Favoriti mjeseca - svibanj - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - svibanj



I ovaj mjesec sam se trudila, kao i prethodnog, izdvojiti samo ono najbolje od najboljeg što sam koristila i voljela prošlog mjeseca, no opet se nakupilo osam proizvoda, više nego što sam planirala, no svi ovi proizvodi su mi bili jako dragi i jako korišteni prošli mjesec, pa su zaslužili svoje mjesto u ovom postu.


Kako sam proteklih 100 dana bila dio Vichy programa 100 dana 100 žena (o dojmovima možete pročitati OVDJE), isprobavala sam (kad je preparativa u pitanju) samo proizvode koji su bili dopuna njezi, a najvažnija dopuna je svakako i krema sa SPF. Krema koju trenutno testiram je La Roche-Posay Anthelios XL Ultra Light fluid.* Sviđa mi se efekt koji daje na koži, ne matira, nego je više baršunasta, no ne zasjajim se s njom. Pošto ima alkohol previsoko u sastavu i postoji opasnost od isušivanja, pričekat ću s kompletnim dojmovima i presudom je li mi bolja ona ili La Roche-Posay Dry Touch gel krema o kojoj ste mogi čitati OVDJE. Zasad mogu reći da mi se sviđa taj baršunasti efekt, kao i to da mi nije izazvala nikakav nered na licu.


L'Occitane Sublime Beauty BB kremu* sam dobila na nedavnom mini tretmanu u L'Occitane trgovini. Lani sam imala tester i nije ni nikako odgovarala - ne znam je li bio problem u testeru ili se moja koža promijenila, no sad mi je koža divno reagirala na nju. Lagana, sa SPF 30, lijepo ujednači ten i ne zamastim se jako brzo s njom. Proizvod koji sam nosila veći dio mjeseca.

Bvlgari Omnia Crystalline je parfem iz grupe cvjetno-vodenih parfema. U visokim notama je prozračni bambus i egzotično azijsko voće nashi, u srcu mirisa je lotus, a u bazi su drvene note. Meni jako drag parfem za tople dane, mada bih voljela da ima bolju trajnost, no opraštam mu jer je tako divno osvježavajuć da uživam u trenucima kad ga imam na sebi.

Le Petit Marseillais Pin & Criste Marine je divan gel za tuširanje također osvježavaućeg mirisa (koje očito preferiram u toplijim danima). Više o LPM gelovima ste mogle pročitati u ovom postu


Što se tiče dekorative - reći ću vam da valjda svaki dan otkad mi je došao koristim Stila bronzing powder shade 01. Izvrsna boja koja će licu dati dojam osunčanosti i predivna tekstura su dovoljni da ovaj proizvod proglasim jednim od favorita mjeseca.

Prošli mjesec sam najviše nosila dva laka - p2 Sand Style u nijansi lovely (swatch) i Avon Gel Finish u nijansi Pink Parfait* (swatch). Sve o njima sam napisala u pripadajućim postovima, pa neću duljiti.

Najnošeniji ruž je svakako bio Max Factor Colour Elixir u nijansi Bewitching Coral. Prava ljetna boja, izvrsna tekstura i još bolja cijena su glavni plusevi ovog ruža. Ako vas zanima više o njemu, možete to pročitati u ovom postu

Što ste vi najviše voljele prošlog mjeseca? Imamo li zajedničkih favorita?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

30 komentari:

  1. Konkretno nemamo zajedničgog favorita, ali i ja sam često nosila Max Factor ruž, samo u drugoj nijansi i tuširala se s LPM ali drugog mirisa :D Ovu Omniu sam imala i bila mi je krasna, meni je trajnost bila baš dobra, ali to očito ovisi o koži :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma dobra je trajnost, ali ja bih da traje još duže :))))

      Izbriši
  2. Bvlgari Omnia C....predivan!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja volim ovaj Bvlgari parfem, tj. općenito mi se sviđaju Bvlgarijevi parfemi! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš su ti divne fotografije, volim proizvode u krupnom kadru i naravno da su fotke čiste, a bome i proizvodi :) favoriti su takođeš jako lijepi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. MF nam je difinitivno zajednički favorit jer sam trenutno zaljubljena u taj ruž, nijansom i teksturom <3 Za vikend odoh u šoping pa ću napokon isprobati Le Petit proizvode i jako me zanima Stila bronzer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. čekam tvoje dojmove o LPM :)
      a Stila bronzer je savršen <3

      Izbriši
  6. Moj obožavani Bvlgari parfem :) gotovo sam ga potrošila, a rođendan mi nije uskoro, tako da ću ga vjerovatno morati sama nabaviti haha :D

    OdgovoriIzbriši
  7. LPM mi je jako brzo postala najdraža tuširalica, usprkos prvotnom negativnom dojmu. Doduše, moja je od vanilije :) Jedva čekam da isprobam i sve druge, jedvaa :D MF ruž je predivan, obožavam takve nijanse!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. volim ja i onu od vanilije :)
      i da, treba isprobati i ostale :D

      Izbriši
  8. Skoro sam bila na poslovnom putu i u hotelu me je sačekalo sledeće: sapun, gel za tuširanje i mleko za telo Bvlgari. Kad nisam u nesvest pala od oduševljenja :)
    Predivan parfem, jedan od retkih koji nikada neću prestati da kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme, divan neki hotel, mislim da bih i ja skoro pala u nesvijest :D

      Izbriši
  9. U životu koristim i menjam samo dva parfema, jedan je J'Adore Dior, a drugi upravo ovaj Bvlgari! Volim, volim, obožavam! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni favoriti i prekrasne fotografije :D Volim sve Bvlgari parfeme :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Sigurno ću isprobati ovaj gel za tuširanje jednoga dana. Samo da mi je pronaći odgovarajući miris koji će se svidjeti mojim nosnicama. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. LRP fluid i BBcu dijelimo kao favorite :).

    OdgovoriIzbriši
  13. nemamo zajedničkih favorita :D
    ali bih svakako htjela isprobati LPM gelove za tuširanje i Avon gel finish lakove :D
    i ova L'occitane BB krema me mami :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Nemamo zajednickog favorita, ali volim Max factor ruzeve iz te linije i htjela bih probati Stila Bronzing Powder :) Za L'occitane bb kremu te razumijem jer to je jako cudan proizvod, meni je neke dane odgovarala savrseno, a nekad nikako :S jako ovisi o tome kako ju naneses i kakva ti je podloga i kakva ti je koza opcenito. Ali je dobar proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. točno to, baš ovisi o stanju kože i podlozi. no generalno je jako dobar proizvod :)

      Izbriši
  15. OOOOOPET prekrasne fotke! Pravi si profić postala! :DD

    LPM tuširalice su mi ugodno iznenađenje, i definitivno cu napraviti zalihu istih. Stila bronzer se s razlogom pronašao na tvojoj listi, tekstura mi je divna, lako se blenda, nije narančast!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tenkju :*

      i slažemo se potpuno i oko LPM-a i Stile, divni proizvodi <3

      Izbriši