New in #4 - a little make up obsessed

New in #4

Iako sam planirala objaviti ovaj post ranije jer je prošlo puno vremena od zadnjeg new in posta (trudim se pisati ih sredinom mjeseca), jednostavno nije bilo vrijeme za to, no toliko se toga nakupilo da što duže čekam, to će biti više stvari i veći post, a treba i voditi računa o tome što vam dugujem pokazati.


Probat ću ići manje-više kronološki, pa da ne duljim... :)
Još u travnju sam bila na predivnom blogerskom brunchu u organizaciji Lancôme tima (o čemu ste mogle čitati ovdje) i tom prilikom smo dobile La Vie Est Belle EDT, Blush Subtil u nijansi Rose Paradis i Lip Lover u nijansi Rose Attrape-Coeur.



Afrodita je nedavno na tržište lansirala novu, Clean Phase liniju i dobila sam ju na testiranje. Linija se sastoji od mlijeka za čišćenje lica, micelarne otopine, tonika za suhu i osjetljivu kožu te onog za normalnu do masnu, skidača šminke oko očiju (čiju recenziju ste mogle pročitati ovdje), kremastog pilinga, gela za umivanje te pjene za umivanje. Zasad sam isprobala tek skidač šminke oko očiju, pjenu i piling, dok ostali proizvodi i dalje čekaju korištenje.


Novexpert mi je poslao svoju Repulp masku koja mi je izvrsno poslužila zbog vremenskih uvjeta koji su bili u travnju i svibnju, stvarno je bilo neobično vjetrovito za ovaj dio godine. Zahvaljujući takvim vremenskim uvjetima, mogla sam ju posebno dobro testirati i uskoro možete očekivati recenziju.


Nuxe Hrvatska tim mi je poslao Bio Beaute BB kremu koju sam jako puno koristila u zadnjih mjesec i pol, završila je u travanjskim favoritima i isto možete očekivati njenu recenziju.


Olival je proslavio 20 godina rada i tom prilikom smo bile pozvane na proslavu gdje su predstavljeni noviteti koje smo dobile za testiranje. Od proizvoda za tijelo smo dobile na testiranje mlijeko za sunčanje, kao i verziju za djecu (no moja je već završila kod meni najdraže bebe pa je nema na slici), Glitter ulje za sunčanje novitet), kremu za ruke s lavandom, olovku za jačanje noktiju i pekmez za ubrzano tamnjenje (novitet).


Za njegu lica sam dobila proizvode iz linije s uljem smilja: tonik, hranjivu masku za lice i  regenerativnu kremu. Tonik sam već uvrstila u svoje drogerijske favorite, a i ostali proizvodi su hvaljeni, no morat ćete pričekati na moje dojmove. Masku sam počela testirati, no krema čeka svoj red. Više o samom događanju možete pročitati ovdje


Isti dan nakon Olivala sam žurila na druženje s Avonom gdje su nam predstavljeni novi Gel Finish lakovi. Tom prilikom sam dobila lakove u nijansi Red Velvet (swatch) i Pink Parfait (swatch), kao i SuperShock Brights maskaru u nijansi Violet i Passion for Dance body mist.


Taj tjedan sam imala i mini tretman u L'Occitaneu o čemu ste mogle čitati ovdje, a tom prilikom sam dobila BB kremu za besprijekornu put i Koncentriranu uljepšavajuću maglicu od badema.


Le Petit Marseillais je imao službeno predstavljanje svojih proizvoda (mada sam ih počela voljeti i prije službenog predstavljanja) i tom prilikom sam dobila šampon i regenerator iz linije s karite i medom, Hidratantni balzam za tijelo s katire maslacem, eteričnim uljem kamilice i mlijekom smokve i gel za tuširanje Lait de Vanille, dok sam gel za tuširanje Pin&Criste Marine kupila kao dodatak svojoj LPM kolekciji.


Stigli su mi na isprobavanje i Vichy noviteti. Aqualia Thermal liniju inače obožavam, tako da polažem velike nade u novu Aqualia Thermal Creme Legere Hydratation Dynamique, a BB kremu sam do sada isprobala svega nekoliko puta, no ima potencijala. Bit ćete u toku :)


Na testiranje su došli i novi La Roche-Posay proizvodi, Toleriane Ultra Fluid (Toleriane Ultra krema (recenzija) mi je puno pomogla kad mi je divljao seboreički dermatitis, pa polažem velike nade i u ovaj fluid) i Anthelios XL Ultra Legere Fluid koji testiram i koji mi se zasad jako sviđa, no prerano je za konačni dojam.


Pearl Drops proizvodi su odnedavno dostupni u dm-ovima, a verzija za osobe koje piju puno kave i čaja je verzija koju godinama koristim i jako volim. Uz nju su dostupne Hollywood Smile i Instant White verzija.



Stigli su mi i L'oreal Revitalift noviteti.


Oriflame ima novu liniju proizvoda THE ONE. Neke ću sama isprobati, a neke sam izdvojila za vas.


Draga čitateljica je išla u Berlin, pa se ponudila kupiti mi nešto ako mi treba, bila sam skromna (jer sam još uvijek kao na no buy režimu) pa sam naručila ebelin "beauty blender", p2 kremu za kutikulu, te tri p2 laka - mogle ste već vidjeti nijansu Lovely na blogu - KLIK).


U KOZMO drogerijama se odnedavno nalaze ekskluzivno Cabana Sun i Tropic proizvodi za sunčanje i njegu poslije sunčanja, pa sam i ja dobila dva noviteta.


Iz Novexpert laboratorija nam je stigao novitet - Repulp Booster s čak 1,6% hijaluronske kiseline (za usporedbu, filleri imaju 2%). Prisustvovala sam zanimljivom događanju/predavanju koje su nam održali Cyrille Talange, generalni direktor Novexperta i Stribor Marković, dr. sc. 


I za kraj sam ostavila rezultat mog no buy režima (uz one gore ebelin i p2 stvarčice) - Alpha H Balancing Moisturizer And Gentle Exfoliant, dva essence lakića (u nijansama baby you're a firework i hello rosy), Max Factor Colour Elixir ruž u nijansi #827 Bewitching Coral (recenzija), diego dalla palma ruž u nijansi 31 (njega sam osvojila na njihovoj Facebook stranici), Stila bronzing powder shade 01. Zaboravila sam ulikati i Dr. Pasha Argan kremu koja je ponovna kupovina, a o kojoj ste mogle čitati ovdje


I konačno sam došla do kraja! Mislim da ću od sada češće objavljivati new in postove jer je to stvarno posao i pol kad se skupi ovoliko proizvoda.

Pišite mi što vas zanima i o čemu želite čitati :)
Što ste vi kupile/dobile u zadnje vrijeme?

CONVERSATION

46 komentari:

  1. Što bi tek bilo da nisi na "no buy" režimu :D Predivni noviteti i stvarno ne znam odakle da počnem:) Uglavnom najviše me zanima LRP Anthelios XL Ultra Legere Fluid , Pearl Drops, Cabana Sun i Tropic <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      od sveg ovog će najprije biti LRP fluid :)

      Izbriši
  2. Krasni noviteti, mada moram priznat da mi je za oko zapeo NovExpert Repulp Booster pošto mi je njihova Repulp maska savršena! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to je proizvod koji ću svakako recenzirati, i ja imam velika očekivanja :)

      Izbriši
  3. Mene zanima recenzija ebelinove spužvice. Ja sam napravila recenziju essenceove spužvice i bila je horor - jednostavno pretvrda. Za ebelinovu sam čula samo pohvale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence nisam probala, no bit će recenzija ove i usporedba s Real Techniques spužvicom :)

      Izbriši
  4. Mene zanima LRP fluid, krema iz iste linije ima odlican sastav ali ne volim kreme od kojih se sjajim a fluid bi trebalo da je vise za mesovitu i masnu kozu pa se nadam da ce mi bar fluid odgovarati.:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja se nadam da e fluid biti dobar sad za ljeto jer mi krema ljeti nikako ne odgovara :)
      javim dojmove kad isprobam :)

      Izbriši
  5. Joj koliko divnih proizvoda na jednom mjestu :) mene ponajviše zanima l'oreal maguc blur , i Alpha H Balancing :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alpha H Balancing me bio osvojio na temelju testera, no bit će o njemu svakako dojmovi, kao i o loreal magic bluru :)

      Izbriši
  6. Stvarno lijep new in! Zanima me recenzija Pearl Dropsa jer bas trazim nesto slicno i nadam se da ces imati pozitivne dojmove pa da si ih prigrabim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onaj coffe&tea koristim godinama (periodično) i stvarno je ok, skida naslage i vidim razliku u fazama kad ga koristim i ne koristim. Da se razumijemo, neće zubi postati biserno bijeli od toga jer nema takav sastav, ali neka razlika se ipak vidi :)
      Trenutno isprobavam Hollywood smile i isto mi se čini dobar :)
      Ono važno za naglasiti jest da je on dopuna oralnoj higijeni, te se koristi ili nakon paste za zube ili u kombinaciji s njom

      Izbriši
  7. Wooow! Prava vojska noviteta :D Mene baš zanima Lancome rumenilo, Loccitane i Novexpert stvarčice i Stila bronzer :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Svašta divnog si dobila, a ruž mi je najljepši jer je baš moja boja a imam već Pink Brandy iz te linije i volim ga nositi. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasna hrpica! :) Svašta me zanima - Ebelin spužvica, Vichy Aqualia, Lancome rumenilo, Diego ruž, Les Petit Marseillais... p2 kremu za kutikule i par sandića sam i ja nedavno dobila od frendice koja je išla u Njemačku. :) A uskoro i ja idem u Berlin pa možda uzmem još nešto (a i tebi mogu donijeti ako ti što treba :) )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, pamtim ponudu, hvala :*
      A od nabrojanog će biti dojmovi svega relativno brzo osim Vichy Aqualie jer ju još nisam ni probala :)

      Izbriši
  10. koliko lipih stvarcica!
    mene najvise zanima novexpert :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. maska će biti uskoro recenzija jer je dobro isprobana, a za booster će recenzija ići tek za nekih mjesec dana :)

      Izbriši
  11. Nije mi jasno zašto ni kod vas ni kod nas nema P2 :/ nepravda :/
    btw divni su ti noviteti :-) jako lijepo mi izgleda Oriflame puder

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno je nepravda :/
      i hvala ti, a puder moram priznati da još nisam ni probala :(

      Izbriši
  12. Ovaj put ću biti kratka, NovExpert Repulp Booster me najviše zanima!

    OdgovoriIzbriši
  13. ima li nesto sto ti se ne svidja??? moze za promjenu malo? znam da je nezahvalno sponzorske stvari negativno recenzirati, al ispada da je tebi sve pun pogodak. aj malo kriticnosti...zato vas I citamo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmmm... sad sam išla čitati tekst da vidim što sam to toliko nahvalila budući da većinu proizvoda nisam još ni isprobala, što sam i napisala nego da se nadam da će mi odgovarati iz ovih ili onih razloga, a od onoga što sam isprobala (i napisala to gore) pohvala za Afrodita okoloočni čistač stoji (a to potvrđuju i komentari djevojaka (koje taj proizvod nisu dobile nego kupile) ispod te recenzije, za Nuxe BB kremu sam napisala u postu koji sam linkala da nije idealna i koje zamjerke imam na nju (no generalno se meni sviđa tim zamjerkama usprkos), Pearl Drops ne bih koristila godinama da mi ne valja, a Olival tonik mi je isto divan.
      Na mom blogu postoje recenzije sa super dojmovima, one s mlakim (nit' smrdi nit' miriši), kao i one s lošim recenzijama, pa ukoliko me draga Anonimna pratiš, to si mogla zamjetiti.

      A to je li nezahvalno negativno recenzirati sponzorske stvari - pa ne bih se složila jer se PR-ovci uglavnom slažu da je svaki publicitet dobar publicitet ;)
      I mislim da mi moj dobar glas i ono što radim već skoro 2,5 godine znače puno više od besplatnog tonika od 20-30 kn ;)

      Izbriši
    2. Opet neke jalne anonimuše! :D Ne daj se Niveeeees!

      Izbriši
    3. ja sam uvijek za kritiku kad je opravdana, ali kad mi se to napiše u postu kao što je ovaj, onda nešto ne štima :)
      A za anonimke ionako znamo da zapravo nisu toliko anonimne, lako se iz IP adrese nađe o kome je riječ :)
      Moji tekstovi govore sami za sebe, tako da se ja tu stvarno nema što pravdati :)

      Izbriši
  14. Puno noviteta dijelimo a ono što ne dijelimo čekam recenzije ;).

    OdgovoriIzbriši
  15. Koliko dobrih stvarii :D :D
    najviše me zanima i voljela bih čitati o Lancome dekorativi, Le Petit Marseillais stvarčicama, jer imam u planu uskoro kupiti nešto od njih, Pearl drops proizvodima, i Ebelin beauty blenderu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo, jedan od tih postova će vjerojatno ići danas :)
      A Pearl Drops ti mogu preporučiti one koje sam ja koristila - coffee & tea (dugogodišnji favorit), vidim razliku između faza kad a koristim i ne koristim, a čini mi se da je i Hollywood smile na tom putu :)

      Izbriši
  16. Woooooow i još jednom woooooow.. divni divni noviteti stvarno.. Ukrala bi ti sve :)))

    OdgovoriIzbriši
  17. Volim new in postove :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivni noviteti i sve me zanima :D LRP fluid imam, ali matirajući za masnu kožu i za sada sam oduševljena s njim :D Jel znaš možda jel se ostali Le Petit Marseillais proizvodi (osim gelova za tuširanje) mogu kupiti kod nas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. misliš na LRP anthelios fluid?
      Što se tiče LPM - kod nas se mogu kupiti gelovi u 8 mirisa, 3 vlinije šampona/regeneratora i 2 mirisa balzama/losiona za tijelo. Ja bih rado da uvedu i ostale stvarčice koje imaju u Franc., ako bude dobar odaziv, valjda budu, nadam se :)

      Izbriši
    2. Da, samo što LRP anthelios fluid za masnu kožu ima 30 spf. Bilo bi odlično da uvezu i ostale stvarčice jer su mi se kao brend jako svidjeli na prvu :D

      Izbriši
    3. eh šteta, ja ne idem ispod 50 (iako između 30 i 50 zapravo nije neka velika razlika, ali nekako se sigurnije osjećam s 50).
      I slažem se da bi bilo super da još toga uvezu, divnih stvarčica sam vidjela na službenoj stranici...

      Izbriši
  19. Wow, toliko toga finoga :D Sve me redom zanima tako da samo piši ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. Naravno da Niveska ima jedan od najboljih new in postova :DD Sve mi se redom sviđa a neke su nam stvari i zajedničke. Veselim se recenziji Novexpert noviteta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha hvala draga :))))

      bit će recenzija, vrijedno isprobavam :)

      Izbriši
  21. Ne znam odakle da krenem :-D
    La Vie Est Belle mi je bio bzv kada sam ga isprobala, ali sam nedavno dobila nekoliko testera u parfumeriji i iznenadila se kako je lijep zapravo. Sad ga želim :-D
    Najviše se veselim recenzijama za Repulp masku, Nuxe BB kremu i L'Occitane Almond Milk Veil. <3

    Kako miriše ovo Cabana Sun ulje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da će la vie Est Belle uskoro biti tvoj :)

      ulje nisam probala, premali mi je faktor, tako da mislim da ću ga proslijediti, no trebao bi mirisati po kokosu :)

      Izbriši