Empties & throwies #4 - a little make up obsessed

Empties & throwies #4

Zadnji empties post je bio prije skoro mjesec i pol, a kako me nervira vrećica u kojoj držim potrošene proizvode, odlučila sam ih danas uslikati i objaviti ovaj post da ambalažu mogu razvrstati za reciklažu.



Pa da krenem...



Od preparative sam potrošila jedan od proizvoda koji mi je obavezan sastojak zimske noćne njege - Lancome Nutrix. O njoj sam pisala u recenziji, pa neću puno duljiti.

Tu se našla još i Vichy termalna voda (a kako je krenulo danas s vrućinom, započet ću danas sa sakupljanjem novih proizvoda za empties vrećicu s ovom vodom kao prvim novim potrošenim proizvodom) o kojoj sam pisala ovdje.

Zatim tu se našla i bočica Balea vode. Obična voda u bočici sa sprejom, dakle ništa posebno ne radi osim što hladi i osvježava.

Lierac micelarna - ok proizvod, no nikako spektakularan, nećete puno propustiti ako preskočite. Meni je osobno lijep osjećaj na koži, fino miriše, ali Bioderma Sensibio i Vichy mi puno bolje skidaju make up i cjenovno su povoljnije.

Balea Clear Up Strips
- oko ovog proizvoda sam uvijek podijeljena. Nekad mi super očisti mitesere s nosa, nekad jedva nešto izvuče. Nije mi jasno o čemu ovisi jer uvijek sve isto radim. Obično kupim njih ili Skinlite flastere jer mi jednako (ne) obavljaju posao.



Potrošila sam i Vichy Dercos Antipelliculaire Sensitive šampon koji sam nedavno nahvalila ovdje (kupit ću opet), kao i Toni&Guy Iron-It Heat Defence Spray. Povlači mi se dugo po kupaonici jer otkad koristim Kerastase Nectar Thermique, sve ostalo je palo u zaborav. Na kraju sam ga iskoristila u dane kad sam ravnala samo šiške. Mirise kao Gucci Rush što mi je uvijek bilo divno, ok je štitio. Mislim da se više ova drogerijska linija ne proizvodi, pa tko je jamio je jamio.



Našao se tu i nezaobilazan Aveo Mandel skidač laka za nokte. Novi je već u upotrebi, naravno.

Bila sam vrijedna i po pitanju trošenja gelova za tuširanje i napravila mjesta za nove :D



Potrošila sam Yves Rocher Jardins Du Monde Fleur de Tiare gel za tuširanje - obožavam ovaj miris, ljeti jer je savršen za ljeto (i super paše mirisom uz YR suha ulja), a zimi jer me podsjeća na ljeto. Novi je već u kupaonici. Uz divan miris, ne isušuje. Meni dovoljno ♥

Fa Mystic Moments Perlenproteine&Black Calla koji po meni miriše na ljubice i omiljen mi je za tuširanje prije spavanja. Obožavam ovaj miris i novi je naravno već u upotrebi. Dostupan samo u Mullerima.

Balea MED Creme-Ol Dusche - kupila sam ga kad sam imala nekakvu alergiju, pa kao namijenjen je osjetljivoj koži. A ono drugi sastojak SLS. Da, za osjetljivu kožu, jea rajt. Miris ugodan, no meni i dosadan, tako da neću više kupiti. Prednost su mu dobar omjer cijene i količine. No ja sam ga na kraju trošila za pranje kistova jer mi je dosadio užasno, a htjela sam ga se što prije riješiti.



Ovo nije kozmetika, ali može spriječiti pojavu neestetskih uboda: OFF! Active sprej proitv komaraca i krpelja. Djeluje. Posebno kad ste cura odrasla u naselju gdje većinu stambenih objekata čine zgrade, a zelene površine su parkovi između tih zgrada (ok, iznad mene je Sljeme, ali komarci i gore na brdu imaju dovoljno ljudi da ih bodu pa se ne spuštaju dolje k nama), a onda završite u sjevernom djelu grada gdje je puuuuno više zelenila pa niste navikli na mutantske komarce i ostale bube koje vas bodu cijeli dan i noć. Novi kupljen i spreman za more.



I zadnji proizvod je jedini proizvod koji spada pod dekorativu - Flormar x10 lengthening sculpting mascara. Jako dobra maskara za pristojnu cijenu (60 kn). Žao mi je što ju nisam recenzirala dok joj je bilo vrijeme jer je efekt bio stvarno dobar, a možete ga vidjeti ovdje. No nakon 3 mjeseca efekt više nije bio tako zavidan (što možete vidjeti ovdje). Meni je to ok jer svaku maskaru bacam nakon mjeseca zbog straha od raznih infekcija očiju, ali ako ste jedna od onih koja troši maskaru koliko god da joj traje, onda ju svakako preskočite.

I to je to!

Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme? Imamo li iste dojmove o nekom od proizvoda?

CONVERSATION

33 komentari:

  1. Super si stvari potrošila, Nives :)
    Baš sam se pitala kakva je ova Lierac micelarna, znači nije ništa posebno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je tako žao što nemamo Muller u BiH, šmekam odavno ovaj Aveo skidač :/
    I obožavam Empties postove, a nikko da se natjeram da skupljam ambalaže :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morat ćemo organizirati neku pošiljku u BIH :)

      I mene ta ambalaža izludi, stavljam sve u vrećicu što dalje od sebe, ali u nekom trenu me počne nervirati i onda mi je dosta i moram objaviti post :)

      Izbriši
  3. Koliko dođu ove Balea Clear Up Strips? Ja sam dosad uvijek koristila Niveine, i ista stvar, nekad izvuku, nekad ne...a brijem da su Baleine sigurno jeftinije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ne znam točno, mislim da su oko 25 kn. U svakom slučaju, jeftinije su od Niveinih. A jednak efekt mi (ne) daju, tako da probaj :)

      Izbriši
  4. Ja nekako nisam oduševljena s Bioderma Sensibio miclearnom. Ok skida šminku ali ostane mi taj neki ljepljivi osjećaj na licu nakon korištenja koji mi se nikako ne sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh podsetila si me na Tony&Gay proizvode, predobri su mi!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad me zanima ova Fa tusiralica, moram da vidim ima li je kod nas po drogerijama :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Dijelimo jedino Nutrix koju sam ja odavno potrošila i Aveo skidač.
    Super su mi ovi postovi, sve potrebne info na jednom mjestu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i ja volim ovakve postove, saznam sve najbitnije :)

      Izbriši
  8. Nedavno sam gledala neki njemacki blog, cura je usporedivala jeftinije flastere za vadenje mitesera-my (bipa), cv (muller) i essence i najbolju ocjenu je dala ovima iz mullera, ali na zalos nije mi jos muller bio usput da probam. Trenutno imam ove my, ok su, ali nista spektakularno. Kombiniram ih s peel off maskama (trenutno isto my) koje mi isto izvuku dosta smeca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a probala sam i cv. ništa posebno, kao ni ostale :/
      vidiš, imam i peel off masku koju moram probati :D

      Izbriši
  9. Steta sto se makar ova balea vodica ne moze ponovo napuniti :)) jer je ipak obicna voda, dobro dodje za rashladjivanje ali meni ni ova jedna ne bi bila dovoljna za jedan dan na plazi :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a postoje za kupiti one plastične špricalice kao za cvijeće ili što već, ali nije to taj pritisak pa ne šprica tako dobro :/
      a na plaži je lako, baciš se u more da se rashladiš :)

      Izbriši
    2. Ona špricalica od gliss leave in regeneratora je dobra, ima dosta dobar pritisak i daje fine sitne kapljice. ;)
      Samo treba dosta vremena da se očisti tako da se ne osjeti miris regeneratora.

      Izbriši
  10. Tony & guy spray za zaštitu peglane kose je fenomenalan :) ja sam bila stvorila zalihe tako da ga imam još.
    Aveo mi je odličan a s baleom se šprickam po busu za doma :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bio fenomenalan dok nisam otkrila Kerastase, ali da je dobar i super bio za tu cijenu, stvarno je :)
      Balea je super za rashlađivanje :D

      Izbriši
  11. Svaka cast :)

    I ja volim Tony & Guy preparate :) Imam serum za ravnu kosu ( kapi), koje takodje mirisu na Gucci Rush :) Takodje, svidja mi se sampon za brinete koji je braon boje i u sebi ima sitne zlatne sljokice koje bi trebalo da pojacaju sjaj kose, ali se ne vide kada se ispere i osusi kosa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sad mi je žao što i te ostale proizvode nisam probala :)
      posebno šampon iako se šljokice isperu :)

      Izbriši
  12. Obožavam Tony and Guy proizvode za kosu, baš zbog Gucci Rush parfema s kojim sam odrasla, godinama sam koristila njega i samo njega. I bili su mi divni svi proizvodi koje sa koristila od njih. Kada se zatvarao Limoni, bili su na popustu od 70 % za gotovinu, dostupni za sitniš. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, da, i ja sam odrasla uz Gucci Rush :)))
      Ja sam preskočila popust u Limoniju jer mi se nije dalo gužvati :(

      Izbriši
  13. Baleinu vodu sam potrošila u 24 h xDDD ok, jeftina je al se brzo troši i nema nekih beneficija od nje :D iako je samo za osvježavanje, radije si kupim avene termalnu jer iako se s njom stalno špricam traje mi duuuuuuuže nego ova baleina.

    ja sam odustala od flastera za mitesere, više mi ne pomažu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja kupila danas još jednu vodu :D

      mislim da ću i ja uskoro odustati od flastera za mitesere :/

      Izbriši
  14. aveo odstranjivač je meni prestrašan, od njeg su mi se nokti razlistali... stanje bolje čim sam ga makla :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. od svih ili samo od ovog s bademom? jesi probala berry verziju? ona je bez acetona, ja vidim da je nježniji za nokte od ovog badema

      Izbriši
  15. Super si ti stvarcice uspela za kratko vreme da potrosis...Vichy termalnu mnogo volim :)

    OdgovoriIzbriši