The best of... Maybelline - a little make up obsessed

The best of... Maybelline

Odlučila sam pokrenuti na blogu novu seriju postova s nazivom The best of. U svakom takvom postu ću se pozabaviti nekim brandom i proizvodima tog branda koje ja volim. Naravno, ovo nije neki opći  (ili univerzalni - kako vam drago) the best of, nego MOJ odabir najdražih proizvoda određenog branda. 


Odlučila sam započeti s brandom koji do prije 3-4 godine uopće nije bio zastupljen u mojoj kozmetičkoj kolekciji, no danas imam mnoge proizvode iz njihovog asortimana. Iskreno, ne znam zašto nisam nikad birala Maybelline proizvode (osim tu i tamo poneke maskare, ali i to rijetko), no ono što znam jest da su u zadnjih nekoliko godina plasirali na tržište puno kvalitetnih, a cjenovno povoljnih proizvoda. Mnogi od tih proizvoda su mi postali omiljeni i iz razloga što je Maybelline postao jedan od najzastupljenijih drogerijskih brandova u mojoj kolekciji i zato što je riječ o povoljnim proizvodima (a danas svi svaku kunu dva puta obrnemo prije nego ju potrošimo) sam odlučila s njim otvoriti ovu seriju postova. 


Kad su u pitanju proizvodi za lice, meni su nenadmašni Maybelline Fit Me! tekući puder (ovdje u mojoj ljetnoj nijansi, zimska nijansa za moju put je 115) i Maybelline Fit Me! korektor.
Puder je super za normalnu i mješovitu kožu, vjerujem da bi i na suhoj bio dobar, daje dewy efekt i ima solidno prekrivanje, tako da je moj izbor i zimi i ljeti. Maybelline Fit Me! korektor je jedan od meni dva najdraža drogerijska korektora za podočnjake (o drugom ćete uskoro čitati). Ne uvlači se u borice i ima solidno prekrivanje, tako da ga već godinama volim i upravo je s njim počela moja ljubav prema Maybellineu.


Kad su oči u pitanju, tu je moja druga Maybelline ljubav - Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel liner (recenzija - s početka bloganja). Riječ je o izvrsnom gel lineru, pigmentiran, trajan i s lakoćom se nanosi. Tu su naravno i Maybelline Color Tattoo sjenila. Moji favoriti su Maybelline Color Tattoo On and On Bronze (recenzija), Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe (recenzija), Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegrante (recenzija) i Maybelline Color Tattoo Pink Gold (recenzija).  Riječ je o kremastim, trajnim i pigmentiranim sjenilima. 

Kad su maskare u pitanju, najboljom mi se pokazala ona najnovija - Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black maskara. Daje volumen, crnu boju, produžava trepavice, ne trusi se i ne iritira moje osjetljive oči. Efekt koji daje na trepavicama možete vidjeti u ovom postu


Maybelline ima izvrsne ruževe ♥ Izbor boja je poveći i svatko može naći nešto za sebe. Osobno najviše volim ruževe iz Color Sensational linije. Pigmentirani su i hidratantni i imaju stvarno lijepe boje ♥ Moj odabir su Maybelline Color Sensational Fuchsia Flash (recenzija) i Maybelline Color Sensational Vivid Rose (swatch). Volim i Whispers liniju koja je puno laganija od prethodne, rekla bih više da je riječ o obojanim balzamima, no to ne mijenja činjenicu da ih volim, mada će netko reći da su preskupi za takvu pigmentaciju. Nijanse koje su mi omiljene su Maybelline Whispers Faint For Fuchsia (swatch) i Maybelline Whispers Mad For Magenta (recenzija). 


Kad su lakovi u igri, znala sam koketirati s Maybelline Colorama lakovima, no nisu me se nešto dojmili. Ne znam je li riječ o poboljšanoj formuli ili o iznimkama, no oduševili su me Maybelline Colorama #315 (swatch) i Maybelline Colorama #317 (swatch). Formula je super maziva, lakovi su pigmentirani i trajni. Kad je riječ o trećem laku - Maybelline Colorama Bleached Neons u nijansi #242, situacija je nešto drugačija. Nije me oduševio formulom i treba se potruditi da bi ga se lijepo nanijelo na nokat, no boja je taaaako dobra i za tako male novce, da ga unatoč nesavršenoj formuli obožavam. Swatch možete vidjeti ovdje i bit će vam sve jasno :)


Skoro sve što sam probala od Maybelline mi je bilo dobro, a ovi proizvodi su se izdvojili kao najbolji. No ima proizvod koji vam NIKAKO ne bih preporučila da kupite, rijječ je o Maybelline Color Tattoo u nijansi Endless Purple. Dok ostala sjenila iz ove linije krasi predivna pigmentiranost, ova nijansa je zakazala u potpunosti i potpuno je razočaranje. U ovom postu možete vidjeti swatch i uvjeriti se i same o čemu pišem.


Koje Maybelline proizvode vi volite? O kojim brandovima biste voljele čitati ovakav post?

CONVERSATION

47 komentari:

  1. Imam par lakova Colorama i odlični su mi i sada moram probati i taj gel liner kada ga toliko hvališ :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđa ideja posta i stvarno sam uživala čitajući :) Maybeline stvarno ima jako puno odlični proizvoda i djelimo neke favorite, a ovaj lakić iz bleached neons kolekcije 242 tražim svugdje jer me boja očarala, ali nisam uspijela nigdje naći ni u ''svom'' Mulleru (koji ima stvarno super ponudu), a ni u drugim drogeijam :/ valjda ću ga uskoro naći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, mislim da su neonci bili LE i da su stajali na posebnom stalku.... No nadam se da sam u krivu i da ćeš ga naći :)

      Izbriši
  3. Maybelline ima dobre proizvode. Žao mi je što sve što je dostupno u Americi nije i kod nas :/ Moj omiljeni puder je Maybelline (Affinitone mineral) takođe su mi dobri i Superstay i Fit me, naravno Fit me korektor, maskare, Color tattoo, Baby lips, gel liner... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je žao što nam nije dostupno sve što je plasirano u USA :/
      dobar odabir proizvoda :)

      Izbriši
    2. Ja sam sada kupila SuperStay tecni puder,nisam ga jos probala...Kupilla sam ga jer je bio na ogromnoj akiji u lillyju.Saa cu ga probati,ali vidim da ga mnogi hvale :)

      Izbriši
  4. Meni je isto Maybelline ok, mada su bezobrazno poskupili maskare preko noći prošle godine.

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš volim Maybelline, super post! <3
    Color Tattoo su već postali klasik i stvarno su najbolja drogerijska sjenila. Meni su osobno i njihove maskare najbolje, najviše mi pašu i uvijek se vraćam njima. O ruževima ne trebamo ni pričati, stvarno uvijek oduševljavaju s nijansama.
    Ako možeš, tipkaj o ostatku ekipe koja se može pronaći u drogerijama: Rimmel, Catrice, Bourjois, Loreal i tak to. Meni su ovakvi postovi super! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E hvala ti na komentaru, pisat ću svakako i o ostalim drogerijskim brandovima :))))

      Izbriši
  6. Super je ideja za ovaj tip posta:) Volim Maybelline,narocito maskare (omiljena Rocket Volume), CT senku Pink Gold i Color Whisper ruz Petal Rebel :) Odlicne su i Colorama mono senke. Mozda bi o Lorealu mogla da pises ? I to bi bilo uzivanje citati. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morat ću probati onda i Colorama sjenila :)
      Bit će post i o Lorealu, taj je već u planu :D
      Hvala ti na komentaru :)

      Izbriši
  7. Od njih imam samo par ruževa. Nikako ne mogu naći Fit Me puder i korektor, a tako bih ih voljela isprobati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fit Me asortiman imaju samo u dm-ovima sa duplim štandom ;)

      Izbriši
  8. Odličan post! :) Nisam probala puno maybelline proizvoda, osim lakova, maskare i color tattoo sjenila, ali sam svime bila izuzetno zadovoljna :).

    OdgovoriIzbriši
  9. Maybelline je super :D Imam Mad for magenta i odličan mi je, uopće mi ne smeta slabija pigmentiranost :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Svidja mi se ideja da pravis ovakve postove, meni su bas korisni. Probala sam nekoliko njihovih maskara i bile su dobre, a permanent taupe kombinujem sa Flormar senkom za obrve kako bi dobila odgovarajucu boju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Da, permanent taupe mnoge koriste za obrve, super proizvod :)

      Izbriši
  11. Jako zaniimljiv post i slažem se za korektor i puder fit me boljih stvarno nema (kaj se mene tiče :D).

    OdgovoriIzbriši
  12. Najbolja sjenila ikad,color tattoo <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Marijana Šimić1/26/2015 08:50:00 AM

    Imam par Colorama lakova i super su mi , baš slatki i neodoljivi a jeftini. Isto kao što si ti prije par godina zaobilazila Maybelline tako i ja izuzev ovih lakova. . Jedino što imam od Maybelline je tekći korektor Affinitone i uopće nije loš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Affinitone puder je jako hvaljen, ne znam zašto ga nikad nisam probala :)

      Izbriši
  14. Njihove color tattoo sjene su definitivno najbolje od svega :)) i naravno korektor kojeg vise ne prodaju iz ko zna kojeg razloga..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, nije mi jasno to zašto korektor više ne uvoze :/

      Izbriši
  15. maybelline se u zadnje vrijeme zbilja poboljsao od onoga sto je bio prije :) volim njihova color tattoo sjenila, lakice i prvo mjesto uzimaju maskare jer samo njihove maskare koristim u zadnje 2 godine! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Obožavam čuvenu žutu maskaru,a nedavno sam probala onaj novi puder i ne odgovara mi nikako :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ga dobila kao PR uzorak, međutim, pretamna mi je nijansa, tako da sam ga probala 1-2 puta prije nego mi je nestala ljetna boja, pa nisam stigla steći neke dojmove :/ Mada koliko čujem, dosta su podijeljeni dojmovi :)

      Izbriši
  17. Maybelline je s godinama baš poboljšao proizvode i ja jako volim njihove ruževe. Nikako da kupim koje tattoo sjenilo. Jednostavno ih uvijek zaobiđem i onda mi bude žao :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Koristim Colorama lakove i super su mi! Što se tiče Fit Me korektora, slažem se, stvarno je odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Metallic Pomegranate je tako preeeedivna boja, ali kod mene je rasprodan! :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, nadam se da ćeš ga uloviti negdje, divna je boja stvarno ♥

      Izbriši
  20. njihove sam maskare duuugo koristila, sad više ne... lakovi su kako koji, od fantastičnih do potpunih promašaja, no tako je i kod drugih brandova, čak i onih najskupljih... imam tek jedno tattoo sjenilo ali ga obožavam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za lakove skroz, tako je kod svih brandova, ide od nijanse do nijanse :)

      Izbriši
  21. Dijelimo ljubav prema sjenilima i Whispers Mad For Magenta, dok lakove baš i ne volim jer mi nisu postojani (možda sam ja naišla na loše nijanse) :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Gdje kupuješ korektor i koliko košta?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kasnim s odgovorom jako :(
      Korektora više nema kod nas (kupovala sam ga u dm-u), sad samo na feelunique

      Izbriši
  23. Zna li itko gdje u Hrvatskoj ima uzeti Fit me puder?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost, kod nas je izašao iz asortimana :(
      Tako da je nama dostupan jedino internet kupovinom

      Izbriši