Afrodita Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju - a little make up obsessed

Afrodita Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju

Iako su dvofazni odstranjivači prvenstveno namijenjeni skidanju vodootporne šminke s očiju, a sama takvu ne koristim, ipak redovito posežem za dvofaznim odstranjivačima. Zašto? Jer efikasno i brzo skidaju sav okoloočni make up. Okoloočno područje treba paziti i maziti, a ne natezati i rastezati jer je koža oko očiju jako tanka i osjetljiva, pa rado posežem za takvim, što nježnijim metodama skidanja šminke.
Zadnji dvofazni odstranjivač koji sam probala je Afrodita Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju koji me oduševio toliko da je završio u prošlomjesečnim favoritima, kao i u postu o najboljim preparativnim proizvodima iz drogerija


Dvofazni odstranjivači šminke se sastoje (kako im i samo ime kaže) od dvije faze - uljne i vodene, pa je takve odstranjivače obavezno promućkati neposredno prije korištenja kako bi se faze izmiješale.

Afrodita Clean Phase odstranjivač šminke oko očiju je najnoviji dvofazni odstranjivač dostupan u našim drogerijama i baš me zanimalo kako će funkcionirati, no već je iz gornjeg dijela teksta jasno da me oduševio.

Proizvod dolazi u količini od 125 ml (što je neka klasična količina za takve odstranjivače), u plastičnoj, jednostavnoj ambalaži, s čepom na odvrtaj. Može se dobro dozirati i nema opasnosti da ćete izliti previše proizvoda.


Proizvođač kaže slijedeće:

Brzo i bez trljanja  odstranjuje i vodootpornu šminku. Dodani bisabolol smiruje i njeguje kožu oko očiju. Ne nadražuje oči. 
Ne sadrži parabene i parafin.




Što proizvod radi?

Moram odmah naglasiti da ne koristim vodootporni make up, no znam koristiti gel linere koje je ipak nešto teže skinuti iako nisu vodootporni. 

Proizvod koristim tako da ga nanesem na blazinicu, te blazinicu lagano prislonim na kapak otprilike na minutu da se maskara i tuš otope i lakše skinu. Nakon toga samo lagano obrišem okoloočno područje tom istom blazinicom i svu šminku skine bez problema.

Uz to što besprijekorno skida šminku, ne isušuje okoloočno područje, ne iritira moje inače osjetljive oči i ne "zamuti" mi vid što se zna događati s uljnim odstranjivačima.

Sve u svemu, ovaj proizvod zadovoljava sve moje kriterije koji trebaju biti zadovoljeni kod ovakvog tipa proizvoda, a uz to je i cjenovno jako povoljan (27,50 kn),  tako da ga mislim kupiti ponovno kad ga potrošim.


Sastav:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Sodium Chloride, Bisabolol, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Cl 42051, Cl 19140


Jeste li probale ovaj odstranjivač? Čime vi skidate šminku oko očiju?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

37 komentari:

  1. Dvofazni su skidači nesumnjivo najpraktičnije rješenje za sve koji nose jaču šminku na očima, a ne sumnjam da je ovaj od Afrodite odličan :) Ja ipak ostajem vjerna svojoj uljnoj umivalici koja se ispire jer u jednom mahu riješim cijelo lice.

    Puno pozdrava, draga :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni smeta što kod uljne umivalice ipak trebam protrljati područje oko očiju, tako da ju ipak izbjegavam na tom području :)

      pozdrav :*

      Izbriši
  2. Skidam dvofaznim Lorealom koji mi muti vid, tako da bih sada mogla probati Afroditu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je L'Oreal bio ok, ali ovaj mi se više sviđa :)
      nadam se da ćeš biti zadovoljna :)

      Izbriši
  3. Zanima me cijela ova nova afroditina linija:) Sad trenutno imam Loreal dvofazni,a kad ga potrosim rado cu kupit ovaj:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam cijelu, pa će valjda svi proizvodi doći s vremenom na red :)

      Izbriši
  4. Ja se dvoumim izmedju ovog i Garnier dvofaznog za skidanje sminke oko ociju. Jesi li mozda njega probala?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam probala Garnier, jako me razočarao njihov skidač šminke oko očiju iz Essentials linije, tako da sam i ovaj Garnier preskočila, zamjerili su mi se u tom segmentu :/

      Izbriši
    2. ja sam ga probala Garnierov, tj. još uvijek ga koristim, potrošila sam ga oko pola. dobar je al brzo se troši, tj voljela bi da ima više mililitara....

      također košta 20i-nešto kuna.
      ako imam mnogo šminke na licu znam s njim malo prebrisati lice da uklonim puder, jer inače potrošim 5-6 blazinica micelarne (Garnier) na cijelo lice :/

      međutim, Garnierov ima 125mL a ovaj 200 pa mislim da bi ovaj bio isplativiji...

      Izbriši
    3. Kupljen,svu sminku sa kapka makne u 1 potezu, ne iritira oci, ali ipak ostane malo maskare posle umivanja nazalost, kao i masan trag. Cak ni sapun sebamed ne moze da skine masnocu. Molim za preporuku cime da skinem masnocu, koju umivalicu koristiti ili sta vec? :))

      Izbriši
    4. Makeup break - ima i ovaj 125 ml :)

      Anonimna - baš mi je žao da ti ne skine skroz maskaru, koju koristiš? Ja za umivanje trenutno koristim Afrodita pjenu iz ove iste Clean Phase linije i skine idealno sve, lice je nakon nje potpuno čisto, a bez isušivanja :)

      Izbriši
    5. cure sorry nisam vidjela da ste komentirale (mislila sam da dođe neka obavijet na mail ili nešto, ali valjda sam zaboravila klimnuti na Obavijesti me :/)

      Nives - šteta, danas je akcija 40% na sve proizvode za negu lica, za 15min idem do Kozma kupiti Garnier micelarnu da imam u rezervi i neki dvofazni od 200mL ako nađem , ako ne onda ovaj da probam :)

      Anonimna - čudno, meni nema masnog traga, ali ja se ionako umijem još običnom vodom i obrišem ručnikom

      Ivana (Makeup Break blog)

      Izbriši
    6. joj bojim se da nema nijednog dvofaznog u toj količini, no možda se varam, svakako javi što si uzela :)))

      Izbriši
    7. evo me nazad :)

      izvještaj:
      prvo kad sam došla nigdje Garnier micelarne po koju sam išla (snižena sa 40 na 25kn pa "nek se nađe" :D ), kaže teta u dućanu da je sve prodano, onda sam uzela Nivein dvofazni odstranjivač jer mi je Garnier napola potrošen (pa "nek se nađe" i da probam neki drugi). 10puta tako obiđem malu poličicu sa umivalicama i sl. kad dođe teta i kaže da ipak ima "otraga" micelarna samo nije bila vraćena na mjesto (ja poskočim od sreće xD ). uzela sam i catrice re-touch korektor 001 koji inače koristim da imam u rezervi jer se brzo troši. i kinder bueno bijeli. nek se nađe. hahaha :)))

      Izbriši
    8. ah da - nije bilo ni jednog jedinog dvofaznog od 200mL!

      Izbriši
    9. ovog Afroditinog dvofaznog nije bilo....

      Izbriši
    10. dobar ulov na kraju :))
      a nasmijala si me s ovim kinder buenom :)

      Izbriši
  5. Danas sam uzela u dm-u na akciji hvaljeni Nivenin uljni odstranjivač, ali svakako namjeravam probati i ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj svakako i ovaj, meni je puno bolji od Niveinog jer s ovim šminka puno lakše ide dolje :)

      Izbriši
  6. E ovo je baš za mene! trošim te dvofazne odstranjivače ko nespašena :D nosim leće, a volim puno šminke na očima, tako da su mi takvi skidači najbolje rješenje. zadnji sam potrošila Maybelline, sada imam Garnier i Mixu (dobar je ovaj novi Garnier, nije kao ona njihova prijašnja dvofazna sredstva). a ovaj će biti sljedeći, prodano! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobro je znati i za ovaj Garnier, hvala cure na dojmovima :)

      Izbriši
  7. Stvarno je povoljan, sviđa mi se po opisu :) Inače za tu namjenu koristim micelarnu koja je učinkovita, ali ovo nije loše imati.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja baš volim dvofazne skidače šminke, do sada su mi se pokazali kao najefektivniji, a i najmanje ,,truda'' uložim, tj. najmanje trljam oči i razvalčim kožu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da je vreme da isprobam par stvarčica iz Clean phase linije. Svi je hvale, pa neće škoditi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj proizvod i pjena za lice imaju moje preporuke, ostalo još nisam detaljno isprobala pa ne mogu reći :)

      Izbriši
  10. Cijela Clean phase linija mi se jako sviđa :D Dvofazne skidači su mi odlični, iako ni sama ne koristim vodootporni make up :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je linija :)
      a dvofazni skidači su stvarno superpraktični :)

      Izbriši
  11. nisam ga još probala, ali me jako privlači, kao i svi proizvodi iz te linije,,, :D
    kada potrošim sve odstranjivače i mlijeka za skidanje šminke, ovaj je na redu :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Za te novce mislim da ću ga isprobati, u zadnje vrijeme ničime nisam zadovoljna, ali i do maskare je koju sam promijenila .

    OdgovoriIzbriši
  13. jedva čekam da isprobam Clean Phase liniju :))
    najviše me zanimaju odstranjivači šminke i tonici
    Inače, Afroditin sapun za lice u pjeni (neka stara verzija koja se više ne prodaje mislim...) je bio moja 1. čistilica koju sam probala i dugo koristila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ta stara Afrodita pjena je bila izvrsna, i ja sam ju obožavala :)

      Izbriši
  14. Ja koristim ovaj odstranjivac i odlican je :) ne zamuti mi vid, ne stipa za oci, savrsen je.....probala sam i od Nivein ali ovaj je daleko bolji.

    OdgovoriIzbriši