NOTD: Golden Rose Rich Color 31 - a little make up obsessed

NOTD: Golden Rose Rich Color 31

Obećajem da ću sada malo više pisati o drugim stvarima, a ne samo raditi postove s lakovima - od danas se ponovno mogu mazati kremicama i šminkati, pa će mi biti manje bolno pisati o tome. No prije nego krenem s time, donosi vam još jedan predivan lak koji mi je poklonila moja draga Mirna - riječ je o Golden Rose Rich Color 31.Kao i svi lakovi iz ove linije, ima super četkicu, divno je maziv i jako pigmentiran - već s jednim slojem dobivate izvrsno prekrivanje, no ja po običaju nanosim dva tanka sloja. Preko njega sam kao nadlak koristila Misslyn 60 sec top dry.RIječ je o predivnoj, tamno ljubičastoj boji koja je jako popularna ove jeseni. Mora se priznati Golden Rose-u da stvarno idu u korak s trendovima.
Nokti su mi sad stvarno predugački, tako da iduća manikura obajvljena na blogu će svakako biti s kraćim noktima, ne morate se bojati kandži :)Kako vam se sviđa lak? Volite li ovakve boje?


CONVERSATION

13 komentari:

 1. Divan je ,volim takve, imam taj br 28 ali meni to izgleda isto :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Predivna boja, baš prava za jesen :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovi GR lakovi su odlicni, stvarno idu u korak sa trendovima a i prejeftini su, kod nas su oko 10kn... :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Vooolim takve boje, uz bordo najdraža mi je ljubičasta :))

  Nokti savršeni kao uvijek a lak je <3<3

  OdgovoriIzbriši
 5. Predivna je boja i jako me podsjeća na Lancome Midnight Rose.. sad san ga se baš zaželila, moga bi sutra ić na nokte. :D

  OdgovoriIzbriši
 6. o džizus kako je lijep :O želiiiiim!

  OdgovoriIzbriši
 7. Da znaš da sam došla u napast da ti sve lakove isprobam. Ovaj mi se isto jako svidio. Onda sam ga usporedila sa mojim Essie i skontala da su vrlo slični. Divan je. Zaista.

  OdgovoriIzbriši
 8. Stvarno predivna boja, tako elegantna!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ja sam jedna od retkih koja ne voli ovakve boje :D

  OdgovoriIzbriši
 10. Upravo ga imam na noktima i obozavam ovu boju. Medjutim kvalitet je katastrofalan, ujutru sam nalakirala nokte a vec predvece se skinuo pri vrhobvima :(

  OdgovoriIzbriši