Favoriti mjeseca - rujan 2017. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - rujan 2017.

Ima tih mjeseci kad posežem uglavnom za dobrim, starim proizvodima, no ima mjeseci kad otkrijem hrpu genijalnih proizvoda. Ovo je jedan od takvih mjeseci. U ovom postu će biti puno proizvoda koji su me relativno nedavno oduševili, no opet, koristim ih dovoljno dugo da mogu reći da su izvrsni. 


Od preparativnih proizvoda se tu našao samo jedan proizvod - Neutrogena Hydro Boost gel za čišćenje lica. Moja koža je mješovita, no jako sklona dehidraciji. Osim toga, u kategoriji 30+ sam, sklona komedonima, a koža mi je i osjetljiva (sa seborejom u mirovanju - zahvaljujući dobroj preparativi). Jako mi je teško naći dobar gel ili pjenu za čišćenje lica jer me većina njih isušuje. Ovaj gel je jedan od rijetkih proizvoda koji ne isušuje moju kožu, a uz to efikasno skida šminku. Cijena mu je povoljna, 35-40 kuna, a dostupan je u Mulleru.

U prošlomjesečne favorite sam ubacila i jedan moj svevremenski favorit - Estee Lauder Double Wear puder. Moja mješovita koža se zasjaji nakon nekog vremena, a u zadnje vrijeme mi je životni ritam pomalo lud, odem od doma ujutro i vratim se uglavnom tek kasno navečer, pa mi je bitno da mi je puder postojan, a tu nema boljeg od ELDW. Najtrajniji puder na mojoj koži, zasjajim se tek pred kraj dana, no puder i dalje stoji na licu. Ne izaziva nikakve nerede i stvarno, kad bih morala birati jedan puder koji bih koristila do kraja života, to bi bio ovaj. 

The Body Shop Drops Of Glow je još jedan genijalan proizvod. Često bih ga umiješala u ELDW kako bih postigla blistaviji i svježiji izgled, a ponekad bih ga nanijela samo na jagodice. U oba slučaja super funkcionira. Pomogao je u danima kad bih spavala premalo i kad bi nedostajalo prirodne blistavosti.


L'Oreal Baby Roll Mega Volume maskara u plavoj boji je jedno od meni najdražih otkrića ovog ljeta, a nastavila sam ju koristiti i u 9.mjesecu. Volim maskare u boji jer u sekundi čine svaki look posebnim, bez puno truda i idealna je za dane kad ne stignem raditi neke posebne make up lookove. Ova maskara je super jer je intenzivne plave boje, daje volumen, produžuje trepavice, na razmazuje se i ne trusi, a opet, lako se skida s micelarnom. Dakle, zadovoljava sve (moje) uvjete za super maskaru.

Rouge Bunny Rouge Raw Garden Caliche paleta sjenila je SVE ♥ Definitivno paleta za kojom sam najviše posezala. Boje su totalno po mom ukusu, ali ono što čini ovu paletu posebnom je njen semi-matte finish i apsolutno savršena tekstura. Uskoro ću napisati recenziju ove palete, pa neću duljiti.

I zadnji prošlomjesečni favorit je Deborah tekući ruž u nijansi 04. Ne znam zašto mi je toliko trebalo da kupim prvi Deborah tekući ruž kad sam čitala hvalospjeve na njihov račun od trenutka kad su izašli. Predivna boja, izuzetna trajnost, jako dobra mazivost i formula i nimalo isušivanja su učinili ovaj ruž jednim od meni najdražih (a ja stvarno imam puno ruževa). 


Jeste li vi probale koji od ovih proizvoda? Dijelimo li dojmove?
Imate li vi kakav favorit za preporučiti?


CONVERSATION

4 komentari:

  1. Imam namjeru uskoro isprobati Estee Lauder Double Wear Light puder koji je baš namijenjen mješovitoj koži lica, a koji je, kako sam čula, jako sličan mom omiljenom puderu EL Ideal Matte koji se više ne proizvodi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Light i ova uobičajena verzija iz posta su različite ;)

      Izbriši
  2. Nakon tvoje objave na Facebooku kupila sam si L'oreal maskaru u plavoj boji i savršena je, tako da hvala na tome ♥. Skoro sve maskare u boji koje sam imala se truse i uvijek mi komadići završe u oku, no ova je svakako najbolja maskara u boji koju sam imala :) Kako nemam vremena za nekakav komplicirani make up, maskara u boji malo digne moj neutralni look :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si zadovoljna, meni i dalje ne prestaje oduševljenje njome :)

      Izbriši