačić, Laura Arambašić, Martin Posavec, Tea Matičević (kreativna direktorica), Gabriela Hajtl i Andrea Castelli

U Opiumu uistinu paze na sve - tu su vrhunski proizvodi s kojima rade - Alfaparf, Davines i Schwarzkopf boje za kosu koje ne sadrže amonijak, parabene i silikone te su biorazgradive i ne štete organizmu, a koriste i Kevin Murphy šampone i tretmane (upravo su oni bili tema našeg okupljanja), zatim predivan interijer gdje se mislilo na svaku sitnicu, pa do fine kave, cijeđenih sokova te organskih Clipper čajeva koje direktno uvoze iz Engleske. 

Nakon dolaska i kratke prezentacije tijekom koje nas je Tea Matičević (kreativna direktorica) upoznala s novom Kevin Murphy linijom, u svoje ruke su nas uzeli stručnjaci iz Opiuma.


Prvo je na redu bila njega kose Kevin Murphy Plumping linijom, pa ću vam ukratko napisati o njoj.

Kevin Murphy Plumping linija je izrađena tehnologijom koja se koristi za puniji izgled trepavica uz pomoć kombinacije tripeptida, biljnih ekstrakata i oleinske kiseline iz ekstrakta korijena biljke Hemsleya amabilis. Produljuje fazu rasta kose čime se dobiva gušća i punija kosa. Daje volumen tankoj kosi, stvara puniji izgled i sprječava ispadanje kose. Sastoji se od tri proizvoda - šampona, regeneratora i leave-in tretmana.


  • Kevin Murphy Plumping.Wash (šampon za kosu) 
Obogaćen je ekstraktom korijena đumbira i proteina iz riže zbog čega tankoj kosi daje snagu i gustoću. Kosa i vlasište su revitalizirani i osvježeni. 

Osim toga, Plumping.Wash šampon sadrži i ekstrakt koprive bogat željezom sa stimulirajućim svojstvima čime pomaže smanjiti razinu DHT-a (dihidrotestosterona). Izvrstan je izvor aminokiselina potrebnih za pravilan rast folikula. Stimulirajuća svojstva ekstrakta koprive također pomažu potaknuti mikrocirkulaciju u vlasištu. 

Tu je i sok aloe vere – prirodan regenerator bogat vitaminima i mineralima koji ubrzava rast kose, povećava dotok krvi u vlasište i regulira proizvodnju sebuma.


  • Kevin Murphy Plumping.Rinse (regenerator za kosu)
Obnavlja i vraća snagu kosi, a sadrži ekstrakt bambusa i oleinsku kiselinu iz ekstrakta korijena biljke Hemsleya amabilis.

Obogaćen je shea maslacem koji vraća vlažnost suhoj i oštećenoj kosi od korijena do vrhova, štiti kosu od vremenskih uvjeta, suhoće i pucanja. Osobito blagotvorno djeluje na toplinski i kemijski tretiranu kosu vraćajući joj sjaj.

Biotin vitamin B/Biotinol tripeptid-1 prodire u kosu čineći je jačom te stvara zaštitni sloj i u najekstremnijim uvjetima vlage. Kao i šampon, regenerator je obogaćen proteinima, ali i aminokiselinama iz riže koji regeneriraju i osnažuju te pomažu povećati promjer stabla vlasi kose kako bi se postigla vidljivo deblja i svilenkasta kosa luksuznog izgleda.

Upotreba: nanijeti na netom opranu kosu, ostaviti na kosi minutu-dvije i isprati.

  • Kevin Murphy Body.Mass (leave-in tretman)
Riječ je o tretmanu koji se ne ispire s kose, a glavna mu je uloga kosu činiti gušćom i spriječiti njeno lomljenje, što mu omogućuju flavonoidi iz agruma i ekstrakti korijena đumbira, koprive i peršina.

Obogaćen je oleinskom kiselinom iz ekstrakta korijena biljke Hemsleya amabilis koja osnažuje korijen kose, ima antioksidacijska i protuupalna svojstva koja pomažu u obnavljaju i sprečavanju oštećenja prouzročena DHT-om. Ekstrakt cvijeta lotosa je omekšivač sa snažnim umirujućim efektom koji kosu ostavlja mekom i podatnom. Obnavlja, čisti i vraća ravnotežu kosi.

Uz to, mogu vam reći da cijela linija miriše predivno, a miris se dugo zadržava u kosi ♥
Za više dojmova, proizvode ću temeljito isprobati, pa ćete kroz neko vrijeme moći i čitati o njima na blogu.

Proizvodi se mogu kupiti u Opiumu te ostalim salonima koji rade s Kevin Murphy proizvodima. 

Za mene je bila zadužena Andrea Castelli, divna mlada dama koja mi je dala i preporuku za proizvod koji je izvrstan za osobe sa seboreičnim dermatitisom pošto sam joj se požalila na taj moj problem - riječ je o spreju ili kremi (moj odabir će ipak biti krema) iz Anti.Gravity linije.


Dok sam bila u njenim rukama, uz kavu i cijeđeni sok, tu su bili i kolačići iz Mak na konac - još jedan primjer kako se misli na sve - jasna je poveznica maka i opiuma :)


Andrei sam dala odriješene ruke prilikom feniranja, a odlučila se za frizuru kakvu i inače rado nosim, a na donjoj slici možete vidjeti i rezultat :)


Nakon friziranja je na red došla i manikura - tu se za nas pobrinula Gabriela koja mi je skinula stari lak, malo sredila kožicu, te nanijela novi lak - odabrala sam OPI Sao Paulo Over, no nažalost nemam tu sliku da vam ju pokažem. 

Ono što nisam naglasila, a trebala sam jest da je salon dog friendly, što me potpuno oduševilo i sve smo se uhvatile maženja Tonke i Gite (na koje često možete naići tamo), a čak su malo i pozirale ♥


Puno hvala kompletnom Opium timu koji nam je otvorio svoja vrata u nedjelju kako bi se u potpunosti mogao posvetiti nama i što su nam uljepšali nedjelju mazeći i pazeći našu kosu. Tijekom 11. i 12. mjeseca će studio raditi i nedjeljom, pa i vi možete nedjeljom doći na tretmane i frizuru. 

Isto tako hvala i Saniji, PR-ici iz Drimie koja nas je pozvala i također nam pravila društvo i koja nam nedostaje na donjoj slici :(


I za kraj jedna slika nas blogerica  s našim lijepim frizurama (fali nam Andrea jer je brzo zbrisala): Martina (Dear Skin blog), Persa (Beauty & Sweets), moja malenkost, Martina (Alter Ego Style blog)


slike: Igor Nobilo

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Obožavam Martina, a i Gitu i Tonku, zaslužni su da se uvijek ugodno osjećam tamo <3
    Nisam bila otkad imaju novu liniju, vjerujem da ću ju isprobati slijedeći put jer je po opisu baš za moju kosu
    Matea

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau, kakve loknice! Svima su frizure totalno fab. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. baš ste sve lijepe na slikama :)

    OdgovoriIzbriši
  4. divne ste a frizurice su za sve pohvale

    OdgovoriIzbriši
  5. bas lipo! svidjaju mi se njihove ''uniforme''

    OdgovoriIzbriši
  6. Gledala sam tvoje slike na blogu, ali čini mi se da nikad nisam vidjela baš cijelo lice ili je bilo iz nekog kuta, sad sam tek prvi put vidjela kako točno izgledaš i baš se iznenadila jer na drugim si slikama izgledala drukčije :D Nisam mislila u lošem smislu :D
    Čini se da vam je bilo baš super, a KM Plumping je, čini mi se , baš nešto što bi meni odgovaralo :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sad upadam kao padobranac! Samo da pitam kada ce recenzija za avon anew nutri kremicu? Pozz

    OdgovoriIzbriši
  8. Eh da je više ovakvih nedjelja :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasno provedena nedjelja, baš vam je bilo lijepo :D Psići su mi preslatki, baš za gnjaviti i maziti :D

    OdgovoriIzbriši