NOTD: Revelique berry mix - a little make up obsessed

NOTD: Revelique berry mix

Danas vam donosim NOTD (nails of the day) s Revelique 130 berry mix lakom. Ovo je moj drugi Revelique lak, prvi ste mogle vidjeti u ovom postu i što reći osim da su bojama totalne suprotnosti, no kvalitetom identični.Ponovit ću da Revelique High Shine Nail polish dolaze u 18 različitih boja, u količini od 8 ml i po cijeni od 6,85 KM (protuvrijednost je 27,4 kn).

Četkicu ste mogle vidjeti u prethodnom postu, njome se lako barata, posebno jer je lak fino maziv. Kao i Pirouette nijansa, i ova je izvrsno pigmentirana i savršeno prekriva u dva sloja (mogao bi proći i u jednom sloju, no s dva dobiva na dubini).slikano na suncu

Riječ je o predivnoj crvenoj berry nijansi koja će izgledati savršeno i na kratkim i na dugim noktima i dati im dozu elegancije.

Po pitanju trajnosti lak bez problema izdrži četiri dana uz uobičajene kućanske poslove, tipkanje i rad s papirima.

Na slikama je nanesen u dva sloja, a preko njega sam nanijela sloj Nutra Nail Speed Dry Top Coat.slikano u hladuKako vam se sviđa? Što vi imate na noktima?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

7 komentari:

 1. Divna nijansa :) Izgleda mi baš elegantno na noktima.

  OdgovoriIzbriši
 2. Imam i mnogo volim ;) Njihovi lakovi su mi otkrice godine.
  Nokti su ti wow :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Super su im lakovi, što je je :)
   Nadam se da ću uskoro biti u mogućnosti nabaviti još koji :)
   I hvala ti na komplimentu :)

   Izbriši