Obsessed with... #06 - a little make up obsessed

Obsessed with... #06

Konačno nam je došlo pravo ljeto odnosno vrijeme je konačno prilagođeno ovom dijelu godine. Kod mene to znači minimum šminke, puno hidratacije i osvježavanja i vrijeme laganih mirisa, tako da je i ovotjedni Obsessed with... post u znaku takvih proizvoda.



O L'Occitane Frisson de Verveine Ledenoj svježini citronovca sam pisala u OVOM POSTU. Riječ je o predivnom, osvježavajućem mirisu idealnom za vrućine koji stvarno kao da odašilje valove ledene svježine. Mislim da će mi ovo biti jedan od najvjernijih pratitelja u vrućim danima.

La Roche-Posay termalna voda* je moj putni partner, koji se nalazi u mojoj torbici i služi za hidrataciju i osvježenje kad sam izvan stana. O njenim dobrobitima sam pisala u OVOM POSTU



Melvita cvjetna vodica damaščanske ruže je stalno uz mene, bilo u ovom putnom pakiranju bilo u velikom pakiranju koje mi stoji u hladnjaku i kojeg koristim umjesto tonika ovih dana, a dodatni bonus je što me i osvježavaju (posebno kućna verzija zbog svoje hladnoće). Ovo mi je omiljeni hidrolat, a recenziju možete pročitati OVDJE

Avene termalna voda mi služi za osvježavanje i hidrataciju kad sam doma jer mi se ne da vući veliku bočicu sa sobom u torbi. Njena recenzija ne postoji na blogu, no riječ je o blagoj termalnoj vodi koja hidratizira, umiruje crvenilo te ublažava ubode insekata. Jedna je od tri koje jako volim (ostale dvije su LRP i Vichy) i koje već godinama rotiram.

Volite li i vi koji od ovih proizvoda? Što je bilo kod vas ovog tjedna u centru pažnje?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

3 komentari:

  1. L'Occitane miris mi baš odgovara u ove tople dane, a odlične su mi i obje termalne vode. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerujem da Loccitane divno mirise, mada ga nisam imala priliku probati. Imala sam ranije nesto slicno njihovo od verbene, veoma osvjezavajuce.
    Avene termalnu sam jedno vrijeme koristila pa batalila. Nisam primjecivala nikakvu posebnu korist. Na plazi po licu prscem obicnu mineralnu negaziranu vodu koju cuvam hladnu u posebnom neseseru sa uloskom za hladjenje.

    OdgovoriIzbriši
  3. ovaj L'Occitane miris mi izgleda tako primamljivo, kao da je nešto što se može popiti i osvježiti hehe :D
    Avene termalnu vodu imam u planu nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši