The Ordinary Buffet - recenzija - a little make up obsessed

The Ordinary Buffet - recenzija

Mislim da je bilo koja osoba koja je imalo upućena u kozmetiku, upoznata s pričom oko The Ordinary branda. Riječ je o kanadskom brandu pod Deciemom čija je filozofija pružiti kvalitetne proizvode po niskoj cijeni. Deciem unutar svog portfolia ima nekoliko brandova, tako da se tu mogu naći proizvodi različitog cjenovnog ranga no tema ovog posta je The Ordinary Buffet.

The Ordinary Buffet dolazi u staklenoj bočici s kapaljkom, u pakiranju tipičnom za The Ordinary, dakle bez previše ukrasa i nepotrebnih dodataka. Dolazi u zapremnini od 30 ml po cijeni od 14,80€ na službenoj stranici (a The Ordinary proizvodi su inače dostupni i na asos, Lookfantastic, Feelunique).


The Ordinary Buffet je jedan od najskupljih The Ordinary proizvoda, ali to je s razlogom tako. Sastav je puno kompletniji nego kod ostalih The Ordinary proizvoda: sadrži glicerin i kompleksnu tehnologiju peptida (anti-ageing), probiotika (obnova), sodium hijaluronat (hidratacija, popujavanje finih linija), amino kiseline (jačanje kože) i druge hidratantne i anti-ageing sastojke (u koncentraciji od čak 25%) što ovu formulu čini izuzetno moćnom i efikasnom. Osim toga, formula ne sadrži alkohol, mirise i silikone.

Dojmove o proizvodu donosim nakon potrošene cijele bočice.

Podsjetit ću vas na karakteristike moje kože: mješovita koža s masnijom t zonom, sklona komedonima i isušivanju, sa seboreičnim dermatitisom u mirovanju i osjetljiva. Kategorija 30+.

Serum sam koristila nekad ujutro, nekad navečer, ovisno o ostatku njege koju sam koristila.
Ujutro bih ga nanosila na čisto lice i preko njega nanosila neku laganiju kremu i tako je idealno funkcioniralo, nije dodatno mastio moju mješovitu kožu s masnom t zonom, a noću bih ga nanosila na čistu kožu, prije kreme, a često bih preko još stavila i Innisfree Green Tea sleeping pack. Ujutro bih se budila svježe i popunjene kože.


Sama tekstura seruma je poprilično elegantna: lagana i minimalno ljepljiva (kao što to znaju biti mnogi serumi s hijaluronom u sastavu).

Kako je djelovao na moje lice? Iako sam u 30-ima, nemam baš bora i finih linija (osim oko očiju) iako moje oko kad se zagledam, vidi mjesta gdje će nastati fine linije. Od proizvoda tražim da me hidratizira i da ima dobar sastav kako bi djelovao preventivno. Ovaj serum je to radio, fino hidratizirao kožu, ujednačavao ten i zaglađivao kožu, a primjećujem da mi je koža bila nešto otpornija na vanjske utjecaje dok sam ga koristila (zahvaljujući aminokiselinama u sastavu). Isto tako, znala sam ga nanijeti na područje oko očiju i tu sam najbolje vidjela njegovo djelovanje kako oko očiju imam nešto finih linija jer mi je to područje suše. Fine linije su bile popunjene i zaglađene i tu sam najbolje vidjela njegov anti-ageing i hidratantni učinak.


Meni se ovaj serum jako svidio iz tri razloga: hidratizira kožu (što mi je i dalje najvažnije), zahvaljujući svom moćnom sastavu ima anti-ageing učinak (koji je kod mene više preventiva nego djelovanje) i svoje povoljne cijene za to što pruža.

Koža je djelovala popunjenije, svježije te bila nahranjena dobrim sastojcima. Ovo je svakako proizvod koji ću ponovno kupiti i koji bih preporučila svima koji traže moćan proizvod s anti-ageing djelovanjem neovisno o tipu kože.

Jeste li isprobale ovaj ili neki drugi The Ordinary proizvod? Koji su vaši dojmovi? Imate li preporuke? 


Proizvod je cruelty free, veganski, bez glutena i orašastih plodova u sastavu.

INCI:
Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Još ništa nisam probala.Ovo mi se čini odlično

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam par njihovih proizvoda, a Buffet je i meni najdraži njihov proizvod

    OdgovoriIzbriši