Empties 2014. - vol. 1 - a little make up obsessed

Empties 2014. - vol. 1

Odmah da vas pripremim za jedan dugačak post - možda bi mi bilo pametnije da sam pisala češće empties postove, ali eto, nekako se dogodilo da je ovo empties post za prvi kvartal 2014. (ovaj mjesec nisam još ništa potrošila).



Počet ću kao uvijek s preparativom i to kao uvijek od lica prema dolje :)

Što se tiče čišćenja lica, tu se našlo nekoliko proizvoda:


  • Earth Science A-D-E Creamy Cleanser je divno mlijeko za skidanje šminke. Proizvod mi se jako svidio i vrlo vjerojatno ću ga kupiti opet za iduću zimu. Detaljnu recenziju ste mogli pročitati ovdje
  • L'Oreal dvofazni skidač okoloočne šminke je proizvod kojem se rado vraćam. Ne iritira moje oči niti okoloočno područje, a super skida šminku.
  • Vichy micelarna* - jedna od meni najdražih micelarnih kojoj se uvijek rado vraćam. Nažalost, nema samo svoju recenziju, no o njoj ste mogle čitati u mom tekstu Usporedna recenzija micelarnih otopina (klik na post). Iako sam od tada isprobala još nekoliko micelarnih (o čemu ću pisati nastavak tog posta s usporednim recenzijama), i dalje mi je u vrhu.
  • Murad Clarifying Cleanser* je proizvod o kojem imam podijeljeno mišljenje - super je po čišćenju lica, no isušuje, pa nažaost više ne nabavljam koliko god bio efikasan po pitanju čišćenja. Detaljnu recenziju ste mogle čitati u ovom postu.
  • Clinique 7 day scrub cream - jedan od meni najdražih pilinga. Nježan, a istodobno djelotvoran. Već imam novu tubicu izvađenu iz zaliha. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje
  • Skinlite Nose Pore Strips - proizvod kojim nisam u potpunosti zadovoljna, no nisam našla ništa bolje. Do sad sam ove flastere izmjenjivala s Balea flasterima, no zadnje kupljeno pakiranje Baleinih flastera me razočaralo, tako da od sada kupujem samo ove. Uklone mitesere s nosa, no ne u potpunosti. Ako znate bolji ovakav proizvod, vičite :)
Po pitanju njege lica, tu su se našli slijedeći proizvodi:


  • Balea Wasser Spray - ostatak od prošlog ljeta. Zapravo ne radi ništa po pitanju njege (zapravo sam ju trebala staviti u kategoriju "beskorisni proizvodi"), no tu i tamo bih se našpricala njome, kao hidratacija, tek toliko da se potroši.
  • Formula 10.0.6. So Totally Clean tonik za lice* - jedan od rijetkih tonika koji može stajati uz bok s mojim voljenim zelenim Garnierom. Može se koristiti i za skidanje šminke, a čak i tu funkciju obavlja solidno. Svakako ga mislim kupiti nekad opet. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje
  • Garnier Essentials tonik - moj HG tonik (plus pred Formulinim mu je niža cijena). Novi je već u upotrebi, a recenziju možete pročitati ovdje
  • Bioderma Sebium Serum - još jedan HG proizvod. Obožavam ga, divno mi je očistio lice. Samo zato jer sam prokleto znatiželjna planiram kupiti jedan Alpha-H proizvod kao zamjenu, no na jesen ga sigurno opet kupujem jer ništa ne drži moje lice pod kontrolom kao taj serum ♥ Recenziju možete pročitati ovdje.
  • Caudalie Pulpe Vitaminee Anti-Rides krema za lice - predivna krema, potrošila sam 3 pakiranja, mislim da to dovoljno govori koliko mi se svidjela. Recenziju možete pročitati ovdje.
  • Skin79 White Vita C serum - izvrstan serum s C vitaminom, planiram ponovnu kupnju. Detaljnu recenziju možete pročitati u ovom postu.
  • Vichy Liftactiv Serum 10 Oči & Trepavice* - proizvod koji me se nije nešto ekstra dojmio. Nije bio loš, no nije bio ni nešto čudotvoran da bih ga poželjela ponovno u svojoj kupaonici. Za recenziju klik na link :)
Što se tiče kose, isprobavala sam neke nove šampone, pa tu nemam puno proizvoda za navesti, samo:


  • Batiste Blush šampon za suho pranje kose - moj omiljeni šampon za suho pranje, recenziju ste mogle pročitati ovdje.
Vezano za higijenu i njegu tijela, tu sam bila jako vrijedna, pa sam tako potrošila:


  • Biobaza Harmony Bademovo mlijeko za tijelo - proizvod koij još nije dobio svoju recenziju no svakako će ju dobiti - novo pakiranje je već otvoreno, a to nešto govori o tome kako mi se svidio proizvod :)
  • Borotalco Original Fresh - jedan od meni dražih dezodoransa. Nije da se uopće ne znojim s njim (no takav dezodorans još ni nisam našla), no fino miriše, ne iritira moje osjetljive pazuhe i ne usmrdim se s njim. Kupujem opet nekad.
  • Chilly with antibacterial - ne znam što napisati o intimnom sapunu, a da nije reviše informacija, no u svakom slučaju, bila sam zadovoljna njime i vjerojatno ću ga opet nekad kupiti.
  • Lierac Gel Douche Sensoriel Aux 3 Fleurs Blanches - trael size. Divan gel za tuširanje koji ne isušuje, divnog mirisa. Iz te linije inače postoji i predivno suho ulje za tijelo. 
  • Palmolive Mediterranean Moments Argan Oil from Morrocco and almond gel za tuširanje - fin miris, tekstura i ne isušuje. Vjerojatno ću ga kupiti opet nekad.
  • Yves Rocher Jardins du Monde Indian Cotton Flower - jedan od meni najomiljenijih gelova za tuširanje. Predivne kremaste teksture, nimalo ne isušuje i uz to je divnog mirisa. Ovo mi je ne znam koja bočica po redu i svakako ga kupujem opet.
  • Yves Rocher Jardins du Monde Polynesian Tiare Flower - još jedan meni drag gel za tuširanje. Nije kremast poput prethodnog, no obožavam njegov miris koji se super slaže s YR Monoi suhim uljem za njegu tijela. Volim ga koristiti i zimi, no ovo je zapravo pravi ljetni miris. Na ljeto ga opet kupujem.
  • Yves Rocher Lilly of The Valley - obožavam miris đurđica ♥ Ovaj gel je dobre teksture, nije me isušivao, no rado bih da se miris malo duže zadržava na koži. Kad poželim đurđice, vjerojatno ću ga opet kupiti.
Ovaj put su u empties postu svoje mjesto našli i neki dekorativni proizvodi (jeej!!!):


  • Coverderm Perfect Face - proizvod koji koristim za prekrivanje vitiliga i nisam našla nijedan koji prekriva bolje od njega. Ovo je tester pakiranje i opet imam tester pakiranje jer mi tih 7 ml traje jako dugo i jednostavno ne bih stigla potrošiti full size.
  • Essence Black Mania tuš - ovaj tuš se povlači već duže vrijeme i došlo je vrijeme da završi u smeću. Bio je ok, no prešla sam na gel linere. Mislim da se više ne proizvodi.
  • Essence Sun Club gel eyeliner BBC All Night Blue - divan tirkizni tuš iz neke od LE kolekcija (nažalost). Ostavljao je predivnu boju i bio trajan. Nažalost, nisam ga uspjela potrošiti do kraja jer se prije sasušio.
  • Eveline Diamond Hard Nails - kupila sam ga malo za promjenu, no sad sam se vratila mom omiljenom učvrščivaču noktiju - Eveline 8u1 (čiju recenziju možete pročitati ovdje).
  • MUA primer je proizvod koji nisam potrošila nego mu je prošao rok trajanja, pa je završio u smeću. Bio je ok, no ništa posebno i neću ponoviti kupnju. Njegovu recenziju ste mogle pročitati ovdje.
  • NYX Round lipstick u nijansi Fig - ne mogu vjerovati, ali da, potrošila sam jedan ruž! Super mi je bio ovaj ruž i vjerojatno ću ga kupiti opet kad potrošim p2 Union Square ruž koji mu je dupe (možete to vidjeti u ovom postu). A recenziju NYX ruževa možete čitati ovdje
Konačno sam došla do kraja :)
Kao što vidite, svega se ovdje našlo, i dalje vrijedno trošim kozmetiku i uskoro ubacujem opet nove stvarčice u moju empties vrećicu.

Jeste li koristile koji od ovih proizvoda? Slažemo li se u dojmovima? Što ste vi zadnje potrošile?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

22 komentari:

  1. *Moj ukus poklapa se sa tvojim jedino u Garnier Essentials toniku.Zaista je sjajan i vredi svake pare.
    Trenutno trošim Dove sapun od kokosa i jasminovih latica i mogu reći da nije ništa posebno.
    Daleko više volim onaj od šea putera.Takođe,pri kraju mi je i Oriflame Silk Luxury gel za tuširanje.
    Krema za ruke je izvanredna,nju bih svima preporučila.Dezodorans iz istog seta je prelepog intenzivnog mirisa.
    Gel je najmanje kvalitetan.Trošim još i Tender Care od kokosa koji je božanstven.Odličan je za zatezanje podočnjaka i
    dobar je melem za celo lice.Ništa nisam trošila tom brzinom i bila toliko zadovoljna.Mada sam probala mnoge prirodne meleme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tonik je divan, a i meni je Dove sa shea maslacem super :)
      Ostalo nisam probala :)

      Izbriši
  2. Vichy micelarna <3 A Fig merkam već dugo, mislim da ću ga kupiti u skorije vreme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. predivan je ruž, mislim da s njim ne možeš pogriješiti :)

      Izbriši
  3. Baš si bila vredna! :) Svaka čast! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. isusek koliki post :D svaka čast na potrošenom ružu, ja ne znam kada sam zadnji put nešto od dekorative potrošila a da nije maskara -.-

    OdgovoriIzbriši
  5. Wow, koliko potrošenih proizvoda. Zaista si bila vrijedna:) Nyx ruževe svakako moram probati i sve mi se čini da ću si koji naručiti već ovaj tjedan. I ja bih pohvalila Lorealov skidač okoloočne šminke, zaista je za te novce odličan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Loreal skidač mi je super, a ruževe MORAŠ probati :)))

      Izbriši
  6. ajme koliko toga :D ovim si postom opravdala sve kupnje, hjahaha :P
    Muradova umivalica je meni predobra a Earth science mi se baci svida, budem ju stavila na popis, ako vec nisam.
    Garnier tonik mi je jedan od najdražih, nekako je već klasik u postavi preparative. SKIN 79 serum mi treba kao i Biodermin.
    Yves Rocher gel s cvijetom pamuka je diiiivan i ja ga jako volim. Srećom imam još jedno pakiranje u zalihama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja mislim da sam ovime sve opravdala :D

      za Murad su nam dojmovi potpuno drugačiji, a ovo ostalo mislim da ćeš biti i ti zadovoljna :)

      Izbriši
  7. Auuuu..... Bravo!!!
    Btw, ova Caudalie krema mi je...hmmmm...so tempting!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kremica je stvarno divna, dovoljno ti govori što sam ju kupovala nekoliko puta :)

      Izbriši
  8. ...gdje kupuješ ove Skinlite trakice, ne znam da sam ih igdje vidjela? Ja sam Baleine isprobala i bile su mi užas pa sam se vratila na Nivea, meni su sasvim ok

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea je i meni ok, ali je skuplja, pa biram Skinlite :)
      a njih možeš kupiti u Kozmu ;)

      Izbriši
  9. i sama odugovlačim s empties postom, i strah me na što će to ličiti kad sve poslikam i opišem hehe :D
    ti si se dobro snašla, rekla si u što manje rečenica najbitnije :D
    moram si nabaviti ovaj zeleni Garnier tonik, nisam do sad znala da je Vichy micelarna tako dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije mi bilo lako, tako da ti želim sreću :D

      Vichy micelarna mi je jedna od najboljih :)

      Izbriši
  10. Garnier tonik je odličan, toliko osvježava da je to čudo :D I krema za lice iz iste linije je super. Također volim Batiste šampon, nezamjenjiv je :) Baš bih mogla probati ove Yves Rocher tuširalice, čine se yummy!

    OdgovoriIzbriši
  11. Uh stvarno si bila vrijedna. Impresivno :D Palmolive tuširalica mi je uletjela u oko, ali... Ne znam kad će doći na red. Treba prvo potrošiti zalihe :/.
    Eveline 8u1 koristim i super mi je proizvod. Nešto bez čega ne mogu kad mi nokti polude. Ostale nisam probala.
    Čestitam za ruž. Mislim da u životu nisam nijedan potrošila. Zato tamanim balzame 1 u cca 3-4 tjedna :Đ

    OdgovoriIzbriši
  12. kad potrošiš zalihe, svakako uzmi u obzir tuširalicu, jako je dobra :)
    a za ruževe... i meni se to rijetko događa :D

    OdgovoriIzbriši