New in #5 - a little make up obsessed

New in #5

Ovaj mjesec sam minimalno kupovala jer sam imala nekih drugih izdataka, no kako je kraj mjeseca, vrijeme je za ovomjesečni new in :)


Ovaj mjesec sam više trošila na tehnologiju (svih vrsta), a što se kozmetičke tehnologije tiče, tu su se našli novi Remington fen za kosu i Remington Sleek&Curl pegla za kosu. Kad su u pitanju aparati za kosu, svoje srce redovito poklanjam Remingtonu. I prije ovog fena sam imala Remington fen, no on je dao svoje i izdahnuo nakon godina korištenja. Neko vrijeme sam se snalazila s nekim drugim fenom, no kad sam opet počela koristiti Remington, shvatila sam da mu nije ni sluga.

Remington Sleek&Curl pegla za kosu mi je druga takva po redu. Prva je tragično završila - naime, ostavila sam ju da se hladi na podu i zaboravila sam da je na podu, išla na rikverc i stala na nju. Kvrcnuo je zglob, odnosno ta pastika, pa je pegla postala neupotrebljiva. Sreća u nesreći je ta da je bila hladna kad sam stala na nju. Uglavnom, nisam ni trenutka dvojila koju ću peglu uzeti. Izvrsno ravna moju kovrčavu kosu, brzo s njom mogu raditi, ne vidim da mi je kosa oštećena od nje (no dobro, tu pun znači i korištenje mog voljenog Kerastase Nectar Thermique proizvoda za zaštitu od topline), a može se koristiti i za kovrčanje. Meni savršeno obavlja svoj funkciju, a da sam zadovoljna, dovoljno govori i ponovljena kupnja.



U ljeto uvijek ima puno noviteta kad su u pitanju proizvodi sa SPF, pa su se neki našli i kod mene. To su Vichy nevidljivi hidratantni sprej SPF 50* i Vichy Capital Soleil pjena za djecu*. Sprej imam ideju koristiti i po gradu jer bi trebao biti nemastan, pa ću probati kako funkcionira kao obnova zaštite preko šminke, dok će pjenu isto biti zabavno koristiti - na moru. 


U lipnju je održan event Volim trčanje, a La Roche-Posay je bio jedan od sponzora. Iako mi blogerice nismo trčale, došle smo podržati akciju, a tom prilikom sam dobila la Roche-Posay Anthelios XL Comfort Cream* i La Roche-Posay termalnu vodu*.


Na testiranje su mi došle i neke Makeup Revolution stvarčice s PinkPanda webshopa. Tu su se našli Makeup Revolution Vivid Baked Bronzer Ready To Go* (recenzija). Sticks & Stones paleta sjenila*, ruž u nijansi Depraved* i lak za nokte*.


Biotherm PURE∙FECT SKIN Anti-Shine gel za čišćenje lica* i Biotherm Aquasource Deep Hydration Replenishing Gel krema* su proizvodi koje sam dobila na Summer Escape eventu, a spomenula sam ih i u postu o trenutnoj večernjoj njezi lica.


Avene Losion za čišćenje netolerantne kože je proizvod koji sam kupila na blef, no zasad mi se sviđa, a tu je i ponovljena kupnja - Payot Elixir d' Eau (recenzija). 

Pisala sam vam o predstavljanju Dr. Stribor kozmetike u ovom postu. Na predstavljanju sam dobila Vanilija&Naranča kremu, Ruža&Argan kremu i Dermaplanta kremu.


Nivea Powder Touch je dezodorans čiji sam primjerak dobila na BBDay i tako mi se svidio da sam ponovila kupnju. Kako sam ga preporučila mami, i ona ga je počela koristiti i njoj se sviđa, pa mi je kupila još jedan primjerak da imam u rezervi.


Na testiranje sam dobila i neke Paula's Choice proizvode - Paula's Choice CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid, Extra Strength* i Paula's Choice Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum*.

Yves Saint-Laurent Baby Doll Kiss&Blush u nijansi 02 Rose Frivole* je proizvod o kojem će svakako biti još riječi  na mom blogu. Zasad je završio i u Obsessed with... postu, dakle - sviđa mi se. 



Avon Percieve Soleil* mi je došao još krajem prošlog mjeseca i od tada ga jako često koristim. Njegova recenzija je već na blogu. 


Stigli su mi i neki stari i neki novi Aussie proizvodi - Aussie Miracle Moist šampon* sam već imala prilike isprobati, kao i 3 minute Miracle Reconstructor* (recenzija), a noviteti su Aussie Dessata četka za kosu (izvrsna je!) i Miracle Recharge Moisture* (leave in regenerator).


To je to što se tiče mojih noviteta za ovaj mjesec. Što ste vi ovog mjeseca kupovale/dobile?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

31 komentari:

  1. Super noviteti. :) Najviše me zanimaju Biotherm proizvodi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. isprobavam ih, tako da će svakako biti recenzije :)

      Izbriši
  2. Mene zanima Depraved ruž baš je lijep, tražila sam po netu swatcheve i nije mi nešto pigmentiran, kako se tebi čini ??? :D
    Uživaj u svim tim ljepotama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iskreno - nisam ga još isprobala :)
      Nisam ga stigla poslikati, pa još čeka prvo korištenje, no javljam dojmove svakako ;)
      I hvala, uživam :*

      Izbriši
  3. odlično su noviteti, navikla sam već :)
    cela aussie gomilica je preslatka :))
    super ti je ideja kako da koristiš ovaj Vichy nevidljivi sprej :)
    čekamo detaljnije izveštaje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Lena :)
      Bit će detaljnije izvješće svakako :)

      Izbriši
  4. Divni noviteti su se ovdje nakupili :D Sve mi se sviđa, a najviše me zanima Paula's Choice serum i Biotherm gel za čišćenje lica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serum još nisam počela isprobavati jer bi bilo previše noviteta na licu odjednom, no gel isprobavam i bit će kroz cca. 2 tjedna recenzija :)

      Izbriši
  5. Super noviteti! Najviše me interesuju Paula's Choice proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kupila sam Sleek&Curl ove godine i stvarno sam zadovoljna. Fantastična pegla :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Recenzija Paula's Choice ASAP! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će, čim dobro isprobam da mogu prenijeti dojmove :)

      Izbriši
  8. Najviše me zainteresirala pegla za kosu! Već duže vrijeme je namjeravam kupiti, a ne znam koja je marka najbolja. Također sam se bojala da mi ne ošteti moju dugu kosu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dok Nives ne odgovori, ja mogu potvrditi da je ta pegla odlična!! ;)
      Činjenica je da će ti svako feniranje, sušenje kose ili peglanje ovakvim aparatima oštetiti kosu no ako ju adekvatno njeguješ ona će ostati zdrava a oštećenja koja se ne mogu izbjeći, biti minimalna ;)

      Izbriši
    2. Nisam isprobavala ghd koje su jako hvaljene (ali i 3x skuplje), no ja sam Remingtonom prezadovoljna. Sleek&curl je izvrsna jer već pri temperaturi od 180 stupnjeva super izravna moju kovrčavu kosu uz minimum muke i još važnije - minimum vremena.
      Može se koristiti i za kovrčanje i tu je isto izvrsna.
      Što se tiče oštećenja - kao što sam napisala, mislim da kod mene veliku ulogu igra korištenje Kerastase Nectar Thermiquea koji je izvrstan proizvod za zaštitu od topline. Tako da potpisujem Melin komentar :)

      Izbriši
  9. Super noviteti :-) Zainteresirala si me za Nivein dezodorans. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mišljenja su navodno podijeljena, meni se jako svidio, a ja inače jako teško nalazim dezodorans kojim sam zadovoljna :)

      Izbriši
  10. Remington je super. Imam njihov figaro i dobro me služi :) Voljela bih i peglu pa me zanima koliko si svoju platila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je bila 350 ili 360 kn (u Mulleru, no svugdje je bila otprilike ista cijena), no mislim da je trenutno na akciji u Intersparu za 260 kn ali nemoj me 100% uzimati za riječ - možda je akcija i prošla. U svakom slučaju, puna cijena je 350/360 kn :)

      Izbriši
  11. Krasni noviteti kod tebe <3 Počevši od Remingtona pa do Paula's Choice, YSL kojeg i sama volim te ovog Payot seruma kojeg jedva čekam nabaviti.
    Jedva čekam recenzije za Paulu i Biotherm gel za umivanje :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Anchi, znajući tvoj ukus, ovo ima posebnu težinu :)
      Payot serum ima moje preporuke od srca :)
      A recenzije Paule i Biotherma će biti svakako - čim detaljno isprobam :)

      Izbriši
  12. Lijepe nove stvari :)
    zanima me baš Avene Losion za čišćenje netolerantne kože, Avene Losion za čišćenje netolerantne kože i Avon parfem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o parfemu sam pisala, a bit će i recenzija Avene losiona svakako :)

      Izbriši
  13. Mene baš zanimaju tvoji dojmovi Makeup Revolution palete, čini mi se fUll slična onoj koju sam ja dobila pa da malo usporedimo zaključke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja čak mislim da smo dobile istu :)
      sad ću imati malo više vremena poigrati se njome, pa će i recenzija. i mene zanimaju tvoji zaključci :)

      Izbriši