Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black maskara - a little make up obsessed

Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black maskara

U ovom postu ću vam pisati o najnovijoj maskari  iz Maybelline Colossal obitelji, riječ je o Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather Black maskari.*

Dolazi u ambalaži tipičnoj za sve maskare iz ove linije, jedino se razlikuje bojom, ovaj put se Maybelline tim odlučio za crnu tubicu sa žutim slovima. Odmah ću vam reći da je za mene ovo najljepša ambalaža iz te linije. 


Maskara dolazi u količini od 9,5 ml, rok trajanja joj je 6 mjeseci od otvaranja, a preporučena cijena je 77,90 kn. Dolazi u samo jednoj boji, Leather Black.

Iz Maybelline-a obećavaju ekstreman volumen i intenzivno crne trepavice.

Maskara ima i dvostruko zakrivljenu dršku koja "omogućava dvostruki nanos maskare na njihovu najveću četkicu do sada."

Osobno, nisam ni skužila da je drška dvostruko zakrivljena niti da omogućava neku drugačiju aplikaciju od klasičnog načina nanošenja maskare.


Četkica možda jest nešto veća od uobičajene četkice, no nije u pitanju ništa dramatično niti bi ikome mogla praviti probleme zbog svoje veličine. 

Maskaru koristim već cca. mjesec i pol i mislim da sam ju dovoljno testirala da mogu reći kako se ponaša na trepavicama, a u nastavku ćete, naravno, vidjeti i efekt na trepavicama.


Maskara je od prvog dana idealne gustoće, nije bila niti pretekuća niti presuha, idealna je za aplikaciju od prvog dana, a i sad, nakon mjesec i pol svakodnevnog korištenja, i dalje je jednako dobra.

Kao što na donjoj slici možete vidjeti, moje trepavice nisu neka sreća, srednje su dužine, sa svjetlim vrhovima i ne baš nešto duge, međutim, s ovom maskarom stvarno dobijem puno. Lijepo ih produži, da im volumen i lijepo ih oboja u intenzivno crnu boju. 

bez maskare, 1 sloj, 2 sloja

Stavila sam i sliku cijelog lica da vidite kako to izgleda u globalu jer slike samo oka možda i ne daju pravi dojam o efektu koji daje. 

Nakon što ste vidjele efekt, ostaje jedino da napišem da se maskara ne trusi, ne iritira moje osjetljive oči (nosim i leće, što možete i vidjeti na gornjoj slici), niti se razmazuje.

Što se tiče skidanja, bez problema ide dolje micelarnom otopinom (ja trenutno koristim La Roche-Posay fiziološku micelarnu).



Sve u svemu, ja sam ovom maskarom zadovoljna (uvrstila sam ju i u prošlomjesečne favorite) i ima moje preporuke. 

Jeste li vi probale ovu maskaru? Koja je vaš trenutni favorit?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

17 komentari:

  1. Nisam je probala, jer više preferiram smeđe maskare. Tebi jako lijepo stoji i stvarno daje "wau" efekt :). Čini se kao jako dobra maskara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, stvarno je dobra maskara. Koje crne ti koristiš? Imaš preporuku?

      Izbriši
  2. Nisam probala jos ovu, ali lijepo ti stoji i stvarno mi se sviđa sto je ovako jako izrazajno crna. Bas sam kupila nedavno Bourjois Volume 1 Second i isto daje super efekt.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se ova maskara bas svidja,nisam znala da je toliko dobra.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ni ja je još nisam isprobala no koliko vidim daje jako ljep efekt i jako ljepu boju trepavicama što mi se jako sviđa! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Što se pakovanja tiče,najljepša maybellinova :)
    Morat ću je probati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni ova maskara nije bila dobra,prevlažna mi je i lijepila mi je trepavice,pa sam ju proslijedila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, nisam primjetila da mi je bila prevlažna, a dobila sam neotvarani primjerak.

      Izbriši
  7. Meni ova maskara nije dobra. Četkica mi je prevelika i na kraju sve zavrsi slijepljenim trepavicama :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, ja sam bila uvjerena da veličina ove četkice neće nikome predstavljati problem jer sam se ja s njom bez problema sprijateljila. Nadam se da ste i vi u međuvremenu našle zajednički jezik :)

      Izbriši
  8. izgleda super, a baš tražim neku novu. mogla bi ju kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kupila sam je sasvim slučajno i nisam se pokajala...definitivno najbolji rimel za večernji make up, trepavice izgledaju nakon nanošenja kao da sam stavila umjetne

    OdgovoriIzbriši
  10. moja naj.je Catrice AllRound Ultra Black (ljubicasta). Nekako daje dojam da su mi trepavice prirodno dugee ako se jednom pazljivo nanese jer budu tanke izrazene i duge. a nakon vise slojeva mogu dobit jos vecu duzinu i naglasenost tj.volumen.
    Probala sam tu Maybelline Collosal, ali nije mi nista posebno...ko da se trepavice skupe 3u1 i razrijede. to ne volim.I uopce neproduze trepavice,a moje su prirodno duze jos

    OdgovoriIzbriši