Omiljeni ruževi - Catrice - a little make up obsessed

Omiljeni ruževi - Catrice

Nekad davno sam više voljela sjajila, a ruževi su mi bili zadnja rupa na svirali i imala sam možda 2-3 komada i rijetko ih nanosila.
Trenutno sam u fazi kad više volim ruževe (iako se trudim ne zanemarivat ni sjajila).
U ovom postu ću se pzabaviti ruževima branda Catrice. Neću vas zamarat starim linijama ovog brenda osim kad je riječ o ružu koji je doživio revival i koji je na kraju krajeva jedan od mojih najdražih ruževa IKAD ♥
Riječ je o liniji ruževa absolute moisture i konkretno o boji Gentle Nude.



Kad je Catrice najavio povlačenje te linije ruževa, samo što nisam proglasila dan žalosti :D No na kraju sam se snašla i kupila još 2 komada da imam u zalihama. Evo, još imam jedan cijeli u zalihama uz ovaj koji trenutno trošim.
Ovi ruževi su mi bili stvarno divni, kremaste teksture, a na usnama savršen osjećaj kad ih se nanese, osobno sam imala osjećaj kao da sam nanijela neki fini balzam za usne.
Ova boja je izuzetno nosiva, namijenjena za svakodnevni look, ali i za večernji jer super ide uz jače naglašene oči.
Ono što me oduševilo je što sam u najavama novih Catrice stvari vidjela da se Gentle Nude vraća! Odnosno, imaju sad ruž koji se zove Gentle Nude Is Back, sličan je starom no nije isti kao što možete vidjeti ovdje. No boja je slična i totalno moj stil, pa ću je kupiti i napraviti usporedbu.

Drugi Catrice ruž koji jako volim je iz Ultimate Colour linije, a nijansa je 140 Pinker-Bell. Riječ je o jako interesantnoj fuksija boji s udjelom plave, pa je idealan za hladni podton.
Bilo je jako teško uhvatiti ovu boju, najbolje je ispala na ovoj slici koja nije neke kvalitete, ali tu je boja realna, a to je najvažnije, zar ne? :)


I stavit ću vam još sliku na kojoj se izrazito vidi hladni podton:

No napominjem još jednom, boja je realna na prvoj slici.

Ono što mi se kod ove linije ruževa jako sviđa je kremasta struktura, to što nijedna nijansa nema shimmera i izvrsna pigmentiranost. Probajte svakako ako do sad niste, za cijenu od 33,90 kn se svakako isplati!

I moj treći, ali ne i najmanje omiljen Catrice ruž je iz Ultimate Shine kolekcije, a riječ je o nijansi 140 Stop Light. Sad sam tek shvatila da su mi iz obje kolekcije omiljeni ruževi broja 140 :D


Kao što vidite, riječ je o klasičnom crvenom ružu s primjesama plave, dakle namijenjenom za hladni podton.
U odnosu na Ultimate Colour, Ultimate Shine ruževi su kremastiji i maziviji, no pigmentiranost je veća kod Ultimate Colour ruževa. No to ne znači da su ovi ruževi nedovoljno pigmentirani. Kao i svi njihovi ruževi, i ovaj mi se čini hidratantan i ne isušuje mi usnice što mi je jako važno, pogotovo po zimi kad su mi usnice osjetljivije nego inače.

Nikako ne stignem otići pogledati nove nijanse koje su već stigle u Mullere, no ne sumnjam da ću kupit još poneki njihov ruž jer su mi stvarno izvrsni, a cijena im je i više nego pristojna - 33,90 kn.

Imate li vi koji Catrice ruž? Kako ste zadovoljne?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Moram priznat da ovaj gentle nude nije ni blizu kako moj gentle nude izgleda. Moj je sasvim beige, nude, tvoj mi se čini više nekako roskast i da ima shimmer u sebi dok moj nema..baš čudno..

    OdgovoriIzbriši
  2. da, moj je baš roskast :)
    shimmera nema u njemu, možda tako djeluje zbog odsjaja (slikano pri umjetnom svijetlu nažalost)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ni moj ne izgleda ovako kao na tvojoj fotki...Moj je više prljavo rozi, čak bi rekla s primjesom ljubičaste...Na tvojoj fotki mi izgleda breskvasto...

    OdgovoriIzbriši
  4. bit će da je do postavki ekrana :) meni je roskast, onako, kao prirodna boja usana (mojih).

    OdgovoriIzbriši