Anastasia Beverly Hills rođendansko darivanje - a little make up obsessed

Anastasia Beverly Hills rođendansko darivanje

Drage moje, 


moj blog je ovog mjeseca proslavio 5.-i rođendan! Ne znam kad je to vrijeme proletilo, no eto, već 5 godina postoji ovaj naš kutak ♥
Tokom tih 5 godina je objavljeno skoro 1000 postova (940), pregledi bloga se odavno broje milijunima i hvala vam na tome - što me čitate, što pratite moj rad i što komentirate ♥



Tokom tih godina, sklopila sam razne suradnje, od kojih sam u nekima uistinu uživala, a neke su ostavile pomalo gorak okus na usnama, no sve je to neka škola :)

Blog mi je donio i razna poznanstva, naučila sam i tu dosta o ljudima, no osim poznanstava, donio mi je i neka prijateljstva do kojih sigurno ne bi došlo da nisam počela blogati.

Moram priznati da sam počela pisati skoro pa iz dosade, u tom sam trenutku imala višak vremena i da nisam mislila da će blog ovako narasti i da će biti ovo što danas je, jedan od najčitanijih u Hrvatskoj i hvala vam na tome ♥

Još prije par mjeseci, znajući što se bliži, sam vam pripremila poklon koji će vam se, vjerujem, jako svidjeti - (u međuvremenu rasprodanu) Anastasia Beverly Hills Glow Kit u nijansi That Glow. Istu paletu sam i sebi kupila i njenu recenziju možete vidjeti ovdje, a red je da vam poklonim nešto što i sama obožavam :) 



A sada slijede pravila darivanja:

Prijava je jednostavna: u komentarima napišite koji post na blogu vam je bio najkorisniji i o čemu biste u budućnosti htjele čitati.

Darivanje je internacionalno a možete se prijaviti i na društvenim mrežama bloga klikom na linkove u nastavku. Za Facebook prijavu klik na ovaj link, a za Instagram prijavu klik na ovaj link.

Svaku prijavu ću unijeti u Random.org, te odabrati dobitnicu.

Igramo se do 00:01 sati 01.02. Nakon toga objavljujem dobitnicu na blogu, te ima 48 sati da mi se javi povratno sa svojim podacima za slanje.

Sretno svima!!!

Dobitnica darivanja je Vida Horvat! Vidi čestitam, a vama želim više sreće u darivanjima koja slijede ♥

CONVERSATION

90 komentari:

  1. Sretan ti blogorođendan, želim ti još puno uspješnih godina! :)) Volim čitati favorite i oni mi nekako budu među korisnijim postovima jer na jednoj hrpi mogu naći puno dobrih proizvoda. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su mi bili Favoriti godine, a voljela bih čitati više preporuka i recenzija

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan rođendan <3 :D Favoriti godine zasigurno :) Preparativa i dekorativa :) te favoriti ljeta 2016, gdje je ovaj odličan Olival za sunčanje-ulje koje sam i sama isprobala, odlično je :). Stvarno ima svega i svačega, i svatko se može pronaći u nečemu. :) Pratim te od prije na fb, ig nemam. Svaka je recenzija na svome mjestu, piši o čemu gode želiš, možeš i o modi, noktima, može neki fini recept, ne mora nužno biti kozmetika :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam tebe zapamtila po tome što volimo slične stvari... Totalno si po mom ukusu...Favoriti godine dekorativa mi je ostala u sjećanju jer kažem opet imamo jako slične favorite.. Najviše zbog toga te volim pratiti...definitivno si moja inspiracija... Slike su ti bomba, nadam se da ću i ja jednom tvojim stopama...
    ABH obožavam to već svi znaju tako da bi ova paleta za mene bila dar s neba...ajme.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Srecan 5. rodjendan! Zelim ti puno uspeha u ovoj godini i jos divnih postova. Meni su omiljeni favoriti godine, jer tada se svede racunica i podele se omiljeni i najvise korisceni proizvodi u toku godine. Takodje, volela bih da vidim jos vise predloga i recenzija, pogotovo kod organske i prirodne kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najviše volim čitati emptiese i favorite, oni su mi najkorisniji. Volim i pojedinačne detaljnije recenzije proizvoda koji su mi osobno zanimljivi. Sretan blogorođendan!

    OdgovoriIzbriši
  7. Najviše volim čitati o favoritima jer uvijek upiknem nešto što mi se sviđa, isprobam i uvijek budem zadovoljna.
    U budućnosti bih najviše voljela čitati o preparativi, jer ako preparativa nije učinkovita uzalud svaka dekorativa.

    OdgovoriIzbriši
  8. Najviše volim čitati o preparativi jer je ona zaslužna da dekorativa lijepo izgleda. I dalje bih najviše voljela čitati o preparativi i favoritima mjeseca.

    OdgovoriIzbriši
  9. super je ovo darivanje,a omiljeni postovi su mi o favoritima meseca,ovek nadjem nesto za sebe pa i meni to postane favorit, srecan blogorodjendan <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlicni su mi favoriti mjeseca! A i dalje bih htjela citati recenzije proizvoda. Lp! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Valentina Deme1/22/2017 04:17:00 PM

    Sretan blogorođendan :) najviše volim postove o preparativi jer uvijek nešto novo naučim i otkrijem da mi treba :) favoriti godine - preparativa je jedan od tih postova u kojem sam našla puno novih proizvoda koje želim isprobati ove godine :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Najvise volim favorite, olaksaju mi moje inace teske odluke koji proizvod izabrati :D i sretan rockas i jos puno sljedecih :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ma mislim da nema toga sto bih jos pozeljela na blogu, tu doslovno sve nadjem :) Super mi je sto mogu birati po kategorijama sve. Najdràzi post i najkorisniji mi je onaj davni s maskarama i cetkicama. Jedna od vecih usporedbi koju sam ja dosad vidjela na blogovima. Gud lak i bar jos toliko godina ti zelim ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super su favoriti godine, preparativa, za lice..
    Svakako da bih uvek volela citati recenzije, jer to je ono zbog cega i posecujem blog. Da cujem necije iskustvo. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Korisni su mi svi postovi koji se odnose na tretmane kose i vlasišta,osobito post o peelingu vlasišta.Koristan mi je bio i post o L'orealovim proivodima za njegu kose. Puno je postova na blogu o preparativnoj i dekorativnoj kozmetici ,te bi voljela da ih je više o njezi kose.Čestitam 5. rođendan bloga i iznimno mi je drago da imate veliki broj pratitelja kojih interesira Vaš rad.Sretno i nadalje!

    OdgovoriIzbriši
  16. Jutarnja beauty rutina -jesen.
    Recenzije novih proizvoda i uređaja.
    Sretan blogorođendan. 😀 😘 🎂🎁

    OdgovoriIzbriši
  17. Pratim te od gotovo samog početka i jedna si od rijetkih blogerica koja je i nakon pet godina ostala vjerna sebi te nije izgubila integritet u moru PR poklona i besplatnih kremica. Doista se vidi koliko se trudiš, koliko ti je stalo do ovoga mjesta i zbog toga ću te uvijek pratiti bez zrna sumnje u ono što pišeš, a vjerujem da su i mnogi drugi to prepoznali. Svakim postom si sve bolja, a vidi se i trud koji ulažeš u fotografije jer ti nikad nisu bile ljepše.
    Samo nastavi tako i vjerujem da će tvoj rad s vremenom biti pošteno nagrađen, jer nažalost, blogovi poput tvoga ne dobiju previše na značaju pored onih koji se guraju svugdje i forsiraju nekakvu popularnost "lažnim brojkama"... ako razumiješ što želim reći. :))
    Najdraži su mi tvoji preparativnih postovi jer me mnogočemu nauče i podsjete da moram više paziti na svoju kožu, što sam u posljednje vrijeme moram priznati pomalo zanemarila. Stoga, nastavi s time jer me sa svojom dekorativom samo bacaš u trošak. :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Super su mi favoriti godine-preparativa tijelo..:D a volila bi čitati o proizvodima za masnu i problematičnu kožu sklonu miteserima i aknama jer i sama imam takvu i teško je pronaći proizvode koji stvarno djeluju :(

    OdgovoriIzbriši
  19. Sretan blogorođendan! Najviše volim čitati o preparativi lica, jer s njom započinjem dan i završavam. Izdvojila bih post Favoriti godine, preparativa, lice, upravo iz tog razloga. Što bih voljela čitati u novoj godini? Možda više recenzije preparativne dermokozmetike. Svako dobro!

    Gordana Brezovecki

    OdgovoriIzbriši
  20. Sretaaan blogorodjendan.
    Hmmm ja obozavam citati o favoritima i o proizvodima koji ti se nisu svidjelu. Uvijeeek prije kupnje nekog proizvoda volim procitati recenziju. :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Sretan blogorođendan!
    Volim čitati favorite mjeseca, samo tako nastavi i ubuduće :-)

    OdgovoriIzbriši
  22. Sretan 5.-i blogorođendan, blog ti je super,puno dobrih savjeta, mislim da kao i većina cura prvo gledam recenzije proizvoda koji planiram kupiti, pogotovo ako je malo skuplji ;) onda definitivno sve recenzije provjerim. Sviđa mi se i vizualni dojam bloga, sve je jako lijepo i "uredno",definitivno jedan od beauty blogova koje čitam na tjednoj bazi :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Super mi je čitati tvoje recenzije koje mi uvelike pomažu u kupnji kozmetike. Voljela bih češće čitati o njezi kose, ali i o oblikovanju i njegovanju obrva i trepavica :D
    I naravno, sretan 5-ti blogorođendan <3

    OdgovoriIzbriši
  24. Meni najkorisniji postovi su definitivno recenzije jer mi pomognu ako sam neodlučna oko kupnje nekog proizvoda, a inače volim čitati o favoritima, proizvodima koji su te razočarali, o potrošenim proizvodima... :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Sretan blogorodjendan ❤❤❤❤ a najvise volim citati favorite , jer onda znam sta trebam kupiti hehe ❤❤ aa sto se tice buducnosti , samo tako nastavi i sve ce biti super hehe ❤❤

    OdgovoriIzbriši
  26. Najkorisniji post mi je bio recenzija Magnitone Lucida koji sam kupila nakon čitanja tvoje recenzije i kojim sam i sama oduševljena. A u budućnosti bih i dalje voljela čitati tvoje recenzije i preporuke raznih proizvoda, posebno preparative.
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  27. Svaka tvoja recenzija cjenovno pristupačnih i kvalitetnih proizvoda mi se svidjela, no ponajviše su mi zanimljivi i zabavni tvoji postovi o omiljenim prozvodima. U budućnosti bi htjela više čitati o njezi kose i proizvodima za stiliziranje iste te više postova o preparativi!

    Sretan ti 5. rođendan! :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Srecan blogorodjendan! :-) Volim da citam tvoje postove u globalu, eto mogu da izdvojim favorite i recenzije:-) pozzz

    OdgovoriIzbriši
  29. Super mi je bila ta recenzija "Anastasia Beverly Hills glow kit"-a! Volim inače, pa bih i u budućnosti preferirala što više recenzija nedrogerijskih proizvoda :D Hvala puno na ovoj super nagradnoj igri!!

    OdgovoriIzbriši
  30. Definitivno favoriti, od kojih su neki i meni postali neizostavni proizvodi. Sretan blogorođendan...

    OdgovoriIzbriši
  31. Uvijek me najvise zanimaju recenzije proizvoda, to posebno volim da citam ;). Voljela bi vise citati o njezi noktiju ;). Sretan rodendan i puno uspijeha i dalje u daljnjem radu !
    fb Suzana Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  32. Najdraža recenzija mi je ona za Foreo Lunu. Dugo ju škicam i nikako da se odlučim. Nakon recenzije znam da ju hoću,sad samo treba skupit lovu :D
    U budućnosti bi voljela više postova o prirodnoj kozmetici :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Sretan blogorođendan! Pratim te već dugo vremena preko fb na croatian beauty blogs i tek sad sam skužila da te nisam još lajkala na fb,sorry! Volim tvoje New in postove kao i favorite,a radi tebe sam kupila Kerastase peeling za vlasište i preporodila se! Puno uspjeha u daljnjem radu!

    OdgovoriIzbriši
  34. Sretan blogorođendan =D
    Najdraži post mi je Olival Čarobno mlijeko za tijelo.
    Najviše volim čitati recenzije. ;)

    OdgovoriIzbriši
  35. http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2015/11/vichy-dercos-sampon-protiv-prhuti.html
    Evo izdvajam ovaj post, jer mi je upravo ovaj šampon puno pomogao..

    OdgovoriIzbriši
  36. I love all of your post but especially those for makeup and monthly favorites. :)

    Greeting from Macedonia :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Ja obožavam gledati favorite, kao i proizvode koji su te razočarali :) Sretan blogo rođendan, samo tako nastavi :*

    OdgovoriIzbriši
  38. Kao prvo sretan blogorođendan!

    E sad.. ja ti jako volim citati o kistovima, spuzvicama i tako tome.. kupnji s eBaya npr.. to najvise volim.
    I ostao mi je u sjecanju tvoj post o H&M spuzvicama.
    Ja ih jakoo volim i voljela bih probati sve (jeftinije) verzije originalnog blendera..
    Kao i kistove(kopije), tako da su mi ti postovi uvijek naj.
    Mislim, sve ja volim i sve citam, al pitala si sto mi je najkorisnije i eto.
    A u budućnosti bih voljela citati vise o depilaciji, kao i o njezi koze nakon.
    Popunjavanju obrva.
    I naravno- kistovima i spuzvicama i online kupnji 😍

    OdgovoriIzbriši
  39. Sretan 5. rođoš blogu :) pratim te na fb i instagramu već otkad, volim kao prvo tvoje lijepe fotke za blog, to mi je dosta važno :) onako su svježe, čiste, ne načičkane, ma odlične :) volim najviše čitati o favoritima preparative, dekorativa me nešto manje zanima, njega lica mi je na 1. mjestu pa tražim dobre savjete budući da imam kooma kožu, masnu i problematičnu. pa mi je tako evo najdraži post o favoritima preparative 2016. godine jer imamo dosta zajedničkih, tog sam upamtila kao najdražeg do sad, foreo uređaj, caudalie i tako dalje, koje sam i sama otkrila tek u 2016. godini :) po meni viši jooš više o preparativi, imaš lijepe savjete i kvalitetne proizvode :* <3

    OdgovoriIzbriši
  40. Iskreno najviše volim empties postove,jer smatram da se nakon potrošenog proizvoda može reći definitivno mišljenje. Ali svaki tvoj post pročitam jer uvijek ima zanimljivosti :)
    U budućnosti bih voljela da više pišeš recenzije proizvoda jer toga nikad dosta!
    I sretan 5.rođendaaan huh :*

    OdgovoriIzbriši
  41. Onaj o Philips aparatu za epilaciju, dosta sam saznala o njemu, jer razmišljam o njemu već neko vreme.
    U budućnosti šta bi moglo, hmm pa dosta toga već pišeš, možda malo vise o lakovima za nokte.

    OdgovoriIzbriši
  42. Divan blog,sa mnogo zanimljivih tema, najviše mi se dopadaju postovi o favoritima i njegi kose. U budućnosti bih voljela da više pišeš o njegi tijela prirodnim preparatima.

    OdgovoriIzbriši
  43. Najviše volim čitati Favorite, jer su to tvoji dojmovi o nekom proizvodu i tako najčešće i odabirem koje proizvode ću kupiti. :) U budućnosti bih voljela nastaviti čitati o favoritima, kao i o empties-ima i recenzijama. :)
    Sretan ti blogorođendan i samo tako nastavi! :*

    OdgovoriIzbriši
  44. Najdraži post mi je recenzija o Olival Čarobnom mlijeku za tijelo, a i općenito najviše volim čitati recenzije :)
    sretan ti blogorođendan💖

    OdgovoriIzbriši
  45. Čestitam peti blogorođendan tvojem divnom blogu, koji mi je jedan od najdražih. <3 Premda volim tvoje recenzije dekorativne kozmetike, malo više volim recenzije preparativne kozmetike, jer je njegovana koža temelj zdrave kože. Posebno volim tvoje recenzije okoloočnih krema, jer su mi one definitivno slabost prilikom kupovine preprative. :) U budućnosti bi mogla imati, postove poput "top 10 preparativnih/dekorativnih proizvoda iz drogerija", vjerujem da bi to bilo zanimljivo pročitati većini pratitelja tvojeg bloga. :)

    Hvala ti na divnom darivanju i čestitam ti na uspjehu tvojeg bloga! Znaj da se ljubav koju si uložila u njega, vidi iz svakog tvojeg posta.

    Pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  46. Favoriti godine definitivno najdraži, a recenzije uvijek čitam i što se njih tiče više je uvijek bolje, pogotovo recenzije poznatijih američkih brendova i overhyped proizvoda 😉😘

    OdgovoriIzbriši
  47. Zanimljivi su mi favoriti, jer tako se lakse odlucim da kupim neki proizvod, kada sam u nedoumici. A inace obozavam parfeme i volim citati sve sto je vezano za njih.

    OdgovoriIzbriši
  48. Obozavam citati favorite i recenzije :-) a voljela bi i dalje citati sto vise recenzija jer su one uvijek korisne pri kupnji dekorative i preparative..
    I da, sretan ti blogorođendan ;-)

    OdgovoriIzbriši
  49. Još jednom sretan 5. blogorođenda neka ih bude još puno , puno.. da se bacimo ondmah na najdraže(najkorisnije) postove. To su mi definitivno ovi iz rubrike preparativa. Volim njegovati svoju kožu i kosu ,a jedan kvalitetan post o kvalitetnim proizvodima svakako rijetko gdje ću naći, a kod tebe ih ima uvijek. Za u buduće voljela bih vidjeti (ako bi se ti voljela okrenuti i posvetiti malo toj temi) fashion. Sigurna sam da imaš super krpica i super modnih kombinacija. Mi cure ih jedva čekamo. :D

    pratim na IG: anamarija.kir
    fb: Ana-Marija Kireta

    OdgovoriIzbriši
  50. Jao, špa i ti imaš rođendan bloga! Čestitam! Samo tako i dalje :)
    Najdraži su mi Empties i Favoriti.

    OdgovoriIzbriši
  51. Pa favoriti godine su najzanimljiviji, pa emptiesi, a citala bih jos o recenzijama toga nikad dosta i pomaze mi dosta u orijentaciji sto kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  52. Općenito najviše volim čitati postove o preparativi, a najdraži su mi najkorišteniji proizvodi na mjesečnoj ili godišnjoj bazi npr
    http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2017/01/favoriti-godine-preparativa-lice.html

    To mi je super jer to ipak znači da te proizvode želiš koristiti a ne samo da su u određenom periodu testiranja bili dobri. Slično je i s ostalim proizvodima dekorative, ali mi je preparativa drža.

    OdgovoriIzbriši
  53. Favoriti godine , dekorativa i parfemi kao jedan cjelokupan pregled proizvoda. Najviše me zanimaju postovi o maskarama i četkicama za šminkanje

    OdgovoriIzbriši
  54. Najkorisniji post mi je bio onaj o AHA i BHA kiselinama, te mu se često vraćam po predloge i definitivno mi je bio od koristi. :)
    Čestitke za jubilej!
    Jelena G

    OdgovoriIzbriši
  55. Favoriti godine su mi bili najzanimljiviji i najkorisniji, a voljela bih više čitati o preparativi :)

    OdgovoriIzbriši
  56. najviše volim emptiese jer smatram da nakon što potrošimo cijeli proizvod možemo dati realnu recenziju

    OdgovoriIzbriši
  57. Srećan blogorođendan! <3 Meni su uvek super i uvek se radujem tvojim tekstovima o proizvodima za negu lica. :)

    OdgovoriIzbriši
  58. Marijana Šimić1/24/2017 02:07:00 AM

    Ja kod tebe uvijek nađem rješenje za neki svoj problem možda slabo komentiram na blogu ali većinu toga s guštom pročitam. Davno prije par godina tragala sam za tekućim puderom ,koji je najbolji za prekrivanje bijelih (vitiligo) fleka .Moja sestra je jedno ljeto dobila par tih fleka na licu i pala u očaj.I ja traži po internetu najbolji puder i nađem ga kod tebe od Estee Lauder Double Wear.Puder je za prekrivanje idealan. A prije par noći ,tražim kod tebe recenziju od The Balm Mary Lou Manizer .Znam da ga imaš odavno i htjela sam vidjeti kakva mu je uistinu boja a znam da ću kod tebe pronaći uvjerljive fotke i detaljnu recenziju. I vidim i highlighter od Anastasije i nisam se mogla dugo odlijepiti i donijeti zaključak koji je ljepši. Divota i jedan i drugi. Sretan ti blogorođendan i dalje piši tako kvalitetne recenzije jer mi veliki zaljubljenici u make up obožavamo to čitati., barem ja. :)

    OdgovoriIzbriši
  59. 5 rodjos bloga-wow!!! Nadam se da ce i iduca godina biti uspjesna i puna lijepih suradnji! Ako cemo iskreno najdrazi tj najzanimljiviji post mi je bio recenzija i fotke upravo ove paletice (obozavam hajlajtere,a i usporedjivala si boje na svjetlijem i tamijem tenu sto mi je uvijek odlicno)!Favoriti ljeta i recenzija foreo lune su mi bili najkorisniji,a volim jako new in postove jer uvijek naidjem na nesto novo tj novi proizvod koji bih rado isprobala

    OdgovoriIzbriši
  60. Srećan rođendan. Najiskrenije čestitke:-). Najviše volim favorite, nekako imam kompletan utisak. Volela bih da često čitam članke o preparativi za lice.

    Marina Đ.

    OdgovoriIzbriši
  61. Posto sam u posljednje vrijeme pocela vise vaznosti posvecivati preparativi, tvoj post Favoriti godine- Preparativa (lice) mi je pomogao. Voljela bih jos citati o njezi dehidrirane koze :D Sretan blogorodjendan :D

    OdgovoriIzbriši
  62. Najdraži post mi je "Moja njega kose", od tada je počela moja ljubav prema Kerastase proizvodima. U budućnosti bih voljela čitati više o depilaciji. Sretan blogorođendan!

    fb: Amna Arnautović

    OdgovoriIzbriši
  63. Meni su jako korisne bile recenzije i dojmovi svih onih beauty uređaja, osobito Foreo asortimana, jer sam se nakon toga odlučila za kupovinu tog malo savršenog uređaja koji mi je preporodio kožu lica ;-) U svakom slučaju, nastavi isprobavati i pisati svoje dojmove, meni to uvijek dobro dođe! Još ako se radi o nekim takvim uređajima koji zaista puno koštaju i nije baš da ih želim kupiti jer mi se sviđa priča i reklama, a nema testera da testiram prije. Ugl, sretan bologrođendan i da si s nama barem još toliko. :-D

    FB: Helena Kotrla

    OdgovoriIzbriši
  64. Prije svega želim ti čestitati 5-ti blogorođendan. Neka ti je sretan i da ih bude još punooo i dugo se još čitamo :) :*
    Koji post na blogu mi je bio najkorisniji? Recenzije uvijek jer mi super dođu kada trebam nešto kupiti, a ne mogu se npr. odlučiti između 2 ili čak i više proizvoda i općenito prije kupnje...da li nešto kupiti uopće?!!
    Kako je ovo darivanje već u 2017.g. zbilja su mi na kraju najkorisniji svi tvoji favoriti 2016. g., znači... http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2017/01/favoriti-godine-preparativa-lice.html, http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2017/01/favoriti-godine-preparativa-tijelo.html, http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2017/01/favoriti-godine-2016-dekorativa-i.html te http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2017/01/beauty-odluke-u-2017.html...super mi je to i puno će mi pomoć odnosno već i je :D
    Voljela bi čitati o njezi i pogotovo o stiliziranju suhe kose!!!! Imam suhu, gustu, kovrčavu, farbanu...kosu i ništa s njom previše ne mogu ili rep ili rajf i ajde još njega, koristim šampone, balzame i maske prigodne za takvu kosu, ne peglam se, sušim ju uvijek isključivo na zraku bez fena, osim ako sam u nekoj žurbi, a zimsko je vrijeme...ali, čime i kako napraviti i stilizirati neki friz, e to mi je muka i bila bi ti jako jakooo zahvalna kada bi nešto o tome možda jednom napisala!!! <3 :*

    OdgovoriIzbriši
  65. Sretan rođendan!! Moram izdvojiti 2 posta koja su mi bila korisna: recenzije Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox ulja i Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating ulja - oba sam nakon recenzija kupila i zaljubila se u učinak :). Sigurna sam da ću i u budućim recenzijama naći nešto za sebe.

    OdgovoriIzbriši
  66. Sretan blogorođendan! :) Najbolji post mi je "Moja njega kose", ali volim čitati o svemu pomalo, možda najviše o dekorativi. FB: Ana Jurasović

    OdgovoriIzbriši
  67. Ana-Marija Mik.1/28/2017 01:35:00 PM

    Sretan blogorođendan! Najkorisniji postovi su mi recenzije jer redovito čitam sve moguće o proizvodu prije nego ga kupim. A tvojim recenzijama uvijek vjerujem :) u budućnosti bi voljela još više recenzija, favorita, te postova o preparativnoj kozmetici :)

    OdgovoriIzbriši
  68. Najvise volim citati o recenzijama jer mi uvijek pomognu kod odabira kozmetike!☺❤❤

    OdgovoriIzbriši
  69. Ovako najvise volim tvoje favorite, iskreno po tom kupujem rekoh ako njoj valja onda i meni, nisam se prevarila hehe, isto tako i recenzije preparative obozavam citat i tako vidim sta bi mi odgovaralo sta ne trazim puder gledam koji je tebi na spisu ruz.. npr nabavila sam Cp iz tvojih favorita ajme majko pre pre je hh. Citam i o njezi ...ma svas nest kad bih se sjecala sta sam sve procitala brdo toga. Al volim se posavjetovat, iako to sama ne znas vjerojatno al moja si zvijezda vodilja hehhe. A ovaj ABH mi je velika zelja i skakala bih do plafona kad bih dobila hehe ucinila bi me najsretnijom jer nemam priliku doci do toga i imam sam neki znj hajlajter i nisam zadovoljna i zaaarko zelim ovaj objavljeni nemogu vjerovat da ga netko dijeli na nagradnoj, pa kraljica si... i zelim ti da vladas ovim bkogo svijetom jos barem 10x tolko godina hehe i kad budem stara cu trebat neki savijet za staru oronulu kozu :P eto hvala ti na prilici i zelim da je sretan :D

    OdgovoriIzbriši
  70. Najdrazi su mi favoriti mjeseca/godine postovi jer tu uvijek nadem nesto za sebe! A najvise volim citati recenzije preparative i usporedbe skupo vs jeftino :) xoxo

    OdgovoriIzbriši
  71. Sretan blogorođendan i još mnogo njih :D
    Kod tebe su mi najdraži postovi o proizvodima koji su te razočarali ili ostavili ravnodušnom. Dosta mi je plaćenih promidžbi i lažnih pohvala te bacanja novca na nešto što nije toliko kvalitetno kao što se predstavlja. Nadam se da ćeš nastaviti s takvim postovima, volim kad su blogerice realistične :)
    Pratim na FB i IG kao Ivana Batinović :)

    OdgovoriIzbriši
  72. Sretan 5. blogorođendan i neka ih bude još barem deset puta toliko :)
    Najkorisniji su mi postovi o novitetima i favoritima jer tako najprije mogu saznati čega novoga ima i istražiti što bi si mogla novoga priuštiti :)
    Volim čitati sve o najdražim proizvodima kojima daješ prednost i koje bi i drugima preporučila a i o proizvodima koji su mi cijenovno nedostupni ali bi ih mogla pronaći i u jeftinijim verzijama pristupačnijih brandova.
    Milka Grubić

    OdgovoriIzbriši
  73. Bravo za staž u blogosferi!!! Ja se najviše obradujem recenzijama preparative, a pogotovo seruma jer uporno tragam za savršenim :) i nekako me uteši kada vidim da nisam jedina koja manijakalno kupuje i isprobava kozmetiku

    Pozdrav,

    Jelena Milojković
    milojkovicjelena@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  74. Predobar blog,najvise volim citati o preparativi bilo da su to favoriti, new in ili empties :D u buducnosti bi zeljela citati, vezano za makeup recenzije za pudere :)

    OdgovoriIzbriši
  75. Sretan rođendan ❤❤❤ Ono što ja stvarno volim čitati su favoriti no i kad pišeš recenzije o novim proizvodima od kojih su neki završili i u mojim rukama zahvaljujući tvoji postovima,hvala ti zbog toga ❤❤❤.

    MARTINA ŠANDOROVIĆ
    martina.sandorovic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  76. Sretan rodjendan! Obozavam citat recenzije! Tako da bi u budocnosti voljela jos vise recenzija na temu dekorativne kozmetike!

    OdgovoriIzbriši
  77. Sretan blogorođendan! :) Želim ti još mnogo uspjeha u bloganju. Ja volim pročitati raznolike postove no koliko god jako voljela dekorativnu kozmetiku ipak sve više istražujem o preparativnoj,sad kako "starim" na tome mi je više fokus. Najkorisniji post koji bih izdvojila je o AHA i BHA kiselinama jer sam nešto više naučila i saznala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  78. ovo je predobro.. ako imam priliku napisat cu da mi je post o AHA i BHA kiselinama bio vrh, nikad nisam promisljala da mi to tako moze kozu promijeniti :)))

    OdgovoriIzbriši
  79. najviše volim čitati new in postove i favorite <3 To mi je jako korisno jer mi pomogne oko izbora da li ću i sama kupiti određeni proizvod ili ne. <3 sretan blogoročkas!!!!
    Diana Verlak

    OdgovoriIzbriši
  80. Sretan 5.blogorodendan.
    Volim citati recenzije preparative i dekorative,favorite,ali i proizvode koji su te razocaral
    Zelim ti puno srece u buducem radu.

    OdgovoriIzbriši
  81. Sretan blogorođendan. �� Ja nekako najvise volim citati favorite, uvijek pronadjem nesto sto mi treba �� Recenzije ruzeva i pudera takodjer jer sam ovisnica stoga im se radujem u buducnosti ��

    OdgovoriIzbriši
  82. Najbolji su mi favoriti

    OdgovoriIzbriši
  83. Sretan blogorođendan! Otkrila sam te davno kad sam naišla na post o vitiligu i od tada te pratim, pa ću reći da mi je taj post bio najkorisniji :)
    Vida Horvat

    OdgovoriIzbriši
  84. Inace uvijek citam sve o dekorativnoj kozmetici, ali najbolji post mi je o essencovoj midnight masquerade kolekciji. Bila sam skepticna oko sjenila najvise, ali na kraju kada sam vidjela slike odlucila sam kupiti cijelu kolekciju. Voljela bih i dalje recenzije citati, ali i usporedbe jeftinije kozmetike i pribora za sminkanje sa skupljom, npr: beauty blender i neka jeftinija verzija njega. Samo nastavi sa svojim radom :)

    Davinija Kusik

    OdgovoriIzbriši
  85. Kao prvo sretan ti blogorodjendan i da ih bude joooos puno i da nas koji obožavaju tvoje postove bude još punoooo! Najviše volim kad je neka recenzija u pitanju jer onda znam kakav utisak netko ima na to pa mi pomogne u kupnji tog proizvoda. Voljela bih da bude vise favorita! Pusaa😘

    OdgovoriIzbriši
  86. Eno sam ti na Facebooku napisala zelje i pozdrave ;) i ovdje ti zelim isto :*
    Nemam ti ni najdrazi ni najkorisniji post.. sjecam se onih pocetnickih s nokticima i lakovima ;) uvijek sam bila ljubomorna na te tvoje nokte :P
    A od ovih novijih zapamtila sam onaj s onim ljustecim pilingom za stopala.. eno ko rezultat sam stavila u korpu i cekam da narucim i to da vidimo sta kazu moja stopala..

    OdgovoriIzbriši
  87. Sretan 5. blogorođendan! :)
    U blogu mi je bio najkorisniji post o favoritima godine jer volim znati koji su to dobri proizvodi, pogotovo dekorativna kozmetika. U budućnosti bih voljela čitati post o suhoj kosi i ispucalim vrhovima jer imam takav tip kose i voljela bih znati koji su to proizvodi najbolji za takav tip kose. :)

    OdgovoriIzbriši
  88. Najkorisniji post je za mene bio http://alittlemakeupobsessed.blogspot.hr/2012/12/vichy-area-teint-pure.html jer sam uštedila 150 kuna koje sam skoro bacila u vjetar nadajući se da će jedan takav lagani puder biti dobar za moju masnu kožu...
    Voljela bih čitati teme kao što su kako profesionalno sakriti mane na licu kod kuće - uvijek se pitam čime npr. prekriti ogroman prišt posred čela da ne izgledam kao jednorog... :) :)

    OdgovoriIzbriši
  89. Volim citati o favoritima godine, a ubuduce bi htjela citati koji su proizvodi najbolji za masnu kosu kakvu ja imam

    OdgovoriIzbriši