Detalji čine razliku - a little make up obsessed

Detalji čine razliku

U prethodnom postu sam vam pokazala lijepi Essence lak iz I ♥ Nude kolekcije u nijansi 05 Pure Soul, a kasnije sam se malo poigrala točkalicom što je rezultiralo izgledom noktiju koji ćete vidjeti u ovom postu.

Točkalica mi je i inače jako drag alat kad želim "razbiti" nekakvu "dosadnu" manikuru jer bez puno muke i previše razmišljanja svaku manikuru učini zabavnom.

Za ovu manikuru sam, uz već spomenuti Essence lak koristila i Eveline Colour Instant lak u nijansi 605. Siva je ove sezone posebno in zbog filma 50 nijansi sive, no ja ovaj lak volim već preko dvije godine i nije da glumim hipstera (kao nosila sam sivo prije nego je bilo in) nego jednostavno ga želim pohvaliti - bojala sam se kad sam ga otvorila u kojem je stanju, no i dalje je kao i prvog dana, ima sve moje pohvale!


Kao što sam već napisala, malo sam se poigrala točkalicom i doslovno u dvije minute dobila nov izgled manikure. Veseliji i zaigraniji, što je uvijek dobro uz "običan" nude lak. Zahvaljujući sivoj boji s kojom sam ga kombinirala, unatoč zaigranim točkicama, ova manikura može proći i u ozbiljnijim prilikama jer nije napadna. 



Kao što vidite, nije ništa inovativno, ali je mali, veseliji pomak od obične, "dosadne" nude manikure i dokaz da detalji stvarno čine razliku :)

Kako vam se sviđa? "Upgrade-ate" li i vi manikure?

CONVERSATION

20 komentari:

  1. Fantasticno uklopljeno, slazem se da je tockalica najbrzi nacin za zaciniti manikuru.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaaa hoću da se pojedem što nam ova kolekcija nije došla. Predivno si apgrejdovala :D lajkam. moram sebi nabaviti točkalice, imam neke dvije ali su male i jadne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što vam nije došla, zgodna je kolekcija. Ako trebaš nešto, mogu ti ja uzeti i poslati ;)
      A točkalice.... ja imam jednu jedinu, neku Essence i skroz mi je ok :)

      Izbriši
  3. Pa preslatko! Manje od tebe i ne očekujem. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekul! Ovo moram zapamtiti i kopirati te :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Lak je odličan, savršena everyday nijansa...moram ga i sebi pokupiti :) I manikura je baš slatka, taman malo začinjena da ne bude boring :)

    OdgovoriIzbriši
  6. odlična kombinacija! eto i tebe u nail artice ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas mi se dopada, jednostavno, a opet primetan detalj. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni su ovi nudači baš dobri, ova boja je jako lijepa. :D

    OdgovoriIzbriši