Obsessed with... #02 - a little make up obsessed

Obsessed with... #02

Drago mi je da su komentari na ovu novu rubriku pozitivni i da vam se sviđa, pa eto novog posta o tome kojim sam proizvodima bila opsjednuta proteklog tjedna :)



U postu o tome što je u mojoj kozmetičkoj torbici ste mogle vidjeti kako proviruje moj ljubimac, Marc Jacobs Lovemarc Matte Lip Gel Gossip, divan ruž čija vas recenzija očekuje idući tjedan. Dovoljno je reći kako sam samo jedan dan prošlog tjedna na usnama imala neki drugi ruž :)

Pošto je to ruž jake boje, uz njega sam uglavnom nosila svoju najdražu kombinaciju - nude oči. Za to mi je služila jedna od meni najdražih paleta IKAD - Urban Decay Naked Basics (recenzija). Nažalost, imala sam mali incident s njom, odstranjivač laka za nokte (u očajnoj ambalaži) mi je kapnuo na nju i nisam odmah primjetila, pa kod slova E (u riječi NAKED) možete vidjeti kako se površina malo "namreškala". Malo je reći da mi je srce skoro puklo kad sam to vidjela, ali dobro, moglo joj se i nešto gore dogoditi, zar ne? :)



Uz roze usne je išlo i rozo rumenilo i to Clinique Cheek Pop Blush Pop - 04 Plum Pop (recenzija). U zadnje vrijeme sam bila malo zanemarila ovaj cvijetić, ali sam mu u prošlom tjednu posvetila maksimum pažnje.

Zadnji proizvod koji sam jako voljela prošlog tjedna je novitet koji sam vam zaboravila prijaviti u zadnjem (ili čak zadnja dva new in posta) - Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place olovka za oči u nijansi 04 Black Plum. Do sada sam imala samo crnu EL olovku i bila sam jako zadovoljna njome, a u darivanju kod sebe sam se zaljubila u ovu i nakon pozitivnog feedbacka čitateljice koja ju je osvojila, sam ju jednostavno MORALA kupiti. Predivna ljubičasta boja i izvrsna trajnost su zaslužni da sam ju proteklog tjedna često nosila, ponekad na donjem, a ponekad na gornjem kapku.

Što ste vi voljele prošlog tjedna?

CONVERSATION

22 komentari:

  1. baš me zanima ova ljubičasta Estee Laude olovka :D
    i Clinique rumenilo je preslatko :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će još riječi o ovoj olovci na blogu :)
      a rumenilo je bombon ♥

      Izbriši
  2. Dijelim tvoju ljubav prema UD Naked Basic paleti :) I čuvam je kao oko u glavi, hvala Bogu pa još se još ništa nije desilo, a svi znaju da sam malo nespretna, svako malo imam dane kad mi sve živo ispada iz ruku hihi :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Znaš što bi bilo gore od prolivenog acetona po ambalaži UD palete? Da ti se prolio direkt po sjenilima haha :D
    Krasnim si stvarčicama opsjednuta, a moj favorit je definitivno UD paleta, a bome se ne bih žalila ni da se ovaj cvjetić nađe u mojim rukama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam, to mi je jedina utjeha :P
      a cvjetić... vjerujem da bi ti se jako svidio :)

      Izbriši
  4. Ces postat lookove s tom paleticom?

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam neku ustaljenu rutinu šminkanja, u zadnje vreme menjam jedino karmine. Meni se sa spiska najviše EL olovka, nadam se reenziji uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja uglavnom mijenjam samo ruževe :)
      bit će recenzija olovke :)

      Izbriši
  6. volim tvoje ljubivce gledati i veselim se slikama sa ružem, a i meni uskoro stiže clinique ljepotan, samo u drugoj boji, jedva čekam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga :*
      nadam se da ćeš i ti uživati u svom cvjetiću kao što ja uživam u svom :)

      Izbriši
  7. Cvjetić mi je predivan boja se čini super.:D

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđa mi se sve od navedenog. :)) Vjerujem da ti se nije bilo teško zaljubiti u ove divote.

    OdgovoriIzbriši
  9. EL olovka mi djeluje odlično..i rumenilo...Baš bi bilo cool da jednom napraviš neki look koristeći sve ove proizvode!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imat ću sad nešto više vremena, pa bi se ta ideja mogla i realizirati :)

      Izbriši
  10. naked mi je ovde najlepša, obožavam tu paletu :D

    OdgovoriIzbriši