NOTD: Avon Gel Finish lak u nijansi Red Velvet - a little make up obsessed

NOTD: Avon Gel Finish lak u nijansi Red Velvet

Avon je nedavno na tržište izbacio novu liniju lakova - Gel Finish i tom prilikom su drage Lucija i Jelena iz Avona organizirale slatko druženje za nas o kojem sam vam pisala u ovom postu. Iako sam vam imala namjeru prvo pokazati drugu nijansu koju sam dobila - čak sam ju i slikala, te slike su zbog tehničkih problema koje imam ovih dana sa svojim laptopom nestale, pa će on biti pokazan idući tjedan (kad će nam izgleda konačno doći lijepo vrijeme savršeno za takve boje), a danas vam donosim boju idealnu za ovo vrijeme - Red Velvet*.



Prvo da napišem poneku riječ o ovoj novoj liniji lakova. Avon kaže da je riječ o profesionalnom gel efektu kod kuće. Lakovi imaju preciznu četkicu za savršeno ujednačenu aplikaciju i kažu da je riječ o 3u1 lakovima:
  • baza (zaglađivanje i zaštita)
  • boja (vrhunsko prekrivanje u jednom sloju)
  • završni sloj (zaštita i intenzivan sjaj)
Lakovi inače dolaze u 24 nijanse i mislim da među njima baš svatko može naći favorite.

Puna cijena im je 48 kn, a u aktualnom katalogu je akcija: 1 lak za 39 kn, a 2 za 50 kn.



Da vas ne zbuni naziv "gel finish" - ovdje nije riječ o trajnim lakovima kakve možete dobiti u salonu, nego je riječ o lakovima s gel efektom koji se po meni puno bolje vidi na kremastim nijansama nego na ovoj koju vam danas pokazujem.

Četkica je, kao što možete vidjeti na gornjoj slici, klasična i s njom se lako barata. Što se tiče Avonovog obećanja da prekriva u jednom sloju - uistinu je tako, mada sam ja iz navike stavila dva tanka sloja. Nisam stavljala top coat, a lak je bio potpuno suh poprilično brzo.

Što se tiče trajnosti, i ovaj i drugi lak iz ove linije sam nosila po četiri dana i četvrti dan je bio lagani tipwear (izblijedili su na vrhovima) uz sve normalne aktivnosti što je meni i ok jer su četiri dana ionako maksimum koliko nosim neki lak.

Osim nijansi koje sam dobila divne su mi i Fire Cracker, Candy Apple, Very Berry, Purplicious i Royal Vendetta i žao mi je što ne postoje swatchevi svih nijansi na jednom mjestu da vam ih linkam i da im se skupa divimo, no eto, možete se tu diviti nijansi Red Velvet :D



Kako vam se sviđaju novi Gel finish lakovi? Jeste li ih već probale?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Krasni nokti i krasan lak, stvarno je poseban <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo baš nije moja bojica ali me zato Royal Vendetta opasno mami! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam zahvalna na ovoj recenziji i upravo sam naručila 4 gel laka (dazzle pink,fabulous,fire cracker,sheere love) zbog posla trebam imam uredne ruke i sređene nokte pa će mi ova trajnost laka od minimum 4 dana biti i više nego savršena....

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam presretna što ih imam priliku isprobati sve... do ove nijanse još nisam došla ali dobro izgleda, volim vampy crvene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je žao što moramo čekati toliko da nam ih sve pokažete, nestrpljiva sam pa bih sve to u jednom postu :)

      Izbriši
  5. Meni se jako sviđa ova nijansa i oblik tvojih noktića :)

    OdgovoriIzbriši
  6. moram kupiti barem dva ova laka :D sviđa mi se very berry od ovih koje si navela :D
    po opisu mi zvuče i kvalitetni :)
    red velvet mi se sviđa isto, nekako mi je zimska lijepa crvena :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj i ja sam kao i Žana sretnica koja ih je dobila sve :)
    Ova boja mi je onako, nekad mi se sviđa a nekad ne, zavisi o raspoloženjU, ali kaj je da je boja je krasna onako bogata i odlično pigmentirana!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, pigmentacija je wow :)
      a sad kako se kome koja bojica sviđa to ovisi o ukusu :)
      jedva čekam vidjeti ostatak :)

      Izbriši